Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


EDISTYKSELLISET INTELLILUX LED®  MATRIX -AJOVALOT.

IntelliLux LED® -matriisiajovalot1 häikäisemättömillä kaukovaloilla himmentävät valokeilaa automaattisesti muiden ajoneuvojen ympäriltä, mutta pitää muut tien osat kirkkaasti valaistuina jopa 400 metriin asti.

 

  • Ei riskiä häikäistä muita kuljettajia
  • Pimeänajo on turvallisempaa ja rennompaa
  • Kulmavalot valaisevat 'mustat aukot' tiukoissa kaarteissa. Aktiiviset 40–70 km/h:n nopeuksilla1

 

1IntelliLux LED® MATRIX -valot ovat valinnaisvaruste. Kun järjestelmä on aktivoitu, kaukovalot syttyvät nopeuden ylittäessä 50 km/h ja sammuvat automaattisesti alle 35 km/h:n nopeuksilla. 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

PIDÄ TURVAVÄLI.

Mukautuva vakionopeudensäädin1 auttaa estämään peräänajot – ja auttaa sinua rentoutumaan – jarruttamalla ja kaasuttamalla niin, että määritetty etäisyys edellä kulkevaan ajoneuvoon säilyy.

 

Mukautuva vakionopeudensäädin1 auttaa välttämään peräänajot säilyttämällä halutun etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon ja pysäyttämällä autosi. Kuljettajan apujärjestelmä keilaa tietä ja suojaa autoasi turvavyöhykkeellä, joka maksimoi ajon rentouden ja minimoi riskit.

 

1Valinnainen. Järjestelmä tukee kuljettajaa vaarallisissa tilanteissa. Kuljettaja itse on kuitenkin vastuussa ajosta.

2Valinnainen. Käytössä 30–180 km/h:n nopeuksilla, kantama jopa 150 m. Poistuu automaattisesti käytöstä 20 km/h:n nopeudella kaikilla manuaalisilla vaihteistoilla. Yhdistelmänä automaattivaihteistojen kanssa järjestelmässä on myös Stop & Go -toiminto: Tämän jälkeen auto jarruttaa pysähdyksiin asti ja ylläpitää automaattisesti etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon kaikissa liikenneolosuhteissa.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

SEURAAVAN TASON KULJETTAJAN AVUSTAJAT.

Tuulilasin heijastunäyttö1 näyttää tärkeimmät tiedot tuulilasissa, jotta voit pitää katseesi tiessä. Tietoja ovat nopeus, navigaattorin opasteet ja varoitukset. 

 

1Valinnainen

EDISTYKSELLISET TURVAJÄRJESTELMÄT.

Opelin turvallisuusteknologiat1 tarjoavat esimerkiksi seuraavat ominaisuudet:

 

  • automaattinen hätäjarrutus2 ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminto
  • katvealueen hälytin
  • kaistavahti

 

Uusimman sukupolven kuljettajan apujärjestelmissä1 anturit, kamerat ja tutka toimivat jatkuvasti tavoitellen yhtä yhteistä päämäärää: luoda turvallisempi, rennompi ajokokemus ja auttaa lisäämään kuljettajan tarkkaavaisuutta sekä välttämään mahdolliset onnettomuudet tai tarpeettomat sakot. Nämä järjestelmät jättävät Insignian kuljettajan hallintaan ja puuttuvat ajoon vain välittömän vaaran uhatessa.

 

1Valinnainen. Opelin apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän rajoitteiden puitteissa. Kuljettaja itse on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta.

2Valinnaisvaruste. Järjestelmä toimii 8–80 km/h:n nopeuksilla. Alentaakseen törmäysnopeutta mahdollisessa onnettomuustilanteessa järjestelmä jarruttaa 8–40 km/h:n nopeuksilla enintään 1 G:n jarrutusvoimalla. 40–80 km/h:n nopeuksilla järjestelmä alentaa törmäysnopeutta enintään 15 km/h. Tämän kynnysarvon jälkeen kuljettajan täytyy alentaa nopeutta jarruttamalla itse. Kuljettaja voi milloin tahansa ottaa järjestelmän käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

TAIANOMAINEN KOSKETUS.

Astu autoon ja lähde ajamaan. Insignian "avaimeton käynnistys" kuuluu vakiovarustukseen. Sen avulla autolla voi lähteä ajamaan painiketta painamalla.