SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

ELEGANTTI MUOTOILU JA MONIPUOLISET OMINAISUUDET.

MUUNNELTAVUUS.

9-PAIKKAINEN
Zafira-e Life asettaa uudet joustavuusstandardit jokapäiväiseen käyttöön.
 
Kuljetustarpeiden mukaan voit määrittää Zafira-e Life -tilan yhdeksälle hengelle. Joten riippumatta siitä, oletko perheen kanssa tai ammattiajossa, kaikille on aina tilaa.
SÄHKÖINEN SIVULIUKUOVI
Valinnainen sähköliukuovi avautuu leveälle ja sen kautta on helppo kuormata isompia tavaroita ja matkustajien on helppo päästä toiselle ja kolmannelle riville.  

LISÄVARUSTEET.

KEYLESS GO
Avaimeton ovien avaus ja lukitus sekä painikekäynnistys on saatavilla valinnaisvarusteena. Astu vain sisään ja lähde liikkeelle tarvitsematta etsiä auton avaimia– kunhan ne ovat taskussasi, laukussasi tai jossain lähellä. 
TAKAIKKUNAN AVAAMINEN

Takaluukun ikkunan voi avata yksittäin ilman takaluukkua. Ikkunan kautta pieniä tavaroita on helppo asettaa tavaratilaan tai sen avulla voidaan helpottaa kuormaamista, kun tilaa on rajallisesti.

 

*Valinnainen

 
MITAT
Zafira-e Life on saatavana kahdella eri koripituudella. Versio tarjoaa jopa 1000 kg hyötykuormaa ja suuren tavaratilan 912 litraa (VDA).
 

TURVALLISUUS.

XENON-AJOVALOT
Valinnaiset Xenon-kaukovalot yhdessä LED-päiväajovalojen kanssa lisäävät muotoilun terävyyttä ja tarjoavat parhaimman näkyvyyden tiellä valaistusolosuhteista riippumatta.  
ISOFIX
Kaikki Zafira Lifen toisen ja kolmannen rivin istuimet voidaan varustaa valinnaisilla ISOFIX-kiinnikkeillä, jolloin korkeintaan kuusi turvaistuinta voidaan kiinnittää yksinkertaisesti ja turvallisesti paikoilleen. 
PERUUTUSKAMERA

Monitoimiset etu- ja peruutuskamerat mahdollistavat turvajärjestelmät, kuten nopeusmerkkien tunnistuksen, kuljettajan vireystilan hälytyksen ja 180 asteen peruutuskameranäkymän pysäköintiin.

 

*Valinnainen

 
KULJETTAJANAVUSTIMET
Kaistavahti tunnistaa, kun auto ajautuu kaistalta pois, ja varoittaa kuljettajaa ääni- ja visuaalisen vihjeen avulla. Se on yksi kuljettajan avustinjärjestelmistä, joka tekee päivittäisestä ajamisestasi helppoa.
 
HUD-NÄYTTÖ
Segmentissä ainutlaatuinen valinnainen Head-Up-Display näyttö antaa kuljettajalle mahdollisuuden nähdä tärkeitä tietoja, kuten nopeuden ja vakionopeudensäätimen, heijastettuna kuljettajan näkökenttään.  
AUTOMAATTISET KAUKOVALOT
Zafira-e Lifen älykäs kaukovalojärjestelmä vaihtaa ajovalot kaukovalojen ja lähivalojen välillä automaattisesti, jotta vältetään muiden kuljettajien sokaistuminen.
 

LIITETTÄVYYS & AJODYNAMIIKKA.

AUTOMAATTI-ILMASTOINTI
Valinnaisen kaksivyöhykkeisen automaattisen ilmastointilaitteen avulla matkustajat edessä ja takana voivat valita omat ihanteelliset asetuksensa - joten ei enää riitaa täydellisestä lämpötilasta.
 
INFOTAINMENT
Löydä nopein reitti määränpäähäsi Zafira Lifen 7 tuuman kosketusnäytöllä ja Multimedia Navilla (valinnainen). Käytä kaikkea älypuhelimesi musiikkia ja sisältöä helposti Android Auto ™ - tai Apple CarPlay ™ -ominaisuuksien avulla.
 
OPELCONNECT

Pysy turvassa ja yhteydessä tiellä älykkään palveluvalikoiman avulla:

  • Mielenrauhaa: Tunne olosi turvalliseksi hätäpuhelun, vikapuhelun ja ajoneuvon säännöllisen tilan ja tietojen avulla.
 

  • Älykäs ajo: nauti rennosta matkasta live-navigoinnin ja reittiehdotusten ansiosta.

 

OpelConnect-palvelut ja painikkeet ovat valinnaisvaruste. Palvelut saattavat edellyttää tilausta / maksua ja riippuvat matkapuhelinverkon kattavuudesta ja saatavuudesta. 

AJETTAVUUS
Älä anna sen koon pettää - Zafira Lifen käsittely on ketterää ja dynaamista, ja se tarjoaa nautittavan ajokokemuksen, jota odotat Opelilta.
 

OPEL+ LISÄVARUSTEET.

Yksilöllisten tarpeidesi täyttäminen.

Ilmaise itseäsi alkuperäisillä Opel + -lisävarusteilla ja ota kaikki irti Zafira Lifestasi. Suunniteltu ja testattu Opelille.

SEURAAVAKSI?