Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


EDESSÄ PAIKAT KOLMELLE.

Edessä on paikat jopa kolmelle hengelle etumatkustajan penkin1 ansiosta. Taittamalla istuimen ylös tai kokonaan alas tavaratilaan saa lisää pituutta tai istuinten väliin saa pöydän, jolloin Combo Cargo muuttuu liikkuvaksi toimistoksi.

 

1Valinnainen

EI HUKKATILAA.

Matkoilla, joilla ajat yksin vain kuorma seuranasi, etumatkustajan istuin on helppo taittaa alas lattialle, jolloin saadaan käyttöön entistä enemmän monikäyttöistä tavaratilaa.

KIINNITÄ KUORMA.

Tavaratilan väliseinät1 pitävät itsesi, matkustajat ja kuorman turvassa ja estävät tavaroiden pääsyn ohjaamoon. Saatavissa on umpiseinä tai ikkunalla ja ristikolla varustettu väliseinä.

 

 

1Valinnainen.

2Toimii automaattisesti 5–85 km/h:n nopeuksilla. 0–30 km/h:n nopeuksilla törmäysvoiman alennusvaikutus on 0,9 g. 30–140 km/h:n nopeuksilla järjestelmä alentaa nopeutta enintään 22 km/h. Tätä kynnysarvoa suuremmilla nopeuksilla kuljettajan täytyy jarruttaa itse vähentääkseen nopeutta. Automaattisen hätäjarrutuksen ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminnon (AEBPD) toimintanopeusalue määräytyy havaitun esteen mukaan (liikkuva kohde: 5–85 km/h; kiinteä este: 5–80 km/h; jalankulkija: 5–60 km/h). Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän rajoitteiden puitteissa. Ajaminen on aina kuljettajan vastuulla.Valinnainen

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

AHTAAT PAIKAT EIVÄT HAITTAA.

Yhden tai kahden liukuoven1 ansiosta Combon tavaratilaan pääsee helposti ilman naarmujen pelkoa ahtaissakin paikoissa.

 

1Kaksi liukuovea valinnaisena.

VALITSE TAKAOVI.

Valitse Comboon takaluukku1 tai epäsymmetriset ovet näkyvyyttä parantavalla ikkunalla1. Kumpikin ratkaisu on suunniteltu sopimaan täydellisesti yksilöllisiin tarpeisiisi.

 

1Valinnainen

COMBO CARGO SUPERKOOSSA.

Combo Cargo on saatavissa kahtena pituutena – 4,4 metrin vakioversiona tai 4,75 metrisenä Combo Cargo XL -versiona, jossa on erityisen iso tavaratila.