Tärkeätä tietoa

1.      Kaikki OnStar-palvelun sisältämät palvelut lakkaavat toimimasta 31. joulukuuta 2020. Tämän päivämäärän jälkeen kaikki palvelun toiminnot, mukaan lukien automaattinen hätäpalvelu, lakkaavat toimimasta.

 

2.      Palveluiden käyttö riippuu mobiiliverkkoyhteyden saatavuudesta ja laadusta.

 

3.      OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia sekä tiliä OnStar Europe Ltd:n kanssa.

 

4.      Lue lisää OnStarista www.opel.fi/onstar.

 

5.      Palvelu on maksullinen 12 kuukauden maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Palveluun liittyy ehtoja.

 

6.      OnStarin automaattinen hätäpalvelu ei ole hätäkeskukseen suoraan yhdistävä eCall-hätäviestipalvelu.

 

7.      OnStar yhdistää puhelun paikallisiin hätäkeskuksiin. Kaikki autot eivät pysty välittämään kaikkea tietoa onnettomuuksiin liittyen.

 

8.      Jotkin älypuhelinsovelluksen ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin, varustetasoihin ja voivat edellyttää OnStar-palvelun tilaamista. Lue lisää www.opel.fi/onstar.

 

9.      OnStar opastaa ammattitaitoisen tiepalvelutiimin sijaintipaikkaasi. Jos autosi Opelin uuden auton tiepalvelusuoja on voimassa, OnStar yhdistää sinut Opelin tiepalveluun, joka lähettää apua maksutta Opelin tiepalvelun ehtojen mukaisesti. Jos autosi Opelin uuden auton tiepalvelusuoja ei ole voimassa, tiepalveluntarjoaja voi veloittaa maksuja toimitetuista palveluista.

 

10.   OnStar-asiakaspalvelija voi auttaa varaamaan hotellihuoneen booking.com -sivuston kautta. Jos käytät tätä palvelua, hotellivarauksesi ehdot ja OnStar-asiakaspalvelijalle antamasi tiedot lähetetään suoraan booking.comille. Toimittamiasi tietoja käsitellään booking.comin käyttöehtojen ja tietosuojakäytännön mukaisesti. Huomaa, että OnStar vain auttaa tekemään varauksen eikä vastaa palveluista, joita booking.com tai hotelli tarjoavat. Sähköpostiosoite ja voimassa oleva luottokortti tarvitaan.

 

11.   Saatavana vain Parkopedia.com -sivustolla listatut parkkipaikat. OnStar voi kertoa vain reaaliaikaisen saatavuuden vapaista parkkipaikoista.

 

12.   Jotkin määränpään latauksen ominaisuuksista eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Palvelu edellyttää Opelin navigaattorin ja karttatiedot. Lue lisää www.opel.fi/onstar/hanki-onstar.html

 

13. Jotkin määränpään latauksen ominaisuuksista eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Palvelu edellyttää Opelin navigaattorin ja karttatiedot. Lue lisää www.opel.fi/onstar/hanki-onstar.html