Opelin muotoilu - Ulkopuolen muotoilu
Opel Design - Interior Design

Tyylikyyttä, mukavuutta ja suorituskykyä – myös sisätiloissa

Tilat, muodot, värit ja materiaalit tekevät ajamisesta nautittavaa.

Tutustu Opelin sisustukseen

ERINOMAISEN ULKOPUOLEN MUOTOILUN PALKINNOT.

Opelin uusi muotokieli on saanut aikaan palkintojen ryöpyn. Se alkoi Opel Insignian esittelystä vuonna 2009 ja on jatkunut Astran, Merivan, Zafira Tourerin, Mokkan ja uuden Corsan myötä. Olemme ylpeitä siitä, etteivät kaikki palkinnot tule vain autoalan asiantuntijoilta, vaan myös yleisöltä. Heillehän me autoja teemme. Tästä valtavan myönteisestä vastaanotosta olemme saaneet lisää itsevarmuutta jatkaa nerokkaiden, yllättävien ja innovatiivisten autojen kehittämistä.

Enlarge

Yksilölliset, tunnusomaiset valot

Uusi ulkoasu on yhtä yksilöllinen pimeällä kuin valoisaankin aikaan. Huomiovalojen tunnusomainen siipimäinen muoto toistuu takavaloissa. Tämä dynaaminen teema näkyy myös sisätiloissa, kojelaudan etuosassa.


Enlarge

Veistoksellinen taiteellisuus yhdistettynä saksalaiseen tarkkuuteen

Sulavat, pehmeät muodot yhdistettyinä tarkkoihin, teräviin linjoihin. Tyylikkään sulavat muodot muodostavat voimakkaan, dynaamisen vaikutelman, joka korostaa auton teknisiä innovaatioita. Haluamme muotokielemme korostavan auton kahta tärkeintä elementtiä: teknistä tarkkuutta ja tunnetta.


Enlarge

Aerodynaaminen etu

Ilman läpi kulkeminen muodostaa 13 prosenttia kaikesta keskimääräisen auton polttoaineen kulutuksesta. Tämä tarkoittaa, että hyvällä aerodynamiikalla on merkittävä vaikutus lompakkoosi. Tehokkaan aerodynamiikan suunnittelemisessa tarvitaan kuitenkin sekä taidetta että tiedettä. Esimerkiksi Opel Astra vietti 600 tuntia tuulitunnelissa, kun sen sulavalinjaisia muotoja hiottiin. Lisäksi ecoFLEX-mallin säleikköön on asennettu aktiivinen ilmasuljin, joka sulkeutuu automaattisesti suuremmilla nopeuksilla, jotta ilmavirta kulkee auton yli sujuvammin.