Opel News

OPEL-UUTISIA.

Innovaatioita, mallien esittelyjä, tapahtumia, kisoja... Pysy ajan tasalla Euroopan autoteollisuuden tärkeän tekijän kuulumisista. Voit lukea tietoja myös arkistosta tai valita tietyn luokan.

Opel Insignian moottorivalikoiman uusin tulokas

  • 31.1.2019

Suositun Opel Insignia -malliston moottorivalikoima on kasvanut tehokkaalla bensiiniversiolla. Uusi 1.6-litrainen, 200-hevosvoimainen moottori on tarjolla Insignia-malliston kaikkiin versioihin – Grand Sportiin, Sports Toureriin ja Country Toureriin.

Lue artikkeli

Uuden Opel Vivaron ensimmäiset kuvat julkistettu

  • 23.1.2019

Seuraavan sukupolven Opel Vivaron ensimmäiset kuvat on julkistettu. Opelin tavara-automalliston kestosuosikista on jatkossa tarjolla peräti kolme eri pituutta (4,60-5,30 m). Sen kantavuus on jopa 1 400 kg, vetopaino 2 500 kg ja tavaratilan tilavuus 6,6 m3. Kuljettajan työtä helpottavat lukuisat avustinjärjestelmät ja IntelliGrip-pidonhallintajärjestelmä. Sivuliukuovet avautuvat sähköisesti, kun jalkaa heilauttaa sensorin alla. Vivaro-mallisto laajenee ensi vuonna myös täyssähköversiolla.

Lue artikkeli

Uuden Opel Zafira Lifen kuvat julkistettu

  • 9.1.2019

Opelin monikäyttöisen tila-auton, Opel Zafira Lifen uusimman sukupolven ensimmäiset kuvat on julkistettu. Uutuudesta on saatavana kolme eri pituutta, joista jokaisen voi valita jopa 9-paikkaisena. Se esitellään virallisesti Brysselin autonäyttelyssä 18. tammikuuta. Mallisto kasvaa myöhemmin täyssähköversiolla, joka tulee markkinoille vuonna 2021.

Lue artikkeli

Rüsselsheimin osaamiskeskus kehittää Groupe PSA:lle uuden, nelisylinterisen bensiinimoottorin

  • 18.6.2018

Rüsselsheimin osaamiskeskus on saanut tehtäväkseen kehittää Groupe PSA:lle uuden nelisylinterisen bensiinimoottorin, joka on erittäin tehokas ja vähäpäästöinen. Uutuusmoottori esitellään vuonna 2022 niin Kiinassa, Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassa. Moottori on optimoitu siten, että se soveltuu käytettäväksi monenlaisissa hybridijärjestelmissä.

Lue artikkeli

Opel Combo Lifen hinnat julki – ennakkomyynti käynnistyy

  • 12.6.2018

Viidennen sukupolven Opel Combon ennakkomyynti on käynnistynyt. Loppukesästä markkinoille tuleva uutuus on täydellinen perheauto, josta tulee sekä pitkä että lyhyt malli, molemmat saatavana viisi- tai seitsemänpaikkaisena. Uutuusmallin hinnat alkavat 22 470 eurosta.

Lue artikkeli
Uusi Opel Corsa GSi lupaa hauskaa ajoa

Uusi Opel Corsa GSi lupaa hauskaa ajoa

  • 18.5.2018

Pian Opel Insignia GSi:n seuraan liittyvän Opel Corsa GSi:n voimanlähde on julkistettu – pikkusportissa on 1,4-litrainen, 150-hevosvoimainen turbomoottori ja 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Mutkaisille teille optimoidun GSi:n tarkan hallittavuuden takaa OPC-sporttialusta, ja ajonautinnon varmistavat Recaron urheiluistuimet ja sport-ohjauspyörä.

Lue artikkeli

Opel kasvattanut alkuvuonna suosiotaan yritysrekisteröinneissä

  • 9.5.2018

Opel on ollut alkuvuodesta yksi voimakkaimmista kasvajista yritysautomarkkinoilla – merkin markkinaosuus on kasvanut tammi-huhtikuussa 5,12 prosenttiin (1-4/2017: 4,23%). Opeleita on rekisteröity yrityskäyttöön peräti 29,1 prosenttia enemmän viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Samaan aikaan markkinat ovat kasvaneet 7,3 prosenttia.

Lue artikkeli

Opel Grandland X:n moottorivalikoima kasvaa

  • 14.3.2018

Opelin suosittu katumaasturi, Opel Grandland X saa uuden, tehokkaan dieselmoottorivaihtoehdon. Pirteä 2.0-litrainen turboahdettu dieselmoottori sopii vapautta rakastavaan katumaasturiin erinomaisesti ja takaa ajomukavuuden pitkilläkin matkoilla.

Lue artikkeli

Opel Insignia on Vuoden Talviauto 2018

  • 22.2.2018

Tekniikan Maailma valitsee joka vuosi helmikuussa Vuoden Talviauton. Tämän vuotisen talvivertailun voiton vei Opel Insignia, joka sai vertailutestin ainoana mallina täydet viisi lumihiutaletta ja yleisarvosanan 8,8.

Lue artikkeli

Innovatiivisen Opel Combo Lifen ensimmäiset kuvat julki

  • 19.2.2018

Täysin uusi viidennen sukupolven Combo on täydellinen perheauto uudella arkkitehtuurilla. Uutuudesta on tarjolla sekä pitkä että lyhyt malli, molemmat saatavana viisi- tai seitsemänpaikkaisena. Tavaratilaa on vähintään 597 litraa ja enimmillään 2 693 litraa. Opeleille tyypilliseen tapaan uutuudessa on useita kuljettajaa avustavia järjestelmiä ja huippuluokan näkyvyyttä, kiitos tuulilasin heijastusnäytön ja 180 asteen näkymän tarjoavan takakameran.

Lue artikkeli