Ominaisuudet

ELEGANTTI MUOTOILU JA MONIPUOLISET OMINAISUUDET.

MUUNNELTAVUUS.

9-PAIKKAINEN
Zafira Life asettaa uudet joustavuusstandardit jokapäiväiseen käyttöön.
 
Kuljetustarpeiden mukaan voit määrittää Zafira Life -tilan yhdeksälle hengelle. Joten riippumatta siitä, oletko perheen kanssa tai ammattiajossa, kaikille on aina tilaa.
ISTUINVAIHTOEHDOT
Zafira Life on kyse joustavuudesta ja mukavuudesta. Säätämällä toista ja kolmatta istuinriviä saat lisää jalka- tai tavaratilaa (valinnainen).
 
Taita alas tai poista istuimet, jos tarvitset lisää kuljetuskapasiteettia.

LISÄVARUSTEET.

KEYLESS GO
Avaimeton ovien avaus ja lukitus sekä painikekäynnistys on saatavilla valinnaisvarusteena. Astu vain sisään ja lähde liikkeelle tarvitsematta etsiä auton avaimia
– kunhan ne ovat taskussasi, laukussasi tai jossain lähellä.
 
TAKAIKKUNAN AVAAMINEN
Takaluukun ikkunan voi avata yksittäin ilman takaluukkua. Ikkunan kautta pieniä tavaroita on helppo asettaa tavaratilaan tai sen avulla voidaan helpottaa kuormaamista, kun tilaa on rajallisesti. 
MITAT
Zafira Life on saatavana malliston pisimmällä L-korimallilla, joka on pituudeltaan 5,3 m ja 1,9 m korkea. Versio tarjoaa 1000 kg hyötykuormaa ja suuren tavaratilan 912 litraa (VDA). 
Zafira Life sopii erinomaisesti pitkien kalusteiden, urheiluvälineiden tai muiden
tarvittavien tavaroiden kuljetukseen. Taittamalla alas tai poistamalla kolmannen istuinrivin voit lisätä tavaratilaa

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

KULJETTAJANAVUSTIN
Kaistavahti tunnistaa, kun auto ajautuu kaistalta ja varoittaa kuljettajaa ääni- ja visuaalisen varoituksen avulla. Se on yksi kuljettajan tukijärjestelmistä, joka tekee päivittäisestä ajamisestasi turvallisempaa.
 
Kuljettajan vireystilahälytys analysoi etukameran ja ohjauspyörän kautta ilmoittamaan sinulle, milloin on tauko paikallaan. Aktiivinen vakionopeudensäädin kertoo etukameran avulla nopeusrajoituksen muutokset. Yhdellä painikkeella muistipainiketta, anna vakionopeussäätimen säätää nopeutta vastaavasti.
HEIJASTUSNÄYTTÖ
Ainutlaatuinen Heijastusnäyttö antaa kuljettajalle mahdollisuuden nähdä tärkeitä tietoja, kuten nopeuden heijastettuna kuljettajan näkökentässä.
 
AUTOMAATTISET KAUKOVALOT
Zafira Lifen ajovaloautomatiikka vaihtaa ajovalot kaukovalojen ja lähivalojen välillä automaattisesti, jotta vältetään edellä ajavien ja vastaantulijoiden häikäisy.
 

TURVALLISUUS.

XENON-AJOVALOT.
Valinnaiset Xenon-kaukovalot yhdessä LED-päiväajovalojen kanssa lisäävät muotoilun terävyyttä ja tarjoavat parhaimman näkyvyyden tiellä valaistusolosuhteista riippumatta.
 
ISOFIX
Kaikki Zafira Lifen toisen ja kolmannen rivin istuimet voidaan varustaa valinnaisilla ISOFIX-kiinnikkeillä, jolloin korkeintaan kuusi turvaistuinta voidaan kiinnittää yksinkertaisesti ja turvallisesti paikoilleen.
 
PERUUTUSKAMERA.
Monitoimiset etu- ja peruutuskamerat mahdollistavat turvajärjestelmät, kuten nopeusmerkkien tunnistuksen, kuljettajan vireystilan hälytyksen ja 180 asteen peruutuskameranäkymän pysäköintiin.
 

OLOHUONE PYÖRILLÄ.

PANORAAMAKATTOIKKUNA
Valinnainen panoraamakatto antaa valon tulvia matkustamoon. Jos aurinko on liian kirkas, liu'uta verhoa eteenpäin.
 
PREMIUM OMINAISUUKSIA
Korota uudelle Premium-tasolle Zafira Lifen hierontaistuintoiminnolla, joka on saatavana kuljettajalle ja etumatkustajalle nahkaverhoilun yhteydessä. 
Nahkaverhoilussa myös sähköisesti säädettävä kuljettajanistuin muistipaikoilla - kaiken kattava ylellisyyden tunne.

LIITETTÄVYYS.

AUTOMAATTI-ILMASTOINTI
Valinnaisen kaksivyöhykkeisen automaattisen ilmastointilaitteen avulla matkustajat edessä ja takana voivat valita omat ihanteelliset asetuksensa - joten ei enää riitaa täydellisestä lämpötilasta.
 
INFOTAINMENT
Löydä nopein reitti määränpäähäsi Zafira Lifen 7 tuuman kosketusnäytöllä ja Multimedia Navilla (valinnainen). Käytä kaikkea älypuhelimesi musiikkia ja sisältöä helposti Android Auto ™ - tai Apple CarPlay ™ -ominaisuuksien avulla. 

AJODYNAMIIKKA.

AJETTAVUUS
Älä anna sen koon pettää - Zafira Lifen käsittely on ketterää ja dynaamista, ja se tarjoaa nautittavan ajokokemuksen, jota odotat Opelilta.
 
MOOTTORIT & VAIHTEISTOT
Zafira Lifen tehokkaiden, mutta taloudellisten moottoreiden valikoima tarjoaa jopa 180 hevosvoimaa, alhaiset käyttökustannukset, alemmat päästöt ja erinomaisen kokonaistaloudellisuuden.
 
Nauti nopeista ja huomaamattomista vaihteenvaihdoista 8-vaihteisella automaatilla. 2,0 litran dieselin (130 kW / 180 hv) Start/Stop-järjestelmällä varustetun AT8 taloudellisuus ja teho ilahduttaa varmasti. Kaikki moottorit täyttävät Euro 6d-TEMP -vaatimukset.
INTELLIGRIP
Zafira Lifen valinnainen IntelliGrip-järjestelmä tarjoaa ylimääräisen pidon hankalilla pinnoilla, kuten mudalla, hiekalla tai lumella, ja pitää sinut tiukasti tiellä.
 

OPEL+ LISÄVARUSTEET.

Yksilöllisten tarpeidesi täyttäminen.

Ilmaise itseäsi alkuperäisillä Opel + -lisävarusteilla ja ota kaikki irti Zafira Lifestasi. Suunniteltu ja testattu Opelille.

Kuvat voivat poiketa jonkin verran todellisesta tuotteesta.

SEURAAVAKSI?