Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


MITEN ONSTAR SUOJELEE YKSITYISYYTTÄSI.

Vain yksi henkilö päättää, mitä OnStar voi tehdä ja mitä se ei voi tehdä: SINÄ.
 

Tietosuojasi on oma asiasi.

 

  • Suojele yksityisyyttäsi – yhdellä napin painalluksella. Mikään ei ole mahdollista OnStarissa ilman lupaasi.
  • Turvallisuutesi takaamiseksi valitset itse oman PIN-tunnuksesi, kun perustat OnStar-tilisi. Jos haluat käyttää ovien lukkojen etäavausta1 tai varastetun auton palveluita, OnStar-asiakaspalvelija pyytää sitä. Se varmistaa, että vain sinä pääset autoosi.
  • Voit milloin tahansa salata autosi sijainnin painamalla Yksityisyys-painiketta noin viiden sekunnin ajan. Jos muutat mieltäsi, voit paljastaa sijaintisi painamalla Yksityisyys-painiketta uudelleen noin viiden sekunnin ajan. Ainoa poikkeus on todellinen hätätilanne.2
  • Yksityisyytesi on meille tärkeä: emme koskaan luovuta henkilötietojasi eteenpäin ilman lupaasi. Tietosi tulevat ainoastaan OnStarin ja GM Holdings LLC (USA):n, sen tytäryhtiöiden (mm. Adam Opel GmbH), valitsemiesi/suosimiesi jälleenmyyjien, OnStar-palvelun tarjoamiseen tai tuottamiseen osallistuvien yritysten ja valitsemiesi muiden palveluntarjoajien käyttöön.

 

1Kauko-ohjattu lukitus/avaus ei ole saatavissa Merivaan. Lisätietoja saa osoitteesta [LINKKI ONSTAR-SIVUSTON AUTOMALLIPOIKKEUKSIA KOSKEVAAN OSAAN].

2Kolari-, varkaus- tai muussa hätätilanteessa.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN