Muunneltavuus
Istuinjärjestys

Viidellä tai seitsemällä istuimella1 varustettu Combo-e Life tarjoaa paljon joustavuutta. Lisää matkatavaratilaa? Kolmannen rivin kaksi liukuvaa istuinta2 ovat helposti poistettavissa. 

 

1Valinnainen.

2Kolmannen rivin istuimet saatavana sekä normaalipituiseenversioon että pitkäakseliväliseen versioon. Liukutoiminto vain pitkäakselivälisessä versiossa.

 
Tavaratila
Tavaratilan minimitilavuus 597 litraa1 on kasvatettavissa 2126 litraan2. Combo-e Life on siis hyvin käytännöllinen – ja ainoa haaste on löytää riittävästi matkatavaroita.  

Tarvitsetko lisää tilaa? Päivitä pitkän akselivälin Combo-e Life -malliin, jonka tavaratila on 26932 litraa. 

 

15-istuimisen, vakioakselivälisen Combo-e Lifen tavaratila 597 litraa, kaikki istuimet paikoillaan. 5-istuimisen pitkän akselivälin version minimitavaratila 850 litraa.

2Jopa 2693 litraa pitkäakselivälisessä Combo-e Lifessa ja 2126 litraa vakioversioisessa malllissa. Kuormaus kattoon asti takaistuimet taitettuina, normin ISO 3832 mukaan.

Jaettavat takaistuimet
Valitse käytännöllinen suhteessa 40/60 jaettava takaistuin tai 3 erillistä takaistuinta1, kukin Isofix-lastenistuinkiinnityksellä lasten turvalliseen ja mukavaan kuljetukseen A:sta B:hen.
 

Ylipitkien huonekalujen kuljetus? Taitat vain takaistuimet lattiaan ja käännät etumatkustajan istuimen ja tilaa on 2,7 m pitkille esineille (tai jopa 3,05 m pitkille pitkäakselisessa versiossa). Joustava istuinjärjestely helpottaa elämääsi, olivatpa tarpeesi sitten millaiset tahansa. 

 

1Valinnainen tietyillä varustelutasoilla.

 

Säilytystilat
Combo-e Lifessa on useita säilytyslokeroita ja näin tilaa kaikille tavaroillesi.  
Ovet ja kahvat
Erilliset tai kaksoisliukuovet1 helpottavat autoon nousemista ja siitä poistumista. Valitse paritakaovet2 tai takaluukku avattavalla ikkunalla3: helposti tavaratilaan.  

1Kaksoisliukuovet valinnaisena

2Pariovet valinnaisena: vain Comfort

3Avattava ikkuna vakiona vain: Innovation Plus

Versiot
Combo-e Life on saatava kahdella pituudella – 4,4 m:n vakioversiona ja 4,75 m:n pitkäakselisena versiona, jossa on suuremmat sisätilat ja tavaratila. 

35 cm pidempänä Combo-e Life XL:n tavaratila kasvaa merkittävästi 253 litralla aina 8501 litraan asti. 

 

1Mitattu tavaratila 5-istumisessa, pitkäakselivälisessä Combo-e Life -versiossa, kaikki istuimet paikoillaan.