Turvallisuus ja innovaatiot

Automaattinen hätäjarrutus
Automaattinen hätäjarrutus jalankulkijan tunnistuksella varoittaa mahdollisesta törmäyksestä jalankulkijaan tai toiseen autoon.1 Jos et reagoi, auto jarruttaa automaattisesti.  
1Toimii automaattisesti yli 5 km/h:n ja alle 85 km/h:n nopeuksissa. Välillä 0–30 km/h hidastuvuus törmäyksen lieventämiseksi on 0,9 G. Välillä 30–85 km/h järjestelmä vähentää nopeutta enintään 22 km/h. Tämän kynnyksen jälkeen kuljettajan on itse jarrutettava nopeuden vähentämiseksi entisestään. Järjestelmän toiminnallinen nopeusalue riippuu tunnistetusta esineestä (liikkuva kohde: 5–85 km/h; kiinteä kohde: 5–80 km/h; jalankulkija: 5–60 km/h). Kuljettajan Opel-ajoavustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän omissa rajoissa. Kuljettaja vastaa ajostaan.
Kehittynyt Pysäköintiavustin

Automaattinen pysäköintiavustin1 tunnistaa sopivat pysäköintipaikat, alkaa ohjata ja antaa ääni- ja kuvavaroituksia törmäysten estämiseksi pysäköitäessä. 

 

1Valinnainen.

 
Kaistanpitoavustin
Kaistanpitoavustin antaa kuljettajalle kaistavaroituksen ja korjaa varovasti suunnan, jos Combo-e Life ajautuu odottamatta pois kaistalta ja pitää auton kaistallaan.  
Mäkihidastin

Mäkihidastin on IntelliGrip1-järjestelmän toiminto, jolla pystyt laskeutumaan jyrkimmätkin mäet hallitusti ja varovaisesti automaattisesti hallitulla nopeudella ja jarrutusprofiililla. 

 

1Valinnainen

 
Nopeusrajoitustunnistin
Nopeusrajoitustunnistin lukee liikennemerkit ja tunnistaa muuttuneet nopeusrajoitukset ja pyytää muuttamaan nopeutta.  
Katvealuehälytys
Katvealuehälytys seuraa samansuuntaisilla kaistoilla ja katvealueilla olevia lähestyviä ajoneuvoja ja varoittaa niistä ja helpottaa näin hieman kaistanvaihtoa ja elämää.  
Flank Guard

Flank Guard -järjestelmä1 käyttää pienellä nopeudella käännyttäessä 12 anturia varoittamaan infotainment-näytön kuva- ja ääni varoituksilla esteistä, jotka eivät ehkä ole näkyvissä. 

 

1Valinnainen.

 
IntelliGrip

Älykäs IntelliGrip-järjestelmä1 mukautuu huonon pidon olosuhteisiin kuten mudassa, hiekassa tai lumessa ajamiseen, ja on saatavana viidellä erillisellä ajotilalla.

 

1Valinnainen.

 
Turvallisuus ja turvatyynyt
Kuusi turvatyynyä mukaan lukien kuljettaja, matkustaja, sivu ja verho takaavat korkean turvallisuuden sinulle ja matkustajille.  
Peruutuskamera

180°:n laajakulmainen panoraamanäkymän tarjoava takakamera1 heijastaa auton ympäristön 8" kosketusnäytölle. Näytön virtuaalinen ohjeistus helpottaa peruutusta. 

 

1Valinnainen.

 
HUD-näyttö

HUD-näyttö1 näyttää ohjauspyörän takaisella lasinäytöllä tärkeimmät tiedot, kuten nopeuden, törmäysvaroitukset ja navigoinnin, joten voit pitää katseesi tiessä. 

 

1Valinnainen.