Muotoilu
Uusi etusäleikön alaosan keskiö
Astran urheilullinen muotoilu siirtyy GSe -mallin myötä aivan uudelle tasolle. Ainutlaatuinen etusäleikön alaosan keskiön ansiosta auto erottuu tiellä muista autoista entistä paremmin ja tuottaa dynaamisen vaikutelman. 
Pyörät ja renkaat
Opel Astra GSe -mallin ainutlaatuiset ja kevyet 18˝:n kaksisävyiset timanttihiotut kevytmetallivanteet ja mustat napakapselit varmistavat sen, että Astra GSe näyttää upealta ja on suorituskyvyltään jo seuraavalla tasolla. 
Sisätilojen muotoilu
Koe tinkimättömän rohkea ja puhdas muotoilu. Litteällä alaosalla varustettu ohjauspyörä antaa erinomaisen palautteen joka mutkassa ja pitää yhteyttä maailmaan intuitiivisen Infotainment-tekniikan avulla.  
Suorituskykyiset istuimet

GSe -mallin uudet urheilukäyttöön tarkoitetut etuistuimet sysimustalla Alcantara-verhoilulla ja AGR-sertifioinnilla1 takaavat ergonomisesti optimoidun tukensa ansiosta mukavuuden ja ajohallinnan kaikkein ripeimmissäkin käännöksissä.

 

1 Sertifikaatti on laatumerkki, jonka myöntää Aktion Gesunder Rücken (AGR) (Terveempien selkien puolesta) -ryhmä, joka on lääketieteen eri alojen asiantuntijoista koostuva riippumaton testauskomitea.