SKIP TO CONTENT
Yleiskatsaus

Zafira-e Life

ALKAEN € 59 990

Zafira-e Life nyt täysin sähköisenä. Yhdistämällä muunneltavat tilat erinomaisiin ominaisuuksiin sekä ensiluokkaiseen ulkonäköön Zafira-e Life on paras valinta perheille ja työvälineeksi isoihin kuljetustarpeisiin.

KOHOKOHDAT.

TEHOKKUUS.

Nollapäästöinen ajoneuvo isoihin kuljetuksiin.
Uusi Zafira-e Life on täysin sähköinen pikkubussi jopa 9-henkilölle. Nauti ensiluokkaisesta muunneltavuudesta ja mukavuudesta sekä päästöttömyydestä. Zafira-e Life on tarjolla kolmella eri koripituudella ja kahdella eri akkupaketilla, jopa 330 km: n kantamalla tämä on ainutlaatuinen yhdistelmä erinomaista hyötysuhdetta ja houkuttelevia käyttökustannuksia.
 
Yhtä turvallista kuin ylellistäkin, voit rauhoittaa mielesi uuden Zafira-e Lifen edistyneiden kuljettajanavustimilla, mukaan lukien aktiivinen kaistallapitoavustin, kuljettajan vireydentilan tunnistin, HUD-tuulilasinäyttö, 180 asteen peruutuskamera ja mukautuvilla Xenon-ajovaloilla.

JOUSTAA JOKA TILANTEESEEN.

Tehty kaikkiin kuljetustarpeisiin.
Uusi Zafira-e Life on täysin sähkökäyttöinen ensiluokkainen pikkubussi joka on saatavana kolmella eri korin pituudella täydellisesti tarpeidesi mukaan - pienestä 4,60 metristä tilavaan 5,30 metriin.
 
Jopa yhdeksälle henkilölle, uusi Zafira-e Life voidaan konfiguroida tarkasti vastaamaan jokaisen työn vaatimuksia ja liiketoiminnan yleisiä tarpeita. Toisen ja kolmannen rivin istuimet ovat irrotettavissa tilan lisäämiseksi ja ne voidaan helposti järjestää uudestaan.

e-INFO.

Suunnittele matkasi etukäteen.
Zafira-e Lifen erityinen e-INFO-näyttö antaa kuljettajalle selkeän, intuitiivisen graafisen visualisoinnin energiankulutuksesta, kantamasta ja latauksesta reaaliajassa, jotta voit suunnitella kaikki matkasi luotettavasti ja tarkasti.

AUTOBAHN TESTATTU.

Kuljettajan auto.
Riippuen valitusta akkupaketista kantama täydellä latauksella on 230 tai 330 kilometriä. Uusi Zafira-e Life tarjoaa haluamasi joustavuuden ja ajon ilman päästöjä.
 
Pisimmilläkin matkoilla kuljettajan hyvinvointi taataan kuljettajakeskeisessä ohjaamossa, jossa on parannettu kuljettajan värinäyttö ja erinomainen istuinergonomia. Kuljettajat arvostavat ketterää, dynaamista ja tarkkaa Opelin ajokokemusta tehokkaalla sähköisellä moottorilla ja tila-auton luonteella.

MUKAVUUS.

Sähköinen muutos.
Astuessaan autoon sisälle matkustajat arvostavat uuden Zafira-e Lifen tiloja, jossa on premium-mukavuuksia, kuten valinnainen sähkökäyttöinen Handsfree-sivuliukuovi. Jokaiseen tarpeeseen löytyy istuinratkaisu ja kokoonpano jopa yhdeksälle hengelle sekä heidän matkatavaroille.
Kuljettajalle on ensiluokkainen infotainment ja liitettävyys 7 tuuman värikosketusnäyttöön tai valinnaiseen Navigointiin sekä Live Navigation -palveluun. Kuljettaja ja matkustajat voivat käyttää kaikkea musiikkia ja sisältöä helposti älypuhelimen kautta Android Auto™- tai Apple CarPlay™ -valmiudella.

MALLIT.

COMFORT

Vakiona mm.:

  • 9-paikkainen
  • OBC-sisäinen laturi 7,4kW ja latauskaapeli Mode 3
  • Opel Connect ja e-Call
  • 7" Infotainment, älypuhelimen Apple CarPlay ja Android Auto-valmius

LUOKKANSA JOHTAVAT OMINAISUUDET.

SÄHKÖINEN KANTAMA
Uusi Zafira-e Life täyssähköinen moottori on tarjolla kahdella eri akkupaketilla (50 ja 75 kWh), joiden sähköinen kantama on 230 tai 330 km. Suuritiheyksiset akunkennot, edistyksellinen lämmönhallinta ja akkujen integrointi alustaan mahdollistavat paitsi pitkän käyttöiän ja luotettavan kantaman, myös matalan painopisteen vakaan ja tasaisen ajo-ominaisuuden saavuttamiseksi. 
ÄÄNETÖN
Zafira-e Lifen sähkökäyttöinen moottori ja voimansiirto tarjoaa hiljaisen, rentouttavan ja erittäin tasaisen ajon. Olipa matkustajien tarvetta keskustella tai vain kuulla itsensä ajattelevan, Zafira-e Life on rauhallinen keidas tiellä. 
RE-GENEROIVAT JARRUT
Zafira-e Life kulkee sujuvasti - ei vain matkustajien iloksi, vaan myös maksimaalisen energian ja kustannustehokkuuden saavuttamiseksi. Ajon aikana, kun nostat jalkasi kaasupolkimelta, regeneratiivinen jarrujärjestelmä ottaa liike-energian talteen jarrutuksen aikana ja muuntaa sen takaisin akulle. Korkeimmalla asetuksella (B-tila) useimmat lyhyet matkat voidaan ajaa ilman perinteisten jarrujen käyttöä, mikä vähentää kulumista ja niihin liittyviä ylläpitokustannuksia. 
NOPEA JA HELPPO LATAUS
Uuden Zafira-e Lifen nopea lataus tarkoittaa, että et koskaan pidä matkustajiasi odottamassa. Sen korkeaenerginen 75 kWh: n akku tarvitsee vain 48 minuuttia, jotta saavutetaan 80% akunvarausta 100 kW: n julkisella laturilla. Kotona lataaminen tarjoaa kätevästi maksimaalisen kantaman yön yli ladattaessa, jolloin uusi Zafira-e Life on helppokäyttöinen ja kustannustehokas pikkubussi. 
KULUTUKSEN SEURANTA
Uuden Zafira-e Lifen ajoneuvotietojen seurannassa käytetään kehittyneitä antureita ja ajoneuvojärjestelmiä, jotta saadaan yksityiskohtainen yleiskatsaus kustakin matkasta, reittiolosuhteet ja energiakustannukset huomioiden, jotta voit ajaa mahdollisimman tehokkaasti. 
SÄHKÖAUTOILU KANNATTAA
Jätä taakse huolenaiheet nousevista polttoainehinnoista, päästöttömistä alueista ja kasvavista ajoneuvoveroista. Sähkökuljetukset ovat jokaisen kustannustehokkaan kaupunkiliiketoiminnan tulevaisuus. Uuden Zafira-e Lifen sähkökäyttöinen voimansiirto tarkoittaa erittäin kilpailukykyistä kokonaiskustannusta, jota valtion ostokannustimet parantavat entisestään. 

OPEL PALVELUT SÄHKÖAUTOILLE

Latausvaihtoehdoista liikkumispalveluihin Opel-sähköajoneuvojen palvelut tarjoavat sujuvan ja huolettoman aloituksen sähköiseen liikkuvuuteen.

FLEXCARE-e.

OPEL FLEXCARE-e.

Nauti matkastasi Opel FlexCaren kanssa! FlexCare on erinomainen all-in-one-ohjelma mielenrauhaasi varten. Tarjoamme räätälöityjä kokonaisuuksia, jotka sisältävät Opel Assistance-palvelun, jatkoturvan ja huoltopalvelut.

 

Tutustu FlexCare-paketteihimme ja valitse itsellesi sopiva sisältö!

SEURAAVAKSI?