Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


TUULILASI.

Opelin alkuperäisten tuulilasien esivalmisteltu lasi takaa täydellisen sopivuuden.

 

Tuulilasi on tärkeä tekijä auton turvallisuudessa. Siksi Opelin alkuperäisvarustetuulilaseille tehdään törmäyskoe, jotta matkustajien erinomainen turvallisuus voidaan taata.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

PUSKURIT.

Opelin alkuperäiset puskurit ovat laadukkaita varaosia, jotka valmistetaan täydellisesti autoon sopiviksi. Ne auttavat säilyttämään auton alkuperäisen ulkoasun.

 

Jäljitelmäosat valmistetaan takaisinmallinnuksen kautta, joten niihin saatetaan porata ylimääräisiä reikiä, tai osia saatetaan joutua vääntämään, jotta ne sopivat kunnolla. Tämä voi aiheuttaa muutoksia ajoneuvon linjoihin ja heikentää sen jälleenmyyntiarvoa. Opelin alkuperäisille puskureille on tehty törmäystesti autoon asennettuna, jotta erinomainen matkustajien suojaus voidaan taata.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

AJOVALOT.

Vaurioituneet tai palaneet valot voivat aiheuttaa vaaraa ajettaessa – kannattaa siis parantaa näkyvyyttä Opelin alkuperäisillä ajovaloilla ja polttimoilla.

 

Pidä oman Opelisi valot kunnossa mukavuuden ja ennen kaikkea turvallisuuden vuoksi. Opelin alkuperäisvaraosat toimivuus ja sopivuus on taattu.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

VANTEIDEN KORISTEKESKIÖT JA PYÖRÄNLAAKERIT.

Kun sulava, tehokas suorituskyky on ratkaisevan tärkeää, Opelin alkuperäiset vanteiden koristekeskiöt ja pyöränlaakerit täyttävät laatu-, luotettavuus- ja suorituskykyvaatimukset – jokaisella ajomatkalla.

 

Opel tarjoaa kustannustehokkaita korjauksia kaikille malleille, sekä täydellisen sopivuuden. Opelin alkuperäisiä korjaussarjoja on saatavilla useimpien mallien pyöränlaakereille.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

JÄÄHDYTTIMET.

Opelin alkuperäiset jäähdyttimet ovat luotettavia, kevyitä ja korroosionkestäviä, ja niiden lämmönsiirtokyky on optimaalinen. Opelilta on saatavilla täydellinen valikoima jäähdyttimiä kaikkiin malleihin. Jäähdytin on auton jäähdytysjärjestelmän ydin. Se siirtää lämpöä moottorin jäähdytysnesteestä ulkoilmaan, ja jäähdyttimen tulppa sulkee ja paineistaa jäähdytysjärjestelmän. Opelin alkuperäiset jäähdyttimet takaavat täydellisen sopivuuden, muodon ja toimivuuden, kun kulunut tai vahingoittunut jäädytin täytyy vaihtaa. Opelin alkuperäisille varaosille tehdään törmäystesti, mikä takaa parhaan mahdollisen turvallisuuden matkustajille.

 

Luota vain Opel-laatuun!

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

ISKUNVAIMENTIMET.

Iskunvaimentimet ovat laatutuotteita, joiden sopivuus, muoto ja toimivuus takaavat suorituskyvyn luotettavuuden ja kestävyyden. Jousitus- ja ripustusjärjestelmä kannattelee auton painoa, pitää pyörät kosketuksissa tiehen ja auttaa tuottamaan mukavan ajon matkustajille. Auton ripustuksen säännöllinen huoltaminen on tärkeää sen ajo-ominaisuuksien kannalta. Ripustus vaikuttaa siihen, miltä auto tuntuu ajettaessa, ja siihen, miten ohjaus toimii hätätilanteessa.

 

Silmämääräinen tarkastus ja alustan voitelu on suositeltavaa tehdä jokaisen öljynvaihdon yhteydessä, minkä lisäksi suositellaan myös jousituksen perinpohjaista vuosihuoltoa. Säännöllinen jousituksen huolto vähentää myös renkaiden kulumista.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN