Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


AKUT.

Opelin alkuperäiset akut ovat huoltovapaita – niihin ei tarvitse lisätä vettä. Niiden kylmäkäynnistyskyky on erinomainen ja ne ovat erittäin luotettavia lyhyitä matkoja ajettaessa.

 

Akussa on älykkäitä toimintoja, kuten ”taikasilmä”, joka on integroitu lataustilan ilmaisin, ja erikoiskansirakenne, joka estää akkuhapon roiskumisen.

 

Akun Ca/Ca-hilat on valmistettu jalometalleista, minkä ansiosta akun latautumiskyky ja korroosionkestävyys on parempi. Myös optimoitu hilageometria mahdollistaa paremman sähkön virtauksen. Opelin alkuperäisillä akuilla on pidennetty kahden vuoden takuu.

PYYHKIJÄNSULAT.

Opelin alkuperäiset Flatblades-pyyhkijänsulat ovat uusinta uutta tuulilasinpyyhkijätekniikassa. Kannakkeeton ”litteä” rakenne ja integroidut spoilerit on mitoitettu kunkin auton tuulilasiin sopivaksi, minkä ansiosta ne sopivat autoon täydellisesti. Opelin alkuperäiset flatblades-pyyhkijänsulat tarjoavat optimaalisen suorituskyvyn niiden erinomaisen ja hyvin tasaisen kosketuspaineen ansiosta. Litteä rakenne vähentää ilmavirran aiheuttamaa melua ja parantaa ajomukavuutta suurilla nopeuksilla. Lisäksi ne toimivat paremmin talvella, koska niissä ei ole keskiosaa eikä liitoksia, jotka voivat jäätyä.

 

Pyyhkijänsulat on valmistettu täyssynteettisestä kumista ja niissä on liukumista helpottava pinnoite. Ne on testattu ja niiden toimivuus on varmistettu jokaisessa automallissa aidoissa ajo-olosuhteissa. Ne on helppo asentaa integroitujen spoilereiden ja esiasennettujen sovittimien ansiosta. Opel suosittelee vaihtamaan pyyhkijänsulat vähintään kerran vuodessa turvallisuuden vuoksi.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

JARRULEVYT.

Opelin alkuperäiset jarrulevyt valmistetaan niin, että niiden jarrutuskyky ja siten jarrutusmatka on paras mahdollinen. Ne suunnitellaan jokaiseen yksittäiseen malliin alkuperäisvarusteena, ja niiden täydellinen sopivuus ja paras mahdollinen kestävyys varmistetaan testein.

 

Opelin jarrulevyjen viimeistely vastaa aina alkuperäisvarusteen laatua – pinta on sileä ja heijastava, mikä vähentää jarrupalojen kulumista ja melua. Levyissä on 100-prosenttinen korroosiosuojaus. Jarrulevyt on aina vaihdettava pareittain (akselisarjoina).

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

JARRUPALAT.

Opelin alkuperäiset jarrupalat suunnitellaan suunnitellaan jokaiseen yksittäiseen autoon alkuperäisvarusteena ja ne täyttävät tiukimmat suorituskykyvaatimukset, eikä laadusta ja turvallisuudesta tingitä. Yhdessä Opelin alkuperäisten jarrulevyjen kanssa käytettyinä ne takaavat parhaan mahdollisen kestävyyden.

 

Kaikki komponentit ovat Opelin suunnitteluosaston hyväksymiä, mikä takaa, että ne täyttävät GM:n uusimmat tekniset ja laatuvaatimukset. Jarrupalat on aina vaihdettava pareittain (akselisarjoina).

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

SISÄILMANSUODATTIMET.

Opelin alkuperäiset hiiliyhdistelmäsuodattimet suodattavat haitallisia kaasuja, pienhiukkasia ja epämiellyttäviä hajuja ja estävät niiden pääsyn auton sisätiloihin. Opelin alkuperäiset hiiliyhdistelmäsuodattimet ovat erityisen hyödyllisiä allergikoille ja astmaatikoille. Ne mahdollistavat jatkuvan raikkaan ilman saannin, mikä tekee ajomatkoista mukavampia sekä kuljettajalle että matkustajille.

 

Opelin alkuperäiset hiiliyhdistelmäsuodattimet parantavat ajoturvallisuutta, sillä ne ehkäisevät ikkunoiden huurtumista ja suojelevat ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmiä likaantumiselta ja siitä johtuvalta kulumiselta. Opel suosittelee, että sisäilmansuodatin vaihdetaan vähintään kerran vuodessa.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN