Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


OPELIN ALKUPERÄINEN MOOTTORIÖLJY.

5W-30 dexos2 on uusi, vihreä, suorituskykyinen öljy. Se tarjoaa poikkeuksellista puhdistustehoa, kulumissuojaa ja yleistä suojaa moottorille ja parantaa polttoainetaloudellisuutta. 5W-30 dexos2 pitää moottorin puhtaampana ja tarjoaa paremman suojauksen sakkaa ja haitallista karstaa vastaan parempien puhdistus-/hajotuslisäaineiden ansiosta.

 

Se pidentää sekä diesel- että bensiiniautojen päästöjen vähennysjärjestelmien (hiukkassuodattimien ja katalysaattoreiden) elinikää ja parantaa niiden tehoa alhaisen sulfaattituhka-, fosfori- ja rikkipitoisuuden (SAPS) ansiosta. Se on paitsi hyväksi autolle, se myös parantaa polttoainetaloudellisuutta.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

JARRUNESTE.

Opelin alkuperäinen hydraulisiin jarru- ja kytkinjärjestelmiin tarkoitetun DOT 4+ -jarrunesteen viskositeetti on erinomainen myös äärimmäisen alhaisissa lämpötiloissa. Se on kehitetty käytettäväksi uusimmissa ABS- ja ESP-järjestelmissä, ja se tuottaa välittömän jarruvasteen.

 

DOT 4+ -jarrunesteen kiehumispiste on alhainen, vähintään 265 °C, ja sen märkä kiehumispiste on vähintään 175 °C. Se sisältää tehokkaita korroosionestäjiä ja hapettumisen estoaineita, sen lämpöstabiilisuus on erinomainen ja sen korroosiosuojausominaisuudet ovat erinomaiset. Alhainen viskositeetti äärimmäisissäkin lämpötiloissa takaa jarrujen täydellisen toiminnan ABS- ja ESP-järjestelmissä, mikä parantaa turvallisuutta.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

JÄÄHDYTYSNESTE.

Vain Opelin alkuperäinen Dex-Cool Longlife Coolant -jäähdytysneste takaa jäähdytysjärjestelmän asianmukaisen jäätymiseneston ja ylikuumenemissuojauksen sekä oikean lisäaineiden ja estoaineiden pitoisuuden suojaksi korroosion, reikien, karstan ja vaahdon muodostumista vastaan.

 

Se takaa kaikkien moottoreissa käytettävien, jäähdytysnesteen kanssa kosketuksiin joutuvien komponenttien ja materiaalien (esimerkiksi teräksen, alumiinin, kuparin, messingin ja muovin) täydellisen materiaalisen yhteensopivuuden vuoden ympäri. Tätä Opelin alkuperäistä nestettä on testattu intensiivisesti ja se on hyväksytty käyttöön ja sen tekniset ominaisuudet ovat samat kuin alkuperäisessä tehdasasennetussa tuotteessa.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

OPEL-TUULILASINPESUNESTE.

Opelin alkuperäinen tuulilasinpesuneste on koko vuoden käyttöön sopiva tuulilasinpesujärjestelmässä käytettävä puhdistusaine, jossa on jäätymistä ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka suojelevat tuulilasinpesujärjestelmää. Se sopii käytettäväksi kaikissa autoissa viuhkan muotoisen pesurisuihkun kanssa.

 

Opelin alkuperäinen tuulilasinpesuneste tarjoaa parhaan mahdollisen puhdistustehon mahdollisimman pienellä pesutaajuudella. Se poistaa tavanomaisen lian, öljyn, dieselnoen, tiesuolan, silikonin ja pölyn, jota nousee jarrutuksen yhteydessä. Samalla se suojelee herkkiä, polykarbonaatista valmistettuja ajovalojen linssejä, maalipintaa sekä muovi- ja kumiosia. Laadukkaiden ominaisuuksiensa ansiosta se on voittanut useita riippumattomia kuluttajatestejä.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

SPRAYMAALIT JA MAALIKYNÄT.

Opelin alkuperäisiä korjausmaaleja on saatavilla alkuperäisinä korinväreinä, ja ne täsmäävät täysin vakiovärien, metallivärien ja helmiäis-/micavärien kanssa. Niillä voi korjata itse pieniä vaurioita ja naarmuja. Kestävä kiiltokoostumus on sään- ja polttoaineenkestävä, sen kiinnittymiskyky on erinomainen, ja siinä yhdistyvät parannettu pinnan lujuus ja hyvä elastisuus.

 

Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä. Ne eivät sisällä lainkaan raskasmetalleja eikä kloorihiilivetyjä, ja niiden pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä. Lapsiturvalliset korkit ja spraymaalien itse puhdistuvat venttiilit takaavat tuotteiden puhtaan ja turvallisen käytön.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN