Opelin muotoilu -  sisätilojen muotoilu
Opelin ulkopuolen muotoilu – Uusi muotokieli

Uusi muotokieli

Katso, mitä hyötyä sinulle on siitä, että tunne yhdistyy tekniikkaan.

Tutustu Opelin ulkopuolen muotoiluun
Opel | Käyttöliittymä ja tietoviihdejärjestelmä

Käyttöliittymä ja tietoviihdejärjestelmä

Edistyksellistä ja hyödyllistä aputeknologiaa selkeässä ja helppokäyttöisessä muodossa.

Auto kohtaa älypuhelimen

KAUNEUS TULEE SISÄLTÄ.

Kuinka hyvännäköinen auto ikinä onkaan ulkopuolelta, kuljettaja näkee sen pääasiassa sisäpuolelta. Kuljettaja istuu tuntikausia ohjauspyörän takana. Siksi kaiken täytyy olla kunnossa sisätiloissa. Auton muotoilun laatua, materiaaleja ja laitteita voi arvostaa todella vain sen sisäpuolella.

Enlarge

Sisätilojen tunnusomaiset muodot

Monet ulkopuolen rohkeista muotoiluelementeistä toistuvat sisätiloissa: esimerkiksi siiven ja veitsenterän muodot on tulkittu uudelleen kevyesti pyöristettyinä muotoina, jotka muodostavat suojaavan ja mukavan tunteen, mutta luovat myös paljon tilaa.


Enlarge

Laadukkaita materiaaleja mukavuuden vuoksi

Opelin sisätilat ovat hyvin erityinen ympäristö. Kiinnitämme paljon huomiota siihen, miltä auto tuntuu. Kaikki materiaalit sopivat täydellisesti yhteen ja luovat sopusointuisen yleisvaikutelman ja kutsuvan ympäristön kuljettajalle ja matkustajille. Kaikki, mitä kosket, tuntuu viimeistellyltä ja hienostuneelta.


Materiaalien laatu näkyy selvästi muun muassa kuvioiduilla, pehmeillä pinnoilla, tekstuuripaneeleissa, somistuksen laadussa, kromilistoissa sekä hallintalaitteiden painikkeissa ja kytkimissä. Erikoispinnoitteet, joissa käytetään nanotekniikkaa, tekevät kankaista likaa ja vettä hylkiviä, heikentämättä kuitenkaan niiden hengittävyyttä.


Enlarge

Ergonominen ohjaamo

Astu Opelin sisälle, tunne olosi mukavaksi ja rennoksi ja tunne hallitsevasi auton täysin. Istuimet tukevat erinomaisesti alan parhaan säätövaran ansiosta. Mittarit näkyvät selvästi ja hallintalaitteet on sijoitettu helposti ulottuville. Keskikonsoli on kallistettu kuljettajan paikkaa kohti, jotta kuljettaja näkee ne ja ulottuu niihin entistäkin paremmin. Kaikelle on oma paikkansa: käytännölliset säilytystilat ratkaisevat jokapäiväiset tarpeet helpoimmalla mahdollisella tavalla.