Kohokohdat
Tehokkuus

Nollapäästöinen ajoneuvo isoihin kuljetuksiin.


Uusi Zafira-e Life on täysin sähköinen pikkubussi jopa 9-henkilölle. Nauti ensiluokkaisesta muunneltavuudesta ja mukavuudesta sekä päästöttömyydestä. Zafira-e Life on tarjolla kolmella eri koripituudella ja kahdella eri akkupaketilla, jopa 330 km: n kantamalla tämä on ainutlaatuinen yhdistelmä erinomaista hyötysuhdetta ja houkuttelevia käyttökustannuksia.

 

Yhtä turvallista kuin ylellistäkin, voit rauhoittaa mielesi uuden Zafira-e Lifen edistyneiden kuljettajanavustimilla, mukaan lukien aktiivinen kaistallapitoavustin, kuljettajan vireydentilan tunnistin, HUD-tuulilasinäyttö, 180 asteen peruutuskamera ja mukautuvila Xenon-ajovaloilla.

 
Joustaa joka tilanteeseen

Tehty kaikkiin kuljetustarpeisiin.

 

Uusi Zafira-e Life on täysin sähkökäyttöinen ensiluokkainen pikkubussi joka on saatavana kolmella eri korin pituudella täydellisesti tarpeidesi mukann - pienestä 4,60 metristä tilavaan 5,30 metriin.

 

Jopa yhdeksälle henkilölle, uusi Zafira-e Life voidaan konfiguroida tarkasti vastaamaan jokaisen työn vaatimuksia ja liiketoiminnan yleisiä tarpeita. Toisen ja kolmannen rivin istuimet ovat irrotettavissa tilan lisäämiseksi ja ne voidaan helposti järjestää uudestaan.

 
E-info

Suunnittele matkasi etukäteen.

 

Zafira-e Lifen erityinen e-INFO-näyttö antaa kuljettajalle selkeän, intuitiivisen graafisen visualisoinnin energiankulutuksesta, kantamasta ja latauksesta reaaliajassa, jotta voit suunnitella kaikki matkasi luotettavasti ja tarkasti.

 
Autobahn testattu

Kuljettajan auto.

 

Riippuen valitusta akkupaketista kantama täydellä latauksella on 230 tai 330 kilometriä. Uusi Zafira-e Life tarjoaa haluamasi joustavuuden ja ajon ilman päästöjä.  

 

Pisimmilläkin matkoilla kuljettajan hyvinvointi taataan kuljettajakeskesiessä ohjaamossa, jossa on parannettu kuljettajan värinäyttö ja erinomainen istuinergonomia. Kuljettajat arvostavat ketterää, dynaamista ja tarkkaa Opelin ajokokemusta tehokkaalla sähköisellä moottorilla ja tila-auton luonteella.

 
Lue lisää sähköauton lataamisesta
Mukavuus

Sähköinen muutos.

 

Astuessaan autoon sisälle matkustajat arvostavat uuden Zafira-e Lifen tiloja, jossa on premium-mukavuuksia, kuten valinnainen sähkökäyttöinen Handsfree-sivuliukuovi. Jokaiseen tarpeeseen löytyy istuinratkaisu ja kokoonpano jopa yhdeksälle hengelle sekä heidän matkatavaroille.

 

Kuljettajalle on ensiluokkainen infotainment ja liitettävyys 7 tuuman värikosketusnäyttöön tai valinnaiseen Navigiontiin sekä Live Navigation -palveluun. Kuljettaja ja matkustajat voivat käyttää kaikkea musiikkia ja sisältöä helposti älypuhelimen kautta Android Auto™- tai Apple CarPlay™ -valmiudella.  

 

 

1 Live-navigointipalvelut sisältävät verkkoliikenteen, polttoainehinnat, pysäköintitiedot, online-POI-haun, sää- ja liikenneturvallisuushälytykset (eivät saatavilla Saksassa tai Sveitsissä).

2 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot voivat vaihdella laitteen tyypin ja käyttöjärjestelmän version mukaan. Apple CarPlay™ on Apple Inc: n tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Android Auto on Google Inc: n tavaramerkki.