Käytettävyys
9-paikkainen
Zafira-e Life asettaa uudet joustavuusstandardit jokapäiväiseen käyttöön.
 
Kuljetustarpeiden mukaan voit määrittää Zafira-e Life -tilan yhdeksälle hengelle. Joten riippumatta siitä, oletko perheen kanssa tai ammattiajossa, kaikille on aina tilaa.
Istuinvaihtoehdot
Zafira-e Life kohdalla on kyse ainoastaan joustavuudesta ja mukavuudesta. Käännä toisen ja kolmannen rivin istuimet eteen tai taaksepäin luodaksesi lisää jalkatilaa.
 
Taita tai poista istuimet jos tarvitset lisää tavaratilaa. Tai valitse kasvot vastakkain asettelu, sosiaalisimpia matkoja varten.
Sähköinen sivuliukuovi
Valinnainen sähköliukuovi avautuu leveälle ja sen kautta on helppo kuormata isompia tavaroita ja matkustajien on helppo päästä toiselle ja kolmannelle riville. 
Mitä muuta, erikoisanturit jotka antavat sinun avata oven koskematta - mahtava niitä hetkiä varten kun kätesi ovat täynnä.
Keyless go
Avaimeton ovien avaus ja lukitus sekä painikekäynnistys on saatavilla valinnaisvarusteena. Astu vain sisään ja lähde liikkeelle tarvitsematta etsiä auton avaimia– kunhan ne ovat taskussasi, laukussasi tai jossain lähellä. 
Takaikkunan avaaminen

Takaluukun ikkunan voi avata yksittäin ilman takaluukkua. Ikkunan kautta pieniä tavaroita on helppo asettaa tavaratilaan tai sen avulla voidaan helpottaa kuormaamista, kun tilaa on rajallisesti.

 

*Valinnainen

 
Mitat
Zafira-e Life on saatavana kahdella eri koripituudella. Versio tarjoaa jopa 1000 kg hyötykuormaa ja suuren tavaratilan 912 litraa (VDA).