Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


HANDSFREE-HOTELLIVARAUS.

Muuttuivatko suunnitelmat? Pelkäätkö nukahtavasi rattiin? Anna asiakaspalvelijoidemme hoitaa hotellin varaaminen1 ajaessasi. Paina vain sinistä palvelupainiketta.

Kukapa ei haluaisi omaa avustajaa? OnStar-asiakaspalvelijamme auttavat mielellään, jos tarvitset apua hotellihuoneen löytämisessä kaupungissa, joka ei ole sinulle ennestään tuttu1:

 

  • Asiakaspalvelijamme voivat etsiä, vertailla ja varata hotellihuoneen puolestasi (booking.com-palvelun kautta).
  • Sinun tarvitsee vain vahvistaa haluamasi huoneen varaus sanallisesti ja antaa luottokorttisi tiedot.
  • OnStar-asiakaspalvelijat voivat myös ladata hotellin osoitteen autosi navigaattoriin.
  • Haluatko muuttaa varaustasi? Ei ongelmaa! Ilmoita asiakaspalvelijalle matkan numero ja sähköpostiosoitteesi, niin hän huolehtii kaikesta muusta.

 

1OnStar-asiakaspalvelija voi auttaa varaamaan hotellihuoneen booking.com-sivuston kautta. Jos käytät tätä palvelua, hotellivarauksesi ehdot ja OnStar-asiakaspalvelijalle antamasi tiedot lähetetään suoraan booking.comille. Toimittamiasi tietoja käsitellään booking.comin käyttöehtojen ja tietosuojakäytännön mukaisesti, jotka löytyvät täältä [LISÄÄ LINKKI]. Varauksessa pätevät myös hotellin sovellettavat ehdot. Saat varausvahvistuksen sähköpostilla booking.comilta. Älä käytä tätä palvelua, jos et halua booking.comin saavan henkilötietojasi. Huomaa, että OnStar vain auttaa tekemään varauksen eikä vastaa palveluista, joita booking.com tai hotelli tarjoaa. Sähköpostiosoite ja voimassa oleva luottokortti tarvitaan.

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

LÖYDÄ AINA PYSÄKÖINTIPAIKKA.

Ei enää ajelua ympäri kaupunkia vapaata pysäköintipaikkaa etsien! Yhdellä painikkeen painalluksella voit pyytää asiakaspalvelijaamme etsimään pysäköintipaikan puolestasi.1

OnStar-asiakaspalvelijamme etsii mielellään pysäköintipaikan puolestasi ja kertoo reaaliaikaisesti saatavuudesta, aukioloajoista ja hinnoista (Parkopedian kautta).1 Halutessasi asiakaspalvelija voi myös ladata pysäköintihallin osoitteen navigaattoriisi.

 

1 Parkopedia.comin kautta – Vain Parkopedia.comiin listatut pysäköintipaikat – Saatavuus voimassa vain hetkenä, jona OnStariin otetaan yhteyttä.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

EI IKÄVIÄ YLLÄTYKSIÄ – AJONEUVON DIAGNOSTIIKKA.

Et ole autosi moottorin sisällä, mutta OnStar on!

Jos ohjaamossa syttyy jokin varoitusvalo tai jokin ei vain tunnu oikealta, kysy neuvoa OnStarilta.

Ei ikäviä yllätyksiä – Ajoneuvon diagnostiikka

 

Järjestelmällisen Ajoneuvon diagnostiikan avulla saat tietää tilanteen milloin tahansa ja voit reagoida ajoissa, jos epäilet jotain olevan vialla.1

 

  • Saat aina ajantasaista tietoa autosi kunnosta välittömästi reaaliaikaisten diagnostiikkahälytysten kautta. Jos OnStar havaitsee, että jotain on vialla, esimerkiksi jos rengaspaine on alentunut jossain renkaassa, se ilmoittaa asiasta automaattisesti – oletpa autossa tai et. OnStar lähettää sinulle myös kuukausittain sähköpostia. Viesti sisältää tärkeitä tietoja autostasi, kuten öljyn käyttöiän ja rengaspaineet. OnStarin ansiosta autosi tärkeät tiedot ovat aina käytettävissäsi.
  • Onko ohjaamossa syttynyt varoitusvalo? Paina palvelupainiketta, jotta pääset puhumaan OnStar-asiakaspalvelijan kanssa. Pyydettäessä saatavan diagnostiikan avulla OnStar-asiakaspalvelija voi arvioida, onko autossa jokin vika, kuinka vakavasta viasta on kyse ja pitäisikö auto viedä huoltoon.
  • Täytyykö auto todella viedä huoltoon? OnStar ilmoittaa selvästi, onko huolto tarpeellinen: OnStar-avustajasi lähettää lähimmän Opel-huoltokumppanin osoitteen suoraan autosi Opel-navigaattoriin.2

 

1OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Palveluun liittyy ehtoja.

2Määränpään latauspalvelu edellyttää Opelin navigaattorin ja karttatiedot.

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

SUORINTA TIETÄ PERILLE – MÄÄRÄNPÄÄN LATAUS.

Etsitkö tiettyä ravintolaa tai lähintä huoltoasemaa? Se ei ole mikään ongelma: Määränpään latauksen1 avulla olet aina yhden askelen edellä.

Suorinta tietä perille – Määränpään lataus

 

  • Minne haluat mennä? Paina palvelupainiketta ja kerro meille. OnStar-asiakaspalvelija etsii haluamasi kohteen osoitteen ja lähettää sen autosi Opel-navigaattoriin. Sinä voit rentoutua ja lähteä ajamaan.
  • Säästä aikaa ja hermojasi: OnStarin Määränpään latauksen avulla sinun on helppo vaihtaa määränpäätä ajon aikana.

 

1Määränpään latauspalvelu edellyttää Opelin navigaattorin ja karttatiedot. OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Palveluun liittyy ehtoja.

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN