Opel vahvistaa verkostoaan

1.2.2017

Opel vahvistaa verkostoaan tärkeällä markkina-alueella, kun Levorannan Autoliike Oy Sastamalassa aloittaa Opelien myynnin helmikuun alussa. Levorannan Autoliike on rakentanut Sastamalaan täysin uuden liikkeen, josta löytyvät automyynnin lisäksi myös huolto- ja korjaamopalvelut.

 

Vuosi 2016 oli Opelille Suomessa jo neljäs perättäinen kasvun vuosi ja merkin markkinaosuus nousi korkeimmilleen 15 vuoteen. Viime vuosien aikana Opel onkin tehostanut verkostoaan Suomessa merkittävästi. Uusin tulokas jälleenmyyjäverkostossa on maineikas Levorannan Autoliike Oy Sastamalassa.

 

Opelin toimitusjohtaja Rami Kittilä on tyytyväinen verkoston tuoreimpaan vahvistukseen. ”Levorannan Autoliike Oy on maineikas ja menestynyt autoliike, ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyömme käynnistymisestä. Liikkeellä on erittäin hyvä maine ja laaja asiakaskunta omalla alueellaan. Opelilla on menossa historiansa suurin mallistouudistus ja tarvitsemme yhteistyökumppaneiksi Levorannan Autoliikkeen kaltaisia vahvoja ammattilaisia, jotka pitävät hyvää huolta niin nykyisistä kuin asiakkaista. Samalla voimme yhdessä jatkaa myynnin ja Opelin markkinaosuuden kasvattamista entisestään.”

 

Myös Levorannan Autoliike Oy:n hallituksen puheenjohtaja Aulis Ylönen iloitsee Sastamalan liikkeen saamasta Opel-edustuksesta. ”Tämä vahvistaa merkittävästi talousalueen autokaupan palveluita. Olen tyytyväinen, kun saimme merkittävän edustuksen ja Opel on ollut vanhastaan erittäin voimakas merkki paikkakunnalla.”

Vuonna 2017 Opel tuo markkinoille ”7in17”-strategian mukaisesti kaikkiaan uutuutta, joiden joukossa on muun muassa kaksi täysin uutta katumaasturimallia – Opel Crossland X ja Opel Grandland X.