Innovaatio - Uraauurtavia tekniikoita
Innovaatio - Flex Floor -järjestelmä

Flex Floor -järjestelmä

Se on muunneltava, käytännöllinen ja suojelee selkääsi: Flex Floor -järjestelmän avulla Opelin lastaaminen on entistäkin helpompaa.

Lue lisää Flex Floor -järjestelmästä
Innovaatio - SAFETEC® -turvajärjestelmä

SAFETEC®-turvajärjestelmä

Kattavan suojauksen takaaminen: lukuisat aktiiviset ja passiiviset menetelmät takaavat kuljettajan ja matkustajien kattavan turvallisuuden.

Lue lisää SAFETEC®-turvajärjestelmästä
Innovaatio - Wattin linkki taka-akselirakenne

Wattin linkki taka-akselirakenne

Yhdistettyä takakampiakselia on vahvistettu nerokkaasti sijoitetulla Wattin linkillä, jotta erinomainen suorituskyky voidaan taata kaikilla teillä.

Lue lisää Wattin linkki -taka-akselirakenteesta

AUTOILUN TULEVAISUUS ON ALKANUT.

Sähkö, vety ja niin edelleen – teemme autoilun tulevaisuudesta ympäristöystävällistä ja kestävää innovatiivisen tekniikan ja uraauurtavien konseptien avulla.

Enlarge

HydroGen4: päästötön vetyauto

HydroGen4-auto – neljännen sukupolven polttokennoauto – on yli kymmenen vuoden polttokennojen ja vedyn tutkimuksen tulos. Sen edistyksellinen tekniikka on toteutunut unelma: se tuottaa voimaa sähkömoottorille palamisprosessin sijaan sähkökemiallisella reaktiolla. Pakoputkesta tulee ulos vain vettä – HydroGen4 ei tuota lainkaan haitallisia päästöjä.


Sen moottorin suorituskyky todistaa tämän innovatiivisen tekniikan arvon: 73 kW (100 hv), 0–100 km/h 12 sekunnissa ja huippunopeus 160 km/h. Sen käyttösäde on 340 km ja siinä on 1,8 kWh:n vara-akku.


HydroGen4:llä on jo tehty onnistuneita käyttötestejä Berliinin kaduilla. Tähän mennessä kokeisiin osallistuvat asiakkaat ovat ajaneet yli 80 000 km päivittäisessä käytössä.


Enlarge

Edullista sähköautoilua

Opelin radikaali konsepti, josta käytetään nimitystä RAK e, korostaa mahdollisimman alhaisia energiakustannuksia ja alhaista painoa, ja avaa uuden luvun sähköautoilussa. Nuorille kuljettajille suunnattu RAK e ei tuota lainkaan päästöjä, sen toimintasäde on ja sen huippunopeus on 120 km/h. Se painaa vain 380 kg, mikä on noin kolmannes perinteisten pikkuautojen painosta. Se on suunniteltu niin, että myös nuorilla kuljettajilla on siihen varaa.