Skip To Content
Yleiskatsaus

Uusi Astra Sports Tourer

 

Opel Astra Sports Tourerissa tavaratilasta ei tarvitse tinkiä. Puhdas rohkea muotoilu yhdistettynä alhaisten käyttökustannusten ja useiden eri käyttövoimien kanssa.

126-135
C02 g/km
4.9-6.0 l/100 km
Polttoaineen kulutus, minimi–maksimi
9,9 s
0 - 100 km/h


Rohkea ja puhdas muotoilu, joka vaatii ajamista

Uuden Astran ideologia seuraa toimivuutta ja loistoa. Uusi Opel Astra Sports Tourer johdattaa sinut ajamisen uuteen aikakauteen. Astra Sports Tourer yhdistää itsevarman asenteen edistyneeseen ajotekniikkaan ja on edistyksellisen saksalaisen tekniikan paras suoritus.

Valitse lempivärisi


Kurkista sisään


Tulevaisuus on sähköinen

Löydä Astra Plug-in Hybrid. Suorituskykyä ilman kompromisseja. Oletko valmiina muutokseen?

 


Turvallisuus ja innovaatiot

Suojaavaa teknologiaa
 
Astra Sports Tourer on täynnä älykkäitä ominaisuuksia, jotka on suunniteltu helpottamaan ajamista ja pitämään sinut ja läheisesi turvassa.

Ajodynamiikka

Kaunis katsoa, upea ajaa

 

Uuden sukupolven Opel Astra Sports Tourer tarjoaa parempaa ajettavuutta, mukavuutta sekä ajonautintoa.

Premium-mukavuutta

Mukavuutesi on meille tärkeintä
 

Uusilla Opel Astra Sports Tourerin ergonomisilla aktiiviistuimilla * on AGR ** (Healthier Backs Campaign) -laatumerkki.

 

Kymmenen säätövaihtoehtoa, mukaan lukien säädettävät niskatuet, elektronisesti säädettävä ristiseläntuki ja pidennettävä reisituki, tekevät näistä istuimista poikkeuksellisen mukavia, mutta ne tukevat myös terveellistä asentoa ja takaavat kuljettajan ja matkustajien hyvinvoinnin pitkällä aikavälillä.

 

* Lisävarusteet.

** Sertifikaatti on laatumerkki, jonka on myöntänyt riippumaton testauskomitea, joka koostuu eri lääketieteen alojen asiantuntijoista.

Naurettavan siisti

Rohkea ja puhdas muotoilu

 

Uutta Opel Astra Sports Toureria ei voi sekoittaa mihinkään muuhun autoon. Suunnittelun jokainen viiva ja kaarre tekee selväksi, että tämä on ajamisen tulevaisuus.

 

Etupäätä johtavan Vizor®:n rohkea suorituskyky puhtaisiin pintoihin, jotka antavat uudelle Opel Astra Electricille selkeästi urheilullisen itsevarman asennon, Astran odottamattomat ominaisuudet erottavat sen muista.

Yhteydet

Älykäs kuin mikä
 
Tarjolla on parhaat yhteydet. Tietoviihde -järjestelmän ja navigoinnin lisäksi käytettävissä on myös OpelConnect. Niin paljon löydettävää!

Lisävarusteet: Opel+ ja muuta

Räätälöi mieleiseksesi

 

Pyöräily, hiihto, purjehdus ja vaikka surffaus, mistä sitten ikinä pidätkin meiltä löytyy lisävarusteet, myös autosi suojaamiseen.