Yhteydet
Saumaton yhdistettävyys
Edistyksellinen Multimedia Navi Pro1 -järjestelmä on täysin yhteensopiva Apple CarPlayTM2- ja Android AutoTM2-sovellusten kanssa joiden avulla 8" kosketusnäyttöön voidaan liittää kaksi älypuhelinta samanaikaisesti. 

Apple CarPlayTM- ja Android AutoTM -sovellusten avulla käyttäjät voivat käyttää kätevästi älypuhelimensa käytännöllisiä sovelluksia ja toimintoja ajaessaan, esimerkiksi:

 

  • käyttää puhelinta navigaattorina Maps-sovelluksella
  • suoratoistaa suosikkisoittolistaansa Spotifylla
  • lähettää ja vastaanottaa viestejä WhatsAppin ja Skypen kautta.

 

Nämä ominaisuudet ovat helposti käytettävissä puheohjauksella, jolloin kädet voi pitää kiinni ratissa ja katseen tiessä.

 

1Valinnainen

2Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot saattavat vaihdella laitteen tyypistä ja käyttöjärjestelmän versiosta riippuen. Apple CarPlayTM on Apple Inc.:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröity tavaramerkki. Android on Google Inc.:in tavaramerkki.

Kosketusnäyttönavigaattori

Multimedia Navi Pro1, jossa on edistyksellinen puheohjaus ja täydelliset navigointikartat, vie perille ilman stressiä. Valitse vain määränpääsi ja anna navigaattorin opastaa reitti.

 

1Valinnainen

 
Ilman johtoja

Combo Cargon langattoman latausjärjestelmän1 avulla voit ladata puhelimesi matkan aikana milloin tahansa – ilman johtoja.

 

1Valinnainen