Skip To Content
GSi

Uusi Insignia GSi

Intohimolla

Vaikuttavat muodot, voimakas turbotekniikka ja täydellinen ergonomia: uusi Insignia Gsi yhdistää ajonautinnon edistyneeseen tekniikkaan urheilullisessa muodossa sekä Sports Tourer- että Grand Sport -malleissa.
Uhreilullinen ajettavuus tyylikkäästi
Ikonista, heti tunnistettavissa olevaa GSi-design perintöä täydentää dynaaminen muotoilu ja näyttävt 20 tuuman kaksiväriset kevytmetallivanteet. Pakoputkisto kahdella ulostulolla viittaa sisällä olevaan voimaan ja intohimoon, kun takaspoileri viimeistelee aerodynaamisen kokonaisuuden. 
Tyyliä ja suorityskykyä käsi kädessä
Kuljettajakeskeisillä ominaisuuksilla, kuten urheilullisella ohjauspyörällä, ergonomisilla istuimilla ja alumiinisilla poljinpinnoilla GSi osoittautuu yhtä jännittäväksi, urheilulliseksi ja miellyttäväksi kuin odotat sen olevan.

 

1 Ergonomic seats certified by the German AGR (Campaign for Healthier Backs), a center of excellence for ergonomics. The certificate is a seal of quality awarded by an

independent testing committee made up of experts from various medical disciplines.

2 Optional.

Suorituskyky vakiona
Katseen vangitsevat 20 tuuman kevytmetallivanteet, BREMBO-jarrut ja huippurenkaat. Vakiona. Suorituskykyinen FlexRide-alusta ja Twinster-neliveto tekevät uudesta Insignia GSi:stä ainutlaatuisen auton ajaa. 
Ulkomuoto ei johda harhaan
Uusi Insignia GSi on urheilullinen auto. Kehittynyttä turbotekniikkaa 2.0 litraisena ja 230 hevosvoimaisena takaa erinomaisen suorituskyvyn 350 Nm väännöllä ja 9-vaihteisella automaatilla.