Yhteydet
Multimedia
Parhaimmat biitit ja rennoimmat biisit tien päälle. Uudessa täysdigitaalisessa Pure Panel®-paneelissa on 10" mittaristo ja 10" kosketusnäyttö, joka yhdistyy langattomasti älypuhelimeen Apple CarPlay™:n1 Android Auto™:n1,2 kautta. Uusi ja intuitiivinen älypuhelintyyppinen käyttöliittymä on täysin muokattavissa yksilöllisen profiilin kautta, kuljettajan tunnistus mukaan lukien. Lisää mielenrauhaa tarjoavat OpelConnect-palvelujen hätäpuhelu ja tiepalvelupuhelu sekä automaattiset langattomat päivitykset. Multimediajärjestelmän ominaisuuksia ovat AM/FM/DAB+ -radio, Bluetooth® -suoratoisto3 ja kaksi USB-C -porttia kiehtovalle musiikille missä sitten liikutkin.  
Navigointi
Opelin viimeistä tekniikkaa edustavassa navigointijärjestelmä tarjoaa verkon kautta tiedot liikenteestä, pysäköintitiedot, nähtävyyshaun ja sääpäivitykset sekä reittiopastuksen laajennetussa HUD-näytössä, mittaristossa tai kosketusnäytössä valintasi mukaan. Älykäs järjestelmä tottelee äänikomentojasikin herätysilmauksella "Hello, Opel!". Aja älykkäästi käyttämällä navigointipalveluja, langattomat karttapäivitykset mukaan lukien, ja piristä matkaasi 8-kaiuttimisella HiFi-järjestelmällä. Lisämukavuutta tarjoaa mahdollisuus lähettää matkakohde autoon älypuhelimella ja myOpel-sovelluksella tai hakea loppumatkan opastuksen reitin lopulle missä sitten pysäköitkin.  
Langaton lataus
Uuden Opel Astran matkustamo on selkeytetty digitaalisesti, ja siinä on innovatiivisia ominaisuuksia, joilla laitteet pysyvät järjestyksessä ilman johtoja. Lataa yhteensopiva laitteesi integroidulla langattomalla laturilla (i) Saatavuus riippuu tarjouksesta. Vain PMA- tai QI-laitteille. Tarkista laitteesi yhteensopivuus Opel-jälleenmyyjältä.  . Sisäänrakennettu nopean liikkeen tunnistuksen turvalaite estää langatonta ylilatausta vahingoittamasta laitteesi akkua epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. 
OpelConnect

Älykkäät järjestelmät ja niihin liittyvät palvelut, jotka tarjoavat yhteyksiä ja innovaatioita, joilla pysyt turvassa ja jotka takaavat jännittävän ja tehokkaan matkan.

  • Mielenrauhaa: hätäpuhelu ja tiepalvelupuhelu, ajoneuvon tila ja tiedot kertovat kilometrit, polttoainetason tai huoltohälytykset ja takaavat mielenrauhan
  • Kätevyys: e-Remote Control -palvelu akun tason tarkistukseen, latauksen hallintaan ja ilmastoinnin säätöön myOpel-sovelluksella
  • Älykäs ajo: rentoa matkaa Connected Navigation Pack Plus -paketilla4 ja Trip and Drive Management -palvelulla