Opel Innovation - Passion for Innovation
Koe Opel - Käyttöliittymä ja tietoviihdejärjestelmä

Käyttöliittymä ja tietoviihdejärjestelmä

Edistyksellistä ja hyödyllistä aputeknologiaa selkeässä ja helppokäyttöisessä muodossa.

Auto kohtaa älypuhelimen
Intohimoinen suhtautuminen innovaatioihin - Opelin muotoilu

Muotoilu

Muotoilun ja teknisten ratkaisujen täydellisestä yhteensopimisesta on hyötyä kaikille. Lue, miten Opel toteuttaa sen.

Tutustu Opelin muotokieleen
Intohimoinen suhtautuminen innovaatioihin - Kestävää autoilua

Kestävää autoilua

Ympäristöä suojelevat ja polttoainetta säästävät tekniikat.

Miten Opel voi pienentää hiilijalanjälkeäsi?

INTOHIMOINEN SUHTAUTUMINEN INNOVAATIOIHIN.

Koska kaikki haluavat paremman elämän. Pyrimme joka päivä tekemään matkoistasi tehokkaampia, mukavampia ja kaikin tavoin nautittavampia. Panemme likoon kaiken suunnittelun asiantuntemuksemme kehittäessämme edullista tekniikkaa, jonka avulla voidaan parantaa turvallisuutta ja suorituskykyä. Keksimme monipuolisia, kiinnostavia ja jännittäviä ratkaisuja päivittäisiin ajotarpeisiin.

Enlarge

Muunneltavuus

Luovuuden avulla voidaan vastata päivittäisiin tarpeisiin tarjoamalla käytännöllisiä ratkaisuja, kuten taitettavia istuimia, joiden avulla saadaan tilaa suurille kuormille, laskettavia lattioita, joiden avulla saadaan entistä enemmän tilaa, sekä useita muita valinnaisvarusteita, joiden avulla autoa voidaan muuttaa muuttuvien tarpeiden mukaan.


Enlarge

Mukavuus ja käytännöllisyys

Emme säästele vaivoja tehdäksemme päivittäisestä liikkumisestasi helpompaa ja mukavampaa. Toisaalta esittelemme mullistavia ratkaisuja, kuten takareunoistaan saranoidut ovet, jotka helpottavat Merivaan kulkemista. Toisaalta valmistamme ensiluokkaisia mukavuuksia, kuten alan parhaat kompaktiluokan autoihin saatavilla olevat ergonomiset istuimet.


Enlarge

Turvallisuus

Aktiivinen ja passiivinen, sisätilat ja ulkopuoli, yö ja päivä, kuljettaja ja jalankulkija. Mistä kulmasta asiaa tahansa katsookin, Opel on sitoutunut kehittämään turvallisuutta parantavia tekniikoita sinulle, matkustajille ja ympäröivälle maailmalle.


Enlarge

Ajodynamiikka

Ajaminen on hauskaa. Me Opelilla olemme sitä mieltä. Keksimme jatkuvasti uusia keinoja varmistaa, että voit nauttia jokaisesta ajokilometristä – varmana ja aina auton halliten tieolosuhteisiin katsomatta.

Enlarge

Uraauurtavaa teknologiaa

Kun uusia autoilun konsepteja etsitään, me Opelilla emme istu toimettomina ja katso, mihin suuntaan tuulet puhaltavat. Me emme seuraa trendejä, vaan teemme niitä.


Opel-innovaatio - Virstanpylväitä

Virstanpylväitä

Opel on ollut alusta asti uranuurtaja. Opelin erikoisuus ei kuitenkaan perustu vain kekseliäisyyteen, vaan myös siihen, miten Opelin innovaatiot on tuotu kaikkien saataville.