SKIP TO CONTENT
Katsastushuollot

KATSASTUSHUOLLOT.

Ammattimainen huolto pitää autosi hyvässä kunnossa. Kukaan ei tunne autoasi paremmin kuin Opelin huoltokumppanit, jotka takaavat laadukkaan huoltokorjauspalvelun kohtuulliseen hintaan.

Määräaikaishuollot

Luotettavuus on Opelisi ominaisimpia piirteitä. Voit säilyttää luotettavuuden ammattimaisen huollon ja kunnossapidon avulla.


Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo tuntee autosi tekniikan parhaiten ja sillä on käytössään uusimmat laitteistot, joilla voidaan taata laadukkaat korjaukset kohtuulliseen hintaan. Opel suosittelee käyntiä valtuutetulla korjaamolla vähintään kerran vuodessa.

Opel Assistance –palvelu auttaa numerossa 0800 9 8888

Määräaikaishuollon yhteydessä voit jatkaa autosi Opel Assistance -palvelua. Opel Assistance -palvelu on tärkeä turvaverkko toimintahäiriön varalta. Palveluun sisältyvät tiepalvelu, hinaus korjaamolle, autovuokraus sekä hotellimajoitus tai matkajärjestelyt junalla tai lentokoneella. Palvelu on saatavilla ympäri vuorokauden yli 40 Euroopan maassa.

 

Jos matkasi keskeytyy yllättävästi, ota yhteyttä Opel Assistance -palvelunumeroon 0800 9 8888. Saat sieltä tarvittavat ohjeet. Numeroon voit soittaa sekä Suomesta että ulkomailta. Palvelunumero on maksuton soitettaessa Suomesta ja se on käytössä vuorokauden ympäri. Opel ei vastaa puhelun kustannuksista ulkomailta soitettaessa.