Muotoilu
Ulkopuoli
Todellisena Opel-mallina Combo-e Life edustaa saksalaista nykyaikaista perhe- ja tavara-autosuunnittelua parhaimmillaan. Suuret sisätilat ja käytännölliset innovaatiot tekevät matkasta miellyttävän, kun taas ulkopuolelta Combo-e Life on nykyaikainen ja loppuun asti harkittu.  
Sisätilat
Korkea istuma-asento, intuitiiviset säätimet, lämmitetty ohjauspyörä1 ja paljon tilaa – Combo-e Lifen ohjaamo yhdistää älykkäät yhteydet käytännöllisiin ominaisuuksiin.  

Kuljettajan ergonomiaa korostavissa sisätilat on suunniteltu hyvin järjestetyksi, intuitiiviseksi tilaksi, jossa on kolmeen toiminnalliseen osaan jaettu keskikonsoli1. Siinä on erillinen näyttö e-liikkuvuustiedoille, kuten akun lataustilalle ja energiankulutukselle. Yläosassa on infotainment-järjestelmä ja alempana lämmityksen ja ilmastoinnin säätimet. Alaosassa on myös hyvin ulottuvilla oleva säilytystila.

 

1Valinnainen

Panoraamakatto

Panoraamakatto, katon säilytystilat1 ja sähkökäyttöinen kaihdin tuovat auringon sisälle. Riippuvan säilytystilan LED-valot luovat matkustamoon rentouttavan ympäristön. 

 

1Valinnainen

 
LED-päiväajovalot

LED-päiväajovalot1 parantavat tehokkuutta ja pitävät sinut – ja muut autoilijat – päivällä turvallisesti tiellä. 

 

1Valinnainen valikoiduilla varustelutasoilla.