Opel News

OPEL-UUTISIA.

Innovaatioita, mallien esittelyjä, tapahtumia, kisoja... Pysy ajan tasalla Euroopan autoteollisuuden tärkeän tekijän kuulumisista. Voit lukea tietoja myös arkistosta tai valita tietyn luokan.

Opel Astra -mallistoon uusi erikoismalli

  • 13.3.2019

Suosittu Opel Astra -mallisto laajenee Opelin 120-vuotisjuhlavuoden kunniaksi uudella erikoismallilla, joka on vakiovarustelultaan kaikkien aikojen varustelluin Astra-malli. Urheilullisen Astra Sports Tourer Matrix Editionin voimanlähteenä on tehokas 200-hevosvoimainen bensamoottori.

Lue artikkeli

Opel Insignian moottorivalikoiman uusin tulokas

  • 31.1.2019

Suositun Opel Insignia -malliston moottorivalikoima on kasvanut tehokkaalla bensiiniversiolla. Uusi 1.6-litrainen, 200-hevosvoimainen moottori on tarjolla Insignia-malliston kaikkiin versioihin – Grand Sportiin, Sports Toureriin ja Country Toureriin.

Lue artikkeli

Uuden Opel Vivaron ensimmäiset kuvat julkistettu

  • 23.1.2019

Seuraavan sukupolven Opel Vivaron ensimmäiset kuvat on julkistettu. Opelin tavara-automalliston kestosuosikista on jatkossa tarjolla peräti kolme eri pituutta (4,60-5,30 m). Sen kantavuus on jopa 1 400 kg, vetopaino 2 500 kg ja tavaratilan tilavuus 6,6 m3. Kuljettajan työtä helpottavat lukuisat avustinjärjestelmät ja IntelliGrip-pidonhallintajärjestelmä. Sivuliukuovet avautuvat sähköisesti, kun jalkaa heilauttaa sensorin alla. Vivaro-mallisto laajenee ensi vuonna myös täyssähköversiolla.

Lue artikkeli

Uuden Opel Zafira Lifen kuvat julkistettu

  • 9.1.2019

Opelin monikäyttöisen tila-auton, Opel Zafira Lifen uusimman sukupolven ensimmäiset kuvat on julkistettu. Uutuudesta on saatavana kolme eri pituutta, joista jokaisen voi valita jopa 9-paikkaisena. Se esitellään virallisesti Brysselin autonäyttelyssä 18. tammikuuta. Mallisto kasvaa myöhemmin täyssähköversiolla, joka tulee markkinoille vuonna 2021.

Lue artikkeli

Rüsselsheimin osaamiskeskus kehittää Groupe PSA:lle uuden, nelisylinterisen bensiinimoottorin

  • 18.6.2018

Rüsselsheimin osaamiskeskus on saanut tehtäväkseen kehittää Groupe PSA:lle uuden nelisylinterisen bensiinimoottorin, joka on erittäin tehokas ja vähäpäästöinen. Uutuusmoottori esitellään vuonna 2022 niin Kiinassa, Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassa. Moottori on optimoitu siten, että se soveltuu käytettäväksi monenlaisissa hybridijärjestelmissä.

Lue artikkeli

Opel Combo Lifen hinnat julki – ennakkomyynti käynnistyy

  • 12.6.2018

Viidennen sukupolven Opel Combon ennakkomyynti on käynnistynyt. Loppukesästä markkinoille tuleva uutuus on täydellinen perheauto, josta tulee sekä pitkä että lyhyt malli, molemmat saatavana viisi- tai seitsemänpaikkaisena. Uutuusmallin hinnat alkavat 22 470 eurosta.

Lue artikkeli
Uusi Opel Corsa GSi lupaa hauskaa ajoa

Uusi Opel Corsa GSi lupaa hauskaa ajoa

  • 18.5.2018

Pian Opel Insignia GSi:n seuraan liittyvän Opel Corsa GSi:n voimanlähde on julkistettu – pikkusportissa on 1,4-litrainen, 150-hevosvoimainen turbomoottori ja 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Mutkaisille teille optimoidun GSi:n tarkan hallittavuuden takaa OPC-sporttialusta, ja ajonautinnon varmistavat Recaron urheiluistuimet ja sport-ohjauspyörä.

Lue artikkeli

Opel kasvattanut alkuvuonna suosiotaan yritysrekisteröinneissä

  • 9.5.2018

Opel on ollut alkuvuodesta yksi voimakkaimmista kasvajista yritysautomarkkinoilla – merkin markkinaosuus on kasvanut tammi-huhtikuussa 5,12 prosenttiin (1-4/2017: 4,23%). Opeleita on rekisteröity yrityskäyttöön peräti 29,1 prosenttia enemmän viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Samaan aikaan markkinat ovat kasvaneet 7,3 prosenttia.

Lue artikkeli

Opel Grandland X:n moottorivalikoima kasvaa

  • 14.3.2018

Opelin suosittu katumaasturi, Opel Grandland X saa uuden, tehokkaan dieselmoottorivaihtoehdon. Pirteä 2.0-litrainen turboahdettu dieselmoottori sopii vapautta rakastavaan katumaasturiin erinomaisesti ja takaa ajomukavuuden pitkilläkin matkoilla.

Lue artikkeli

Opel Insignia on Vuoden Talviauto 2018

  • 22.2.2018

Tekniikan Maailma valitsee joka vuosi helmikuussa Vuoden Talviauton. Tämän vuotisen talvivertailun voiton vei Opel Insignia, joka sai vertailutestin ainoana mallina täydet viisi lumihiutaletta ja yleisarvosanan 8,8.

Lue artikkeli