Opel - Muotoilun virstanpylväitä
Opelin innovaatiot Virstanpylväät

Innovaation virstanpylväitä

Tutustu pieneen valikoimaan Opelin uraauurtavia alan uutuuksia.

Opelin innovaatioiden virstanpylväitä
Opelin virstanpylväitä - Kestävää autoilua ja ympäristöratkaisuja

Vihreitä virstanpylväitä

Opelin vastuullisen ympäristöpolitiikan perinne on pitkä.

Opelin kestävän kehityksen virstanpylväitä

MUOTOILUN VIRSTANPYLVÄITÄ.

Aivan alusta asti Opelin muotoilulle on ollut ominaista tunteisiin vetoaminen ja edistyksellinen tekninen suunnittelu. Tutustu loistavaan perinteeseen, joka on johtanut uuteen muotokieleen, jonka motto on "veistoksellinen taiteellisuus yhdistettynä saksalaiseen tarkkuuteen".

Opel-muotoilun virstanpylväitä - 2014 Astra OPC Extreme

2014 Astra OPC Extreme

Astra Cup kilpa-autoon perustuvat Opel Astra OPC Extreme on kaikkien aikojen nopein ja tehokkain Astra, jolla voi ajaa yleisillä teillä. Huippuunsa viritetty aerodynamiikka, tehokkaat kattospoilerit, hiilikuituvanteet ja -komponentit sekä turvakaaret ja Recaro-urheiluistuimet takaavat ohittamattoman ajoelämyksen.

Opel-muotoilun virstanpylväitä - 2013 Monza-konsepti

2013 Monza-konsepti

Monza-konsepti viestii Opelin asiakaskunnalle, mitä heidän on lupa odottaa tulevaisuudelta: henkeäsalpaavaa muotoilua ja radikaalisti uudistuneet mittaristot ja tietoviihdejärjestelmä. Ylivoimainen aerodynamiikka ja kevyet materiaalit yhdessä ympäristöystävällisten moottorivaihtoehtojen kanssa tekevät Monza-konseptista äärimmäisen tehokkaan.

Opelin muotoilun virstanpylväät – 2012 ADAM

2012 ADAM

Vaikuttavan dynaaminen ja ehdottoman persoonallinen Opel ADAM esitteli vuoden 2012 Pariisin autonäyttelyssä aivan uuden itseilmaisun ulottuvuuden. Täydellinen kaupunkiauto, tuore, yksiköllinen ja tyylikäs, aina luovana ja sormi ajan hermolla.

Opelin muotoilun virstanpylväät – 2012 Cascada

2012 Cascada

Linjakas, tyylikäs ja houkutteleva Opel Cascada edustaa perinteisen kangaskattoisen avoauton glamouria uudella ja modernilla tavalla. Huippulaadukkaasti suunniteltu ja varusteltu auto, joka määrittelee avoauton uudelleen tehden siitä käytännöllisen ympärivuotisen ajettavan ja toteuttaen Opelin filosofiaa tuoda unelma-autoja kohtuullisin kustannuksin jokaisen ulottuville.

Opelin muotoilun virstanpylväät – 2012 Mokka

2012 Mokka

Kaikki ison katumaasturin ominaisuudet pienemmässä, taloudellisemmassa ja käytännöllisemmässä paketissa. Opel Mokka loi aivan uuden maasturiluokan. Täydellinen maastoauto kaupunkiin vai täydellinen kaupunkiauto maastoon? Kummin vain, Mokka on ollut voittaja alusta saakka.

Opelin muotoilun virstanpylväät – 2010 GTC Paris

2010 GTC Paris

Tämä Pariisin autonäyttelyssä esitelty konseptiauto on rakennettu ilmaisemaan Opel-merkin tunteellisinta puolta. Tämä kolmiovinen malli on puhdas, mutta urheilullinen, yksinkertainen, mutta ilmeikäs ja samalla rohkea ja käsite autoilun maailmassa. Opelin DNA:n mukaisesti se on saavutettavissa oleva unelma-auto, joka on suunniteltu tuomaan esiin tämän energisen merkin parhaat puolet.

Opelin muotoilun virstanpylväät – 2010 Flextreme GT/E

2010 Flextreme GT/E

Opel Flextreme GT/E -konseptiautossa on visualisoitu ominaisuudet, jotka ovat ominaisia Opel-merkin uudistukselle: Suuri tunteellinen vetovoima, tehokas ympäristöystävällinen suorituskyky ja ilmeikäs muotoilu – saksalaisella tarkkuudella suunniteltu.

Muotoilun virstanpylväitä - 2010 Meriva

2010 Meriva

Meriva vie eteenpäin Opelin palkittua muotokieltä, jossa veistoksellinen taiteellisuus yhdistyy saksalaiseen tarkkuuteen, joka esiteltiin Insigniassa vuonna 2008 ja Astrassa viime vuonna. Ilmeikkään ulkomuodon lisäksi Merivassa on innovatiivisia ominaisuuksia, kuten FlexSpace®-takaistuinjärjestelmä, takareunasta saranoidut FlexDoors®-ovet ja ohjaamon muunneltava FlexRail®-säilytysjärjestelmä, joiden ansiosta Meriva on autoalan muunneltavuuden mestari.

Muotoilun virstanpylväitä - 2009 Uusi Astra

2009 Uusi Astra

Uusi Opel Astra tuo kompaktiautojen luokkaan oman tulkintansa Opelin palkitusta muotokielestä. Sen vahva coupé-siluetti ja tyylikkäät yksityiskohdat antavat autolle raikkaan urheilullisen ulkoasun. Vahva, edessä olevan ohjaamon muodostama siluetti, jyrkästi kallistettu tuulilasi ja takaa laskeva kattolinja luovat tyylikkäät mittasuhteet ja lisäävät visuaalista jännitystä perinteiseen viistoperämuotoon.

Muotoilun virstanpylväitä - 2008 Insignia

2008 Insignia

Opelin uuden huippumallin, Insignian, ensiesittely tapahtui Lontoon kansainvälisessä autonäyttelyssä. Uraauurtavan muotoilun ja hienostuneen tekniikan ansiosta Insignia on jättiharppaus eteenpäin Opelin kasvojenkohotuksessa. Pian ensiesittelyn jälkeen se nimitettiin Vuoden autoksi 2009 tyylinsä, innovaatioidensa, turvallisuutensa ja mukavuutensa ansiosta. Insignia on Opelin uuden muotokielen – "veistoksellinen taiteellisuus yhdistettynä saksalaiseen tarkkuuteen" – ilmentymä.

Muotoilun virstanpylväitä - 2007 Flextreme

2007 Flextreme

Konseptiauto Flextreme on GM:n ja Opelin uraauurtavan E-Flex-sähkömoottorijärjestelmän ensimmäinen sovellus. Lisäksi tämä konseptiauto vie GTC Coupé -mallissa esitellyn uuden muotokielen askeleen pitemmälle. Tämä konseptiauto, jossa on sisätiloihin kulkemista helpottavat, takareunasta saranoidut takaovet, suuri, läpinäkyvä katto ja kaksiosainen takaluukku, jonka osat avautuvat ylöspäin kuin lokin siivet, jatkaa Opelin erityisen joustavien ja käytännöllisten korikonseptien perinnettä.

Design Milestones - 1999 Zafira

1999 Zafira

Its secret is called Flex7. Thanks to this exclusive system, it is possible to turn the Zafira from a 2 to a 7-seater (and vice-versa) in an instant, without dismantling or removing any seat. Beginning with the Zafira, Opel decides that interior flexibility should be an essential feature in the design of each of its cars.

Muotoilun virstanpylväitä - 1994 Tigra

1994 Tigra

Urheilullinen coupé Opel Tigra esiteltiin. Tigra perustui samannimiseen konseptiautoon ja se rakennettiin toisen sukupolven Opel Corsa B -mallin alustan pohjalta. Opel Tigra Twin Top voitti vuoden 2004 vuoden avoautopalkinnon Genevessä.

Muotoilun virstanpylväitä - 1993 Corsa

1993 Corsa

Vuonna 1993 esiteltiin Corsa B, josta tuli nopeasti yksi Opelin suosituimmista malleista kaikkialla maailmassa. Sen tyylikäs muotoilu ja tilavat sisätilat sopivat täydellisesti yhteen sen taloudellisen suorituskyvyn kanssa.

Muotoilun virstanpylväitä - 1989 Calibra

1989 Calibra

Opel aiheutti kohun Frankfurtin autonäyttelyssä vuonna 1989 puhdaslinjaisella, sulavalinjaisella muotoilulla ja maailman parhaalla ilmanvastuskertoimella 0,26. Tämä malli oli siro ja kaunis, mutta myös nerokas ja riittävän tilava neljälle aikuiselle ja heidän matkatavaroilleen. Siinä yhdistyivät kauneus ja toimivuus, mikä oli ratkaiseva tekijä sen ja Opelin myöhempien vuosien erinomaiselle menestykselle.

Muotoilun virstanpylväitä - 1968 GT

1968 GT

Experimental GT -mallin menestyksen jälkeen Opel päätti aloittaa mallin tuotannon käyttäen seuraavan sukupolven Kadettin lattiamallia. Opel GT:stä tuli vuonna 1968 Euroopan ensimmäinen täysimittaiseen tuotantoon päässyt konseptiauto.

Muotoilun virstanpylväitä - 1966 Kadett B Coupe

1966 Kadett B Coupe

Tästä Yhdysvalloissa suosittujen fastback-mallien inspiroimasta autosta tuli nopeasti yksi Opelin eniten myydyistä malleista. Sitä vietiin 120 maahan, myös Yhdysvaltoihin.