Teknologia
Sähköinen kantama
Uusi Zafira-e Life täyssähköinen moottori on tarjolla kahdella eri akkupaketilla (50 ja 75 kWh), joiden sähköinen kantama on 230 tai 330 km. Suuritiheyksiset akunkennot, edistyksellinen lämmönhallinta ja akkujen integrointi alustaan mahdollistavat paitsi pitkän käyttöiän ja luotettavan kantaman, myös matalan painopisteen vakaan ja tasaisen ajo-ominaisuuden saavuttamiseksi.  
1 Sähkönkulutus (yhdistetty) 23.3 – 29.5 kWh/100km: CO2 päästöt 0 g/km: toimintamatka (yhdistetty) 230km – 330km (riippuen valituista lisävarusteista). Mainittu toimintamatka ja sähkönkulutus ovat alustavia ja noudattaa WLTP -testaus menetelmiä, jonka perusteella uudet ajoneuvot ovat tyyppihyväksyttyjä 1. syyskuuta 2018 alkaen. EG -tyyppihyväksyntä ja vaatimustenmukaisuustodistus eivät ole vielä saatavilla. Alustavat lukuarvot voivat poiketa virallisesta tyyppihyväksyntä datasta. Nämä voivat vaihdella riippuen käyttötavasta ja erilaisista tekijöistä kuten: nopeus, matkustamon lämpötila, ajotapa ja ulkolämpötila. Latausaika riippuu eritoten ajoneuvon omasta latauslaitteesta (OBC), latauskaapelista ja latausasemasta. Ole yhteydessä jälleenmyyjääsi, jos haluat lisätietoja.
Äänetön
Zafira-e Lifen sähkökäyttöinen moottori ja voimansiirto tarjoaa hiljaisen, rentouttavan ja erittäin tasaisen ajon. Olipa matkustajien tarvetta keskustella tai vain kuulla itsensä ajattelevan, Zafira-e Life on rauhallinen keidas tiellä. 
Regeneroivat jarrut
Zafira-e Life kulkee sujuvasti - ei vain matkustajien iloksi, vaan myös maksimaalisen energian ja kustannustehokkuuden saavuttamiseksi. Ajon aikana, kun nostat jalkasi kaasupolkimelta, regeneratiivinen jarrujärjestelmä ottaa liike-energian talteen jarrutuksen aikana ja muuntaa sen takaisin akulle. Korkeimmalla asetuksella (B-tila) useimmat lyhyet matkat voidaan ajaa ilman perinteisten jarrujen käyttöä, mikä vähentää kulumista ja niihin liittyviä ylläpitokustannuksia. 
Nopea ja helppo lataus
Uuden Zafira-e Lifen nopea lataus tarkoittaa, että et koskaan pidä matkustajiasi odottamassa. Sen korkeaenerginen 75 kWh: n akku tarvitsee vain 48 minuuttia, jotta saavutetaan 80% akunvarausta 100 kW: n julkisella laturilla. Kotona lataaminen tarjoaa kätevästi maksimaalisen kantaman yön yli ladattaessa, jolloin uusi Zafira-e Life on helppokäyttöinen ja kustannustehokas pikkubussi.  
Lue lisää sähköauton lataamisesta
Kulutuksen seuranta
Uuden Zafira-e Lifen ajoneuvotietojen seurannassa käytetään kehittyneitä antureita ja ajoneuvojärjestelmiä, jotta saadaan yksityiskohtainen yleiskatsaus kustakin matkasta, reittiolosuhteet ja energiakustannukset huomioiden, jotta voit ajaa mahdollisimman tehokkaasti. 
Sähköautoilu kannattaa
Jätä taakse huolenaiheet nousevista polttoainehinnoista, päästöttömistä alueista ja kasvavista ajoneuvoveroista. Sähkökuljetukset ovat jokaisen kustannustehokkaan kaupunkiliiketoiminnan tulevaisuus. Uuden Zafira-e Lifen sähkökäyttöinen voimansiirto tarkoittaa erittäin kilpailukykyistä kokonaiskustannusta, jota valtion ostokannustimet parantavat entisestään. 
Lue lisää valtion tuista Lue lisää Wallbox-latauspisteeseen myönnettävästä rahallisesta tuesta