Älypuhelinsovelluksesi

Älypuhelinsovelluksesi

 

Matkasi alkaa matkapuhelimestasi: Avaa auton ovien lukot ja tarkista öljyn käyttöikä – jo ennen kuin edes istut autossa! myOpelin OnStar-sovellus auttaa myös silloin, jos olet unohtanut, mihin pysäköit Opelisi – voit antaa ääni- ja valomerkin etänä ja antaa autosi muistuttaa sinua.

 

myOpel OnStar-sovelluksen1 avulla voit:

  • ottaa yhteyttä OnStariin missä tahansa
  • pyytää tärkeitä auton tietoja, kuten rengaspaineet
  • lukita tai avata autosi ovet2
  • paikantaa autosi verkossa
  • antaa valo- tai äänimerkin, jotta löydät autosi
  • lähettää määränpäiden osoitteita auton Opel-navigaattoriin3 helposti
  • voidaksesi käyttää kaikkia myOpel-sovelluksen OnStar-palveluita4 sinulle luodaan myOpel-tili rekisteröitymisen yhteydessä.

 

Pääset käyttämään OnStaria älypuhelimellasi helposti lataamalla myOpel-sovelluksen Google Play Storesta. Jos käytät iPhonea, löydät myOpel-sovelluksen AppStoresta.

 

1myOpel-sovellus vaatii aktivoidun OnStar-tilin ja sen toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palveluun liittyy ehtoja. OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin joissain OnStar-paketeissa. Palveluun liittyy ehtoja.

2Kauko-ohjattu lukitus/avaus ei ole saatavissa Merivaan. Lisätietoja saa napsauttamalla tätä.

3Määränpään latauspalvelu edellyttää Opelin navigaattorin ja karttatiedot.

4Ilman voimassa olevaa OnStar-tilausta et voi käyttää myOpel-sovelluksen OnStar-palveluita.

Lataa nyt myOpel-sovellus Suoraan Apple AppStoreen Suoraan Google Play Store
Pääset käyttämään OnStaria älypuhelimellasi helposti lataamalla myOpel-sovelluksen Google Play Storesta. Jos käytät iPhonea, löydät myOpel-sovelluksen AppStoresta.