Sähköliikkuvuutta
Pidemmälle elämässä

Combo-e Lifen edistyksellinen akku mahdollistaa jopa 280 kmpitkän toimintamatkan, mitä tehostaa joukko regeneratiivisen jarrutuksen kaltaisia energiansäästötekniikoita, joten pääset aina hieman pidemmälle. Kun tutustut lähemmin e-liikkuvuuden tarjoamiin etuihin, voit optimoida nopeutesi, ajotapasi ja mukavuusasetukset niin, että pystyt maksimoimaan Combo-e Lifen toimintamatkan vieläkin paremmin. 

 

1 Energiankulutus Combo-e Life/Cargo (yhdistetty) 17,5-19,4 kWh/100 km; CO2-päästöt 0 g/km; toimintamatka (yhdistetty) 258–285 km (varusteluvaihtoehdosta riippuen)

 
Opettele maksimoimaan toimintamatka
Lataa akku 80 %:iin vain 30 minuutissa
Kehittynyt pikalataustekniikkamme lataa Combo-e Lifen akun 80 %:iin ja optimoi toimintamatkan vain hieman yli 30 minuutissa1. Opelin päivän pituisille ja pidemmillekin matkoille tarkoitetuilla monipuolisilla latausratkaisuilla olet aina valmis seuraavaan seikkailuun. Lue lisää täältä. 
Lue lisää latausmahdollisuuksista
Kustannustehokkuus
On vieläkin konkreettisempia syitä vaihtaa sähköautoon: Voit hyötyä alhaisista kokonaiskustannuksista alhaisen verotuksen ja halvempien huoltokäyntien ansiosta! Valtion tuki sähköauton ostoon tai vuokraukseen helpottaa asian alulle panoa. Ja tiesitkö, että latausrasiaankin saa tukea? 
Lue lisää latausrasian asennukseen myönnettävästä tuesta