Opelin uutuudet Frankfurtin autonäyttelyssä

12.9.2017

Opelin uutuudet Frankfurtin autonäyttelyssä

Opelin pääjohtaja Michael Lohscheller julkisti tänään Opelin lehdistötilaisuudessa Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä, että Opel Grandland X:stä tulee Opelin ensimmäinen ladattava hydridi. Opel esitteli tänään käynnistyneessä näyttelyssä kolme uutuusmallia: tilavan kaupunkimaasturin Opel Grandland X:n, sporttisen Insignia GSi:n ja tyylikkään Insignia Country Tourerin.

 

“Opelin uusi lupaus ‘The future is everyone’s’ on paitsi lupaus myös velvoite. Sekä me että tuotteemme seisomme tämän takana. Ensiesittelyssä Frankfurtin autonäyttelyssä olevat uutuutemme osoittavat sen, että Opel tekee innovatiivista teknologiaa sisältäviä, käytännöllisiä ja elegantteja autoja laajalle asiakaskunnalle. Ja uusien mallien, kuten Grandland X:n avulla pääsemme uusiin markkinasegmentteihin ja tarjoamme asiakkaillemme enemmän vaihtoehtoja kuin koskaan aiemmin”, kommentoi Opelin pääjohtaja Michael Lohscheller.

 

Opel Grandland X
Yksi Opelin tärkeimmistä uutuuksista on X-perheen uusin jäsen, kaupunkimaasturi Opel Grandland X. Dynaaminen Grandland X on täynnä huippuluokan teknologiaa ja tarjoaa runsaat tilat viidelle hengelle ja heidän matkatavaroilleen. Grandland X:n uskotaan nousevan todelliseksi haastajaksi kasvavassa kaupunkimaasturien segmentissä. Sen kattavaan varusteluun kuuluu muun muassa kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä, etutörmäyksen varoitus ja hätäjarrutus jalankulkijan tunnistuksella ja 360 asteen näkymän tarjoava kamera. AGR-sertifioidut ergonomiset etuistuimet, lämmitettävä ohjauspyörä ja jalan heilautuksella avautuva ja sulkeutuva takaluukku lisäävät mukavuutta.

 

Opel Insignia GSi
Toinen ensiesittelyssä oleva uutuusmalli on Opel Insignia GSi. Jäykkäalustaisen uutuuden vakiovarusteluun kuuluva FlexRide-alusta dynaamisine asetuksineen takaa sen, että auto mukautuu vallitsevaan ajotyyliin ja tieolosuhteisiin sekunnin murto-osassa. Uudet Michelin Pilot Sport 4 S -renkaat takaavat äärimmäisen hyvän pidon ääritilanteissakin. Älykäs nelivetojärjestelmä älykkäällä voimanjaolla on ainutlaatuinen tässä segmentissä – järjestelmän ansiosta Opel Insignia GSi vastaa täsmällisemmin ohjausliikkeisiin, tarjoaa huipputason voiman tunnetta ja pitoa. Uusi 8-vaihteinen automaattivaihteisto on luokkansa nopeimpia vaihtamaan. 2.0-litrainen turbo, keveys ja alhainen painopiste saavat aikaan sen, että auto on erittäin tasapainoinen. “Uusi Insignia GSi on selkeästi nopeampi Nürburgringin Nordschleifella kuin edellisen sukupolven tehokkaampi Insignia OPC”, kiteyttää Volker Strycek, Director Performance Cars & Motorsport. Yksi syy on myös siinä, että uutuus on 160 kiloa verrokkia kevyempi.

 

Opel Insignia Country Tourer
Kolmas uutuus on uusi Opel Insignia Country Tourer – täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat näyttävän, käytännöllisen ja maastokelpoisen farmarimallin. Siinä on perusmalliin verrattuna 20 mm enemmän maavaraa ja Twinster-nelivetojärjestelmä älykkäällä voimanjaolla.

 

Opel Astra CNG
Vuoden Autoksi 2016 niin Euroopassa kuin Suomessakin valitun Astran syksyllä saapuva kaasumalli tarjoaa vaihtoehdon niille kuluttajille, jotka arvostavat kustannustehokasta ja ympäristöä huomioivaa autoilua. Opelin Suomen valikoimassa on tällä hetkellä kaasuversio sekä Opel Zafirasta että Opel Combosta. Astran kaasuversiossa on 110-hevosvoimainen, 1.4-litrainen turbomoottori, joka on optimoitu maakaasulle, biokaasulle ja näiden sekoituksille. Kooltaan 19 kg:n kaasusäiliön lisäksi Astra CNG:ssä on 13,7 litran bensatankki.

 

Opel Vivaro Tourer ja Vivaro Life
Opelin suosittu Vivaro Combi -mallisto laajenee ylellisellä Opel Vivaro Tourer -mallilla. Se on monikäyttöinen ja muunneltava. Käännettävä toinen istuinrivi tai vaihtoehtoisesti kääntyvät yksittäisistuimet sekä taitettava pöytä istuimien välissä takaavat sen, että matkustamo muuntuu hetkessä viihtyisäksi tilaksi. Esillä on myös tulevaisuuden Vivaro-mallistosta retkeilyyn soveltuva Vivaro Life.