Opel bio- ja maakaasumallisto

Etsi paikallinen Opel-jälleenmyyjä

Täytä mikä tahansa seuraavista kentistä:

Opel bio- ja maakaasumallisto.

OPEL ASTRA

Vuoden Autoksi 2016 niin Euroopassa kuin Suomessakin valitun Astran syksyllä saapuva kaasumalli tarjoaa kustannustehokasta ja ympäristöä huomioivaa autoilua.

 

Uusi viisiovinen Astra ja Sport Tourer tulevat täydentämään Opelin biokaasumallistoa. Jokainen yksilö on saksalaisen suunnittelun mestarinnäyte ja muotoilun ikoni.

 

Kaikissa Astroissa yhdistyvät premium-luokan ominaisuudet, urheilullinen käsiteltävyys ja luokassaan ennen näkemätön liitettävyys. Se on kompaktiluokan uusi tiennäyttäjä myös biokaasuversiona.

 

Opelin uuden sukupolven biokaasumoottori antaa runsaasti tehoa viisiovisen Astran ja Astra Sports Tourerin kevyelle kokoonpanolle. Siksi se on urheilullinen, pehmeä ja herkkä ajaa. Se on lisäksi erittäin taloudellinen. Voit odottaa poikkeuksellisen palkitsevaa ajokokemusta joka kerta.

 

Kaasumoottorien ominaisuudet

Astran kaasuversiossa on 110-hevosvoimainen, 1.4-litrainen turbomoottori, joka on optimoitu maakaasulle, biokaasulle ja näiden sekoituksille. Kooltaan 19 kg:n kaasusäiliön lisäksi Astrassa on 13,7 litran bensatankki. Kaasumallin yhdistetty polttoaineen kulutus (NEDC) on 4,1–4,3 kg/100 km ja CO2-päästöt 113–116 g/km. 5-ovisen Astran toimintamatka on kaasulla ajettuna 463 km ja Sports Tourerin 442 km.

Opel Zafira

OPEL ZAFIRA

Ulkonäkö

Zafira tarjoaa tyyliä ja laatua, jota voi odottaa saksalaiselta huipputason insinööritaidolta. Sen uusi etusäleikkö ja siiven muotoiset LED-päiväajovalot ovat vain pari esimerkkiä silmiä hivelevistä yksityiskohdista, jotka tekevät Zafiran uudesta muotoilusta niin upean.

Opel Zafira

Tilat

Zafiran ainutlaatuinen istuinjärjestelmä tarjoaa vapauden järjestää istuimet tarpeen mukaan erilaisille matkustajien, matkatavaroiden ja kuormien yhdistelmille. Lepotuolimaiset istuimet hemmottelevat toisen rivin matkustajia, ja Flex7®Plus tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa helposti mihin tahansa istuinten määrään seitsemästä kahteen.

Opel Tekniika

Kaasumoottorien ominaisuudet
Zafiran 1.6 litran 150 hv tehoisessa moottorissa voi käyttää joko bio- tai maakaasua. Neljään kaasusäiliöön mahtuu yhteensä 25 kg kaasua, joka mahdollistaa 4,7 kg/100 km:n kulutuksella yli 500 km:n toimintasäteen kaasukäytöllä. Kaasusäiliöiden lisäksi Zafirassa on 14 litran bensiinitankki.