Contents inside this Tab Collection are only authorable inside of this page.

The 'Tab' component contains necessary configuration for each tab on this page, you must add this component first for a tab that you want available to a Tabbed Navigation component.

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID design
Title MUOTOILU
Pretext
Icon to Display
ULKOPUOLI
Uusi Corsa on rohkea ja upea ilmestys, jonka dynaamisessa muotoilussa, huomiota herättävässä siluetissa ja upeassa takaosassa korostuu tarkka saksalainen insinööritaito. Uusi Corsa miellyttää silmää kaikista kulmista. 
SISÄTILAT
Astu sisätiloihin, jotka tekevät välittömästi vaikutuksen tarkalla käsityötaidollaan, hienoilla yksityiskohdillaan ja laadukkailla materiaaleillaan. Urheilullinen, kuljettajakeskeinen, persoonallinen mittaristo saa haluamaan lähtemään seuraavalle matkalle heti.
 
VANTEET
Jos koolla on väliä, niin 16 tuuman tai 17 tuuman kevytmetallivanteet 1 , joiden muotoilu hivelee silmiä, ovat erinomainen valinta. Haluatko lisätä värikontrastint?
Ainutlaatuiset 17 tuuman musta-hopeat kevytmetallivanteet ovat paitsi kauniit, myös kevyet ja aerodynaamiset – ja parantavat siten tehoa.
 
1 Valinnainen.
 
KATTOVAIHTOEHDOT
Millainen tyylisi on? Tyylikkäällä värillisellä katolla voit lisätä mustaa tai valkoista mieleiseesi korin väriin. Valitsemalla panoraamakattoikkunan voit tehdä oman Corsa-e:si sisätiloista erityisen valoisat.
 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID innovations
Title INNOVAATIOT
Pretext
Icon to Display
INTELLILUX MATRIX LED -AJOVALOT
Näe ja näy. Luokkansa ensimmäiset IntelliLux LED® Matrix -ajovalot 1 valaisevat kirkkaasti häikäisemättä muita kuljettajia. Nauti erinomaisesta valaistuksesta kaikissa tilanteissa.

1 Valinnainen. 
MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN
Mukautuvan vakionopeudensäätimen 1 ansiosta saat stressittömän ajokokemuksen. Se kiihdyttää ja hidastaa nopeutta automaattisesti ja auttaa säilyttämään aina riittävän turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon.

1 Valinnainen. 
AKTIIVINEN KAISTAVAHTI
Aktiivinen kaitavahti 1 vie askeleen lähemmäs autonomista ajamista ja parantaa turvallisuutta ja mukavuutta yksitoikkoisessa moottoritieajossa. Järjestelmä käyttää tuulilasin yläosassa olevaa kameraa ja useita autossa olevia antureita. Se auttaa ohjaamaan älykkäästi ja ennakoivasti ja pitämään Corsasi keskellä merkittyä kaistaa. Sen ansiosta väsyt vähemmän pitkillä matkoilla. 2


1 Valinnainen.
2 Kädet on pidettävä ohjauspyörässä käytön aikana.
 
DIGITAALINEN MITTARISTO
Nauti intuitiivisesta ja helppokäyttöisestä tietoviihdejärjestelmästä ja pidä huomiosi liikenteessä. Täysin digitaalinen mittaristo 1 näyttää nopeuden ja navigointitiedot ja paljon muita tietoja juuri siellä, missä niitä tarvitset – aivan silmiesi edessä.

1 Valinnainen. 
180° PANORAAMAPERUUTUSKAMERA
Peruuttamisesta tuli juuri turvallisempaa ja helpompaa, etenkin taajamassa ja ahtailla pysäköintialueilla. Panoraamaperuutuskamera 1 näyttää 180 asteen näkymän Corsa-e:si takaosasta ja sen ympäristöstä yläviistosta. Olet varsinainen peruuttamisen ammattilainen, ennen kuin uskotkaan.

1 Valinnainen. 
EDISTYKSELLINEN PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Älä pysäköi enää koskaan yksin. Edistyksellinen pysäköintiavustin 1 havaitsee pysäköintiruudut ja käyttää ohjauspyörää. Sinun tarvitsee käyttää vain kaasua ja jarrua. Haluaisitko pysäköidä mukavammin?

1 Valinnainen. 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID premium-comfort
Title HUIPPUTASON MUKAVUUTTA
Pretext
Icon to Display
LÄMMITETTÄVÄT ISTUIMET JA OHJAUSPYÖRÄ
Kolmiportainen istuinlämmitys hemmottelee itseäsi ja apukuljettajaasi, ja lämmitettävä ohjauspyörä pitää kätesi mukavan lämpiminä. Kun olet käynyt istumaan, et enää koskaan halua nousta pois.
 
TAVARATILA
Haluatko kuljettaa paljon tavaraa? 267 litran tavaratilaan saat mahtumaan sen kaiken. Onko tavaraa vielä enemmän? Voit laajentaa tavaratilaa taittamalla takaistuimet alas. Nyt on siis oikea aika tehdä suurempia suunnitelmia. 
MASSAGE LEATHER SEATS1

Sit back and enjoy every ride. A driver massage function1 is available on Corsa's leather seats so you arrive relaxed even after long journeys.

 

1Optional. Available on combustion engine only.

 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID connectivity
Title YHDISTETTÄVYYS
Pretext
Icon to Display
NAVIGOINTI
Seuraava määränpääsi on vain yhden kosketuksen päässä. Valitse Multimedia Navi Pro, jossa on 10 tuuman näyttö 1 , tai Multimedia Navi, jossa on 7 tuuman näyttö 1 . Ajattele isosti ja mene minne haluat.

1 Valinnainen. 
LANGATON LATAUS
Lataa älypuhelimesi ilman johtoa 1 . Pane älypuhelimesi tavalliseen tapaan säilytysalueelle ja pysy yhteydessä ystäviisi.

1 Valinnainen. Saattaa vaatia lisävarusteen älypuhelimelle.
 
TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ
Ole vapaa ja voi hyvin. Kosketusnäyttö, Apple CarPlay™ 1,3 ja Android Auto™ 2,3 . Uuden Corsa-e:n tietoviihdejärjestelmät 4 antavat sinulle vapaat kädet viestintään ja viihteeseen. Ne sisältävät muun muassa puheohjauksen ja äänen Bluetooth ®5 -suoratoiston.

1 Apple CarPlay™ ja Apple Siri™ ovat Apple Inc. -yhtiön Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä.
2 Android Auto™ on Google Inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.
3 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot saattavat vaihdella laitteen tyypistä ja käyttöjärjestelmän versiosta riippuen. Voit tarkistaa laitteittesi yhteensopivuuden osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai Opel-liikkeestä.
4 Valinnainen.
5 Bluetooth ® on Bluetooth SIG inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.
 
AINA APUNASI
Pysy turvassa ja yhteydessä tiellä käyttäen älypalvelujen valikoimaa – myös ajaessasi sähköllä.
Mielenrauhaa: Turvallista oloa hätäpuhelun, vikapuhelun ja säännöllisten ajoneuvon tilatietojen ansiosta.
Käytännöllisyyttä: Käytä puhelimellasi etätoimia (esim. ovien lukkojen avaus/lukitus). Erityispalvelumme sähköautoille: Akun lataustason tarkastus ja ilmastoinnin säätäminen etänä, latauksen hallinta ja sähköautoiluvalmennus – me pidämme sinut tiellä!
Älykästä ajoa: nauti rentouttavasta matkustamisesta reaaliaikaisen navigoinnin 1 ja matkanhallinnan avulla.  


Opel Connect -palvelut lanseerataan alkuvuodesta 2020. Palvelut voivat edellyttää liittymän tai olla maksullisia, ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden saatavuudesta ja laadusta.