Skip To Content
Ominaisuudet

Saksalaista insinööritaitoa parhaimmillaan

Aina ajassa kiinni

Turvallisuus ja innovaatiot

Intelli-Lux LED® Pixel -ajovalot
Esittelyssä uraauurtavat Intelli-Lux LED® Pixel -ajovalot - seuraava vaihe Opelin erinomaisessa valotekniikassa. Tämä järjestelmä tarjoaa huomattavasti paremman näkyvyyden pimeässä kaukovalojen häikäisemättä vastaantulevia kuljettajia. Kummankin puolen ajovalo koostuu 84 segmentistä, jotka sopeutuvat liikenneolosuhteisiin sammuttamalla yksittäiset yksiköt automaattisesti. LED Pixel -ajovalot saatavilla mallista riippuen jopa vakiovarusteena. 
 
 • Ei vaaraa muiden kuljettajien häikäisemisestä 
 • Pimeällä ajaminen on turvallisempaa ja rennompaa 
 • Optimoitu valaistus moottoriteillä 
 • Kulmavalot valaisevat "mustat aukot" tiukoissa mutkissa. Aktiivinen jopa 40 km/h nopeuteen.
Tuulilasinäyttö
 
HUD-tuulilasinäyttö heijastaa kuljettajan tärkeimmät tiedot, kuten nopeuden, navigaattorin suunnan tai automaattisen vakionopeussäätimen varoitukset tuulilasiin. Näyttö auttaa pitämään katseesi turvallisesti tiellä. Varusteet saatavilla valinnaisena.
 
Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijoiden tunnistuksella alhaisissa nopeuksissa valvoo Opel Insignian edessä olevaa liikennetilannetta. Jos tämä järjestelmä havaitsee jalankulkijan, ajoneuvon tai muun kohteen edessä, se lisää ennakolta jarrutustehoa ja jopa jarruttaa itse autoa, jos kuljettaja ei reagoi. 

 

Opelin kuljettajan avustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän luontaisissa rajoissa. Kuljettaja on edelleen vastuussa ajotehtävistä.

 
Takana risteävän liikenteen varoitin
Valinnaisena saatavilla oleva risteävän liikenteen varoitin tunnistaa liikkuvat esineet auton takana peruuttaessasi. Aiemmin näkymätön vaara on nyt helppo hallita. Järjestelmä on aktiivinen 10 km/h saakka ja se havaitsee liikenteen, jonka vauhti on jopa 36 km/h. 
Liikennemerkkitunnistin
Uusimman sukupolven liikennemerkkitunnistin näyttää nopeusrajoituksia ja muita liikennemerkkejä mittaristossa. Liikennemerkkitunnistin on saatavilla valinnaisvarusteena. 
Mukautuva vakionopeudensäädin
Mukautuva vakionopeudensäädin mahdollistaa stressittömän ajokokemuksen. Automaattisesti kiihdyttämällä tai hidastamalla vakionopeudensäädin pitää turvallisen etäisyyden edellä kulkevaan ajoneuvoon. Vakionopeudensäädintä ei tarvitse edes käynnistää uudelleen pysähtyessään. Mukautuva vakionopeudensäädin on saatavilla valinnaisena varusteena. Opelin kuljettajan avustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän luontaisissa rajoissa. Kuljettaja on edelleen vastuussa ajotehtävistä. 
Kaistavahti
Kaistavahti varoittaa, mikäli kaistaa ollaan vaihtamassa ilman suuntamerkkiä. Valinnaisena saatavilla oleva katvealueen varoitin havaitsee ja varoittaa kuljettajaa nopeasti lähestyvistä ajoneuvoista, jotka ovat tällä hetkellä katveessa ja nopeusero on alle 72km/h. 

Muotoilu

Ulkopuoli
Uusi Insignia Grand Sport vakuuttaa tyylikkäällä muotoilulla ja näyttävillä yksityiskohdilla. Ohuet, kaksoissiipiset LED-valot sekä kromiset yksityiskohdat korostavat tyylikästä kokonaisuutta. 
Sisätilat
Tyylikäs, ergonominen ja tilava tunnelma - uusi Insignia on juuri Sinulle. Koe harmoninen ja moderni muotoilu, korkealaatuiset materiaalit sekä vahvasti kuljettajakeskeinen sisustus. Uusi Insignia Grand Sport tarjoaa kaiken tarvitsemasi miellyttävään ajamiseen. 
Tunnusomaiset LED-valot
Ainutlaatuiset Opelin siipimäiset LED-valot lisäävät sekä tyyliä että näkyvyyttä ja toivottavat sinut tervetulleeksi animoidulla valosarjalla. 
Värit
Ilmaise itseäsi - valitse upea suosikkivärisi viimeistelemään Insignian ulkonäkö. 
Vanteet
Viimeistele Insignia Grand Sportin ulkonäkö näyttävillä vanteilla. Mallista riippuen vaihtoehtoja on 17 tuumasta aina 20 tuumaiseen versioon. 

Premium mukavuudet

Ergonomiset agr-istuimet
Sertifioidut, ergonomiset etuistuimet auttavat kuljettajaa ja etumatkustajaa välttämään selkäkipuja sekä parantavat huomiokykyä ja hyvinvointia. 

Hemmottele selkääsi ergonomisilla AGR-istuimilla, joille on myönnettu riippumattoman ergonomiajärjestön selän terveyttä edistävän kampanjan sertifikaatti: 

 

Saksassa sertifioitu ergonomia
Jatkettava reisituki, jolla voit säätää istuimen omille jaloillesi sopivan pituiseksi
Tuuletus ja lämmitys pitävät olosi viileänä tai lämmittävät selkääsi 

 

Saatavilla myös:
Hierontatoiminto
18 säätömahdollisuutta ja muistiasetukset 

 

Istuinten sertifiointi on eri lääketieteen alojen asiantuntijoista koostuvan riippumattoman testitoimikunnan myöntämä laatutakuu.

Mukavuutta viileään
Uusi Insignia Grand Sport tarjoaa monipuolisia lämmitysominaisuuksia viileisiin aamuihin. 
Lämmitettävät etuistuimet ja ohjauspyörä tarjoavat miellyttävän lähdön viileänä aamuna. Saatavilla myös lämmitettävät takaistuimet, jolloin reunimmaiset takapenkkiläisetkin voivat nauttia mukavasta lämmöstä.
Tavaratila
Uusi Opel Insignia tarjoaa suuren tavaratilan yhdessä monien joustavien säilytysratkaisujen kanssa. 
Takapenkit alas helposti ja nopeasti yhdellä napin painalluksella. Tavaratilaa löytyy normaalissa käytössä 490 litraa ja penkit kaadettuna jopa 1450 litraa. Joustavuutta tavaroiden kuljetukseen tuo myös saatavilla oleva 40/20/40-suhteessa taittuva takapenkki.

Yhdistettävyys

Multimedia Navi Pro
Digitaalinen liitettävyys, sisäinen navigointijärjestelmä, suuri innovatiivinen värikosketusnäyttö ja korkealaatuinen ääni: uudessa Insignian huippuluokan infotainment-järjestelmässä on kaikki. 

Multimedia Navi Pro sisältää seuraavat ominaisuudet:

 

 • 8 tuuman näyttö, jossa DAB-radio 
 • 3D-karttanavigointi 
 • Bluetooth®1 
 • Head-Up-näytön yhteensopivuus 
 • Yhdistetyt navigointipalvelut
 • 2 USB-porttia 
 • Apple CarPlay™ 3 ja Android Auto™ 3
 
1Bluetooth on Bluetooth SIG Inc: n rekisteröity tavaramerkki. 
2Edellyttää Telenav-loppukäyttäjän lisenssisopimuksen hyväksymistä ja suostumusta henkilötietojen käyttöön Telenavin tietosuojakäytännön mukaisesti. Lisenssi päättyy vuoden 2031 loppuun. Asiakkaan älypuhelimen jakaminen vaaditaan kaikissa yhdistetyissä navigointipalveluissa. 
3Apple CarPlay™ ja Apple ovat Apple Inc.:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Android Auto™ on Google Inc: n tavaramerkki.
Bose® äänentoistojärjestelmä
Valinnaisena saatava Bosen® ensiluokkainen äänentoistojärjestelmä tekee jokaisesta matkasta viihdyttävän kokemuksen. Laadukkaiden kaiuttimien kautta jokainen autossa oleva voi nauttia voimakkaasta bassosta sekä terävästä ja kirkkaasta äänestä. 
Langaton lataus
Aseta älypuhelin langattomalla laturilla varustetun puhelinkotelon sisään akun lataamiseksi. Saatavilla lisävarusteena. 
Langaton lataus saattaa vaatia lisävarusteita älypuhelimelle. Induktiivinen lataus vain PMA- tai Qi-yhteensopiville laitteille. Tarkista laitteen yhteensopivuus ottamalla yhteyttä Opelin jälleenmyyjään.

Ajodynamiikka

Moottorit
Uusi Insignia Grand Sport tarjoaa paremman suorituskyvyn pienemmillä päästöillä ja polttoainekulutuksella. 

2.0-litrainen bensiinimoottori 200 ja 230 hevosvoimaisena. 1.5- ja 2.0 litraiset diesel-moottorit 120 ja 175 hevosvoimaisina. Kaikki moottorit täyttävät Euro 6d -vaatimukset ja niissä on optimoitu Start/Stop-ominaisuus. 

 

Ilmoitetut polttoaineen kulutus- ja CO2-päästöarvot on määritetty Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure -menetelmällä (WLTP) asetusten (EU) 715/2007, (EU) 2017/1153 ja (EU) 2017/1151 mukaan (versiokohtaisesti soveltuvin osin). Arvoissa ei ole huomioitu erilaisia ajo- ja käyttöolosuhteita tai varusteita. Lisätietoja polttoaineen kulutuksesta ja CO2-päästöarvoista on uusien autojen polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä koskevissa ohjeissa, joita on saatavana Trafin verkkosivustolta www.trafi.fi. **BlueInjection-teknologialla varustettuihin ajoneuvoihin täytyy lisätä säännöllisesti AdBlue®-nestettä myös huolto-ohjelmassa määriteltyjen huoltojen väleissä. Ajoneuvon mittaristo ilmoittaa, kun ainetta on lisättävä. Lisätietoa http://www.opel.fi/tools/adblue/adblue.html.

Vaihteistot
Kahdeksan ja yhdeksänvaihteiset automaatit. 
Täysin uusi 9-vaihteinen automaattivaihteisto tarjoaa paremman suorituskyvyn, taloudellisuuden ja huomattavasti lisää mukavuutta kuljettajalle.
FlexRide-alusta
Säädettävää ajodynamiikkaa. Mallista riippuen saatavilla oleva FlexRide-alusta tarjoaa vaihtoehtoja eri tilanteisiin. 
Vaihda vakioasetuksesta Tour- tai Sport-tilaan, jotta Insignia antaa parastaan maantiellä tai mutkaisilla pätkillä. Aktivoitavia tiloja on kolme: Vakio, Tour tai Sport. Yhdellä napin painalluksella FlexRide mukauttaa eri järjestelmien herkkyyden vastaamaan tieolosuhteita ja valitsemaasi ajotyyliä.
Älykäs neliveto
Neliveto jakaa voiman dynaamiseen, mutta turvalliseen ja helposti hallittavaan ajokokemukseen. 
Insignian neliveto yhdessä FlexRide-alustan kanssa jakaa vääntömomentin kaikkien pyörän välillä dynaamisemman ja tasapainoisemman käsittelyn takaamiseksi.

Opel+ lisävarusteet

Räätälöity sinulle

Ilmaise itseäsi Opelin alkuperäisillä lisävarusteilla ja ota kaikki mahdollinen irti autostasi. Suunniteltu ja testattu Opeliasi varten. 

 

Kuvissa esiintyvät tuotteet saattavat poiketa myynnissä olevista tuotteista.

460-litrainen suksiboksi
Näytä yksityiskohdat
FlexConnect-vaateripustin
Näytä yksityiskohdat
FlexConnect-tablettiteline
Näytä yksityiskohdat
Valaistut kynnyslistat
Näytä yksityiskohdat
Tavaratilan kaukalo
Näytä yksityiskohdat
Flexorganizer -tavaratilan jakaja
Näytä yksityiskohdat

Mitä seuraavaksi?