Opel Crossland X palkittiin luokkansa parhaana Euro NCAP -testissä

11.1.2018

Opelin uutuudet - Euro NCAP -testissä

Opel Crossland X palkittiin luokkansa parhaana Euro NCAP -testissä

Opel Crossland X on valittu vuoden 2017 parhaaksi pieneksi tila-autoksi autojen turvallisuutta mittaavassa Euro NCAP -törmäystestiohjelmassa.Euro NCAP on julkistanut "Best of Class of 2017" -voittajat eri kokoluokissa. B-segmenttiin sijoittuva katumaasturi Opel Crossland X voitti pienten tila-autojen luokan. Viime marraskuussa julkaistuissa testituloksissa Euro NCAP myönsi Opel Crossland X:lle täydet viisi tähteä. Se sai tuolloin hyvät arvosanat kaikilla neljällä osa-alueella: niin aikuisten, lasten kuin jalankulkijan turvallisuudesta sekä turvavarusteista. Crossland X suoriutui erityisen hyvin sivutörmäystestissä, joissa se sai maksimiarvosanat niin aikuisten kuin lapsimatkustajien turvallisuudesta.

Opel Crossland X:ään on saatavana kattavan vakiovarustelun lisäksi myös lisävarusteita, jotka edistävät turvallisuutta entisestään: etutörmäyksenestojärjestelmä, jossa jalankulkijoiden tunnistus ja automaattinen hätäjarrutus, älykkäät AFL LED-ajovalot, 180 asteen näkymän tarjoava panoraamakamera, kuljettajan vireystilan valvonta ja katvealueen hälytin ovat vain muutamia esimerkkejä.

Ulkomuodoiltaan kompakti, mutta sisätiloiltaan tilava, trendikkäästi myös kaksivärisenä saatava Opel Crossland X on jo vakuuttanut jo yli 80 000 asiakasta eri puolilla Eurooppaa sen jälkeen, kun mallin myynti käynnistyi kesällä 2017.