Opel Astra-mallistoon Business-varustetaso sekä uusi moottori/vaihteistoyhdistelmä.

5.1.2017

Opel Astra

Vuonna 2016 aikana Suomen suosituimpien automallien joukkoon noussut Opel Astra-mallisto laajenee. Enjoy- ja Innovation-varustetasot saavat rinnalleen uuden Business-varustetason. Samalla mallisto kasvaa uudella 1.6-litraisen bensamoottorin ja automaatin yhdistelmällä.

 

Yksi Opel Astran vahvuuksista on runsas vakiovarustelu. Vuonna 2016 useissa yhteyksissä palkintoja niittänyt malli on saanut erityiskiitosta siitä, että se tarjoaa rahalle vastinetta.

 

Astra Business -mallissa on vakiona IntelliLux® LED Matrix -ajovalot. Niiden ansiosta tie on aina optimaalisesti valaistu ja pimeäänkin aikaan ajaminen on paitsi turvallisempaa myös aiempaa rennompaa. LED Matrix -ajovalot koostuvat 16 erillisestä LED-elementistä, jotka sopeutuvat automaattisesti kuhunkin tilanteeseen. Kaukovalot voivat olla jatkuvasti päällä häikäisemättä vastaantulijoita, sillä osa kaukovaloista himmenee muiden ajoneuvojen ympärillä samalla kun näkyvyys muuhun ympäristöön säilyy kirkkaana. Valokeila on tavallista leveämpi ja pidempi maksimoiden näkyvyyden. Kaarrevalot puolestaan parantavat ajoturvallisuutta entisestään.

 

Uuden Astra Business -mallin varusteluun kuuluvat myös palkitut AGR-urheiluistuimet 8-suuntaisin säädöin sekä reisituki ja sähköinen ristiseläntuki. Lisäksi siinä on Navi IntelliLink -multimediajärjestelmä 8 tuuman värikosketusnäytöllä, 16-tuumaiset kevytmetallivanteet ja tyylikäs musta sisäkattoverhoilu. Sport-ajotila varmistaa tehokkaamman vasteen kaasupolkimelle. Edistynyt pysäköintiavustin ja peruutuskamera puolestaan helpottavat auton liikuttelua muun muassa pysäköintialueilla ja ahtaissa paikoissa.

 

Kaikissa Business-malleissa on myös Opelin palkittu OnStar-järjestelmä, joka tarjoaa käyttöön muun muassa henkilökohtaisen palveluavustajan ympäri vuorokauden (myös suomen kielellä).

 

Opel Astra -mallisto laajenee myös uudella moottori/vaihteistoyhdistelmällä. Tutun 1.6-litraisen bensiinimoottorin (200hv) yhteyteen saa nyt myös automaattivaihteiston.

Hinnat alkaen:

Opel Astra Business 1.0 Start/Stop ECT 26 220 €
Opel Astra Sports Tourer Business 1.4 T Start/Stop 30 512 €
Opel Astra Sports Tourer Business 1.6 CDTI ecoFLEX Start/Stop 29 687 €
Opel Astra Innovation 1.6 T Start/Stop autom. 29 716 €
Opel Astra Sports Tourer Innovation 1.6 T Start/Stop autom. 31 496 €