Turvallisuus ja innovaatiot
Intelli-Lux Matrix LED
Näe ja näy. Luokkansa ensimmäiset Intelli-Lux LED® Matrix -ajovalot valaisevat kirkkaasti häikäisemättä muita kuljettajia. Nauti erinomaisesta valaistuksesta kaikissa tilanteissa. Valinnaisvaruste.  
Opel ajoavustimet
Aktiivinen kaistallapitoavustin on osa Opel ajoavustimia, joka tarkkailee tietä ja käyttää hienovaraisia ohjauspyörän korjausliikkeitä pitäen uuden Opel Corsan kaistallaan, tehden maantieajosta turvallisempaa, vähemmän väsyttävää ja nautinnollisempaa.
 
Mukautuva vakionopeudensäädin
Aktivoituna mukautuva vakionopeudensäädin kiihdyttää ja hidastaa nopeutta automaattisesti pitäen Opel Corsasi etäisyyden edellä ajavaan kulkuneuvoon vakiona, tehden maantieajosta turvallisempaa, vähemmän väsyttävää ja nautinnollisempaa. 
Liikennemerkkien tunnistus
Uuden Opel Corsan edistyksellinen kamera -järjestelmä tunnistaa erilaisia liikennemerkkejä ja näyttää ne sinulle digitaalisessa mittaristossa. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka liikenteessä tapahtuisi mitä tahansa, sinulta ei jää huomaamatta nopeusrajoitukset
 
Automaattinen hätäjarrutus
Opel Corsan automaattinen hätäjarrutus -järjestelmä tarkkailee edessä olevaa tietä, varoittaen kuljettajaa mahdollisista törmäystilanteista, painaen jarrua automaattisesti, vaikka kuljettaja ei niin tekisi. Järjestelmä tunnistaa ajoneuvot kuin myös jalankulkijat antaen mielenrauhaa vilkkailla tieosuuksilla. (Järjestelmä on aktiivinen 5 km/h – 140 km/h välisillä nopeuksilla) 
Kuolleenkulman tunnistin
Opel Corsan kuolleenkulman tunnistin toimii 12 km/h – 140 km/h välisillä nopeuksilla tarkkaillen jatkuvasti autosi kuolleita kulmia. Tunnistin on sijoitettu ulkotaustapeiliin, ilmoittaen sinulle ajoneuvoista kuolleessa kulmassa tehden ajomatkoista turvallisempia ja mukavampia.