Tärkeimmät ominaisuudet
Täyssähköinen voimalinja
Tehty kuljettamaan ihmisiä ja matkatavaroita. Uusi Zafira Electric on koostaan huolimatta ketterä ja dynaaminen ajettava, ja se tarjoaa vaivattoman ajokokemuksen ja jopa 350 kilometrin toimintamatkan (WLTP). Modernin täyssähkömoottorinsa ansiosta tila-auto on uskomattoman hiljainen ja lähipäästötön, mikä tekee siitä paitsi erittäin vastuullisen myös erittäin kustannustehokkaan käyttää. 
Premium-luokan matkustamo

Zafira Electricin matkustamo on tilava ja tarjoaa bisnesluokan mukavuusstandardit. Jokaiseen tarpeeseen löytyy istuinratkaisu ja kokoonpano jopa yhdeksälle hengelle sekä heidän matkatavaroilleen. 

 

Ensiluokkainen tietoviihdejärjestelmä on varustettu 7 tuuman kosketusnäytöllä. Kuljettaja ja matkustajat voivat käyttää musiikkia, navigointia ja muita sovelluksia helposti älypuhelimen kautta Android Auto™- tai Apple CarPlay™ avulla.

 
Tehty kaikkiin kuljetustarpeisiin
Uusi Zafira Electric on ensiluokkainen pikkubussi, joka on saatavana kahdella eri korin pituudella täydellisesti tarpeidesi mukaan. Jopa yhdeksälle henkilölle, uusi Zafira Electric voidaan konfiguroida tarkasti vastaamaan jokaisen työn vaatimuksia ja liiketoiminnan tarpeita. Toisen ja kolmannen rivin istuimet ovat irrotettavissa tilan lisäämiseksi ja ne voidaan helposti järjestää uudestaan.  
Sähköiset sivuliukuovet
Uudessa Zafira Electric -malliin on saatavilla sähköisesti sivuliukuovet, jotka avaavat matkustajille leveän ja mukavan pääsyn matkustamoon. Takana suuri ylöspäin aukeava takaluukku tekee matkatavaroiden lastaamisesta ja purkamisesta helppoa.