SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

OPEL COMBO-e CARGO.

Tärkeimpien ominaisuuksien aika.

CARGO.

MITAT
Vaikuttavalla 3 440 mm:n1 maksimikuormauspituudella Cargo on kompakti ulkoa mutta todella tilava sisältä. 
1 Mitat voivat vaihdella auton varustelun mukaan. Maksimikuormauspituus 3 090 mm vakiomallisessa Combo-e:ssä, 3 440 mm pitkäakselivälisessä Combo-e:ssä, jossa suksiluukku auki ja matkustajan istuin alas taitettuina.
TAVARATILA
Maksimaalisella 3,8 m3:n1 tavaratilallaan Combo-e Cargo tarjoaa tarpeeksi tilaa kaikkiin kuormaustarpeisiin, joten ylikokoisetkin esineet siirtyvät helposti. 
1 Tavaratila jopa 3,8 m3 vakiomallisessa Combo-e:ssä, 4,4 m3 pitkäakselivälisessä Combo-e:ssä, jossa matkustajan istuin ja suksiluukku.
HYÖTYKUORMA
Suuri 800 kg:n hyötykuorma tarkoittaa, että mikään kuorma ei ole liian suuri Combo-e Cargolle. Se on siis oiva liikekumppani. Ylikuormanilmaisin1 punnitsee takaosan kuorman ja varoittaa kuljettajaa, jos hyötykuorma ylittyy. 
LÄPILASTAUSLUUKKU
Tavaratilan irrotettava luukku etumatkustajan istuimen takana mahdollistaa helposti ylipitkien esineiden kuljetuksen. 
KATON TAKAOSAN LUUKKU
Kuljetettava erittäin pitkiä tavaroita, esimerkiksi tikkaat? Kätevä katon takaosan luukku avautuu 40°, jolloin pitkätkin esineet siirtyvät turvallisesti. 
SÄILYTYSTILAT
Combo-e Cargossa on paljon käteviä säilytystiloja ja siis tilaa kaikille tavaroillesi. 

MONIKÄYTTÖISYYS.

MATKUSTAJAN ISTUIN
Hyödynnä kahdenistuttava matkustajanistuin ja edessä voi matkustaa kolme henkilöa. Taita istuin alas ja saat lisää tavaratilaa tai käännä istuin pöydäksi – ja Combo-e Cargo muuttuu toimistoksi. 
TAITTUVA MATKUSTAJAN ISTUIN
Kun ajat yksin kuorman kanssa, voit taittaa etumatkustajan istuimen helposti alas lattialle ja saada näin vieläkin monikäyttöisemmän tavaratilan. 
MATKUSTAMON VÄLISEINÄ

Tavaratilan väliseinät1 pitävät sinut ja kuormasi turvassa estämällä tavaroiden työntymisen matkustamoon – vaihtoehtoina kiinteä seinä tai seinä lasiruudulla ja verkolla.

 

1 Valinnainen

 
OVET

Erilliset tai kaksoisliukuovet1 helpottavat Combo-e:n takaosaan pääsyä ja suojaavat naarmuilta pysäköitäessä.

 

1 Valinnainen

 
LUUKUT

Valitse Combo-e:n takaosaan takaluukku1 tai ikkunalliset epäsymmetriset ovet näkyvyyden parantamiseksi. Suunniteltu sinun tarpeidesi tyydyttämiseksi.

 

1 Valinnainen

 
VERSIOT
Combo-e Cargo on saatavana kahdella pituudella – 4,4 m:n vakioversiona tai 4,75 m:n pitkäakseliversiona suuremmalla tavaratilalla. Valitse Crew Van, kun kuljetat viittä henkilö kuljettaja mukaan lukien. 

MUOTOILU.

ULKOPUOLI
Todellinen Opel, jossa on kestävä, toimiva muotoilu, joka viestii saksalaisesta laadusta. Combo-e Cargo on oiva valinta edustamaan yritystäsi. 
SISÄTILAT
Korkea istuma-asento, monet säilytyslokerot, intuitiiviset säätimet ja todellinen monikäyttöisyys tekevät Combo-e:n matkustamosta monipuolisen tilan, jonka mukavuus on henkilöautoluokkaa. 
LED-PÄIVÄAJOVALOT

LED-päiväajovalot1 ovat tehokkaat ja pitävät sinut – ja toiset autoilijat – turvallisesti päiväaikaan tiellä.

 

1 Valinnainen

 

TURVALLISUUS JA INNOVAATIOT.

AUTOMAATTINEN HÄTÄJARRUTUS
Automaattinen hätäjarrutus1 jalankulkijan tunnistuksella varoittaa mahdollisista törmäyksistä jalankulkijaan  tai toiseen autoon.2 Jos et reagoi, auto jarruttaa automaattisesti. 

1 Valinnainen

2 Toimii automaattisesti yli 5 km/h:n ja alle 85 km/h:n nopeuksissa. Välillä 0–30 km/h hidastuvuus törmäyksen lieventämiseksi on 0,9 G. Välillä 30–85 km/h järjestelmä vähentää nopeutta enintään 22 km/h. Tämän kynnyksen jälkeen kuljettajan on itse jarrutettava nopeuden vähentämiseksi entisestään. Järjestelmän toiminnallinen nopeusalue riippuu tunnistetusta esineestä (liikkuva kohde: 5–85 km/h; kiinteä kohde: 5–80 km/h; jalankulkija: 5–60 km/h). Kuljettajan Opel-ajoavustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän omissa rajoissa. Kuljettaja vastaa ajostaan.

KAISTANPITOAVUSTIN

Kaistanpitoavustin1 antaa kuljettajalle kaistavaroituksen ja korjaa varovasti suunnan, jos Combo-e Life ajautuu odottamatta pois kaistalta ja pitää auton kaistallaan.

 

1 Valinnainen.

 
NOPEUSRAJOITUSTUNNISTIN

Nopeusrajoitustunnistin1 lukee liikennemerkit ja tunnistaa muuttuneet nopeusrajoitukset ja pyytää muuttamaan nopeutta.

 

1 Valinnainen.

 
TURVALLISUUS JA TURVATYYNYT

Kuljettajan turvatyyny on vakiona kaikissa malleissa. Valinnaisesti kaikkiin malleihin on saatavana kuusi turvatyynyä, joihin sisältyvät verhoturvatyynyt maksimaalista suojausta varten.1

 

1 Valinnainen.

 
KATVEALUEHÄLYTYS

Katvealuehälytys1 seuraa samansuuntaisilla kaistoilla ja katvealueilla olevia lähestyviä ajoneuvoja ja varoittaa niistä ja helpottaa näin hieman kaistanvaihtoa ja elämää.

 

1 Valinnainen.

 
MÄKIHIDASTIN

Mäkihidastin1 on IntelliGrip-järjestelmän toiminto, jolla pystyt laskeutumaan jyrkimmätkin mäet hallitusti ja varovaisesti automaattisesti hallitulla nopeudella ja jarrutusprofiililla.

 

1 Valinnainen.

 
FLANK GUARD

Flank Guard1 -järjestelmä käyttää pienellä nopeudella käännyttäessä 12 anturia varoittamaan infotainment-näytön kuva- ja ääni varoituksilla esteistä, jotka eivät ehkä ole näkyvissä.

 

1 Valinnainen

 
SURROUND REAR VISION -PERUUTUSKAMERA

Surround Rear Vision1 -takanäkymä näyttää kahdella kameralla pakettiauton ympäristön 5" digitaalinäytöllä ja näyttää auton ympäristön näin kuljettajalle – mikä helpottaa pysäköintiä ahtaissa paikoissa.

 

1 Valinnainen

 
PERUUTUSKAMERA

Takakamera1 heijastaa auton ympäristön 8" kosketusnäytölle. Näytön virtuaalinen ohjeistus helpottaa peruutusta.

 

1 Valinnainen.

 
HUD-NÄYTTÖ

HUD-näyttö1 näyttää ohjauspyörän takaisella lasinäytöllä tärkeimmät tiedot, kuten nopeuden, navigoinnin ja kuljettajan vireystilahälytyksen, joten voit pitää katseesi tiessä.

 

1 Valinnainen.

 
PERÄVAUNUN VAKAUDEN HALLINTA
Perävaunun vakauden hallinta on älykäs järjestelmä, joka valvoo perävaunun vakautta ja säätää automaattisesti auton nopeutta moottorin väännöllä ja nelipyöräjarrutuksella liiallisten ja vaarallisten heilahtelujen vaimentamiseksi. 
YLIKUORMITUSILMAISIN

Tavaratilan kätevä ylikuormitusilmaisin1 antaa raskaita kuormia kuljetettaessa lisäturvallisuuden saamiseksi varoituksen aina kun auton ylikuormitusraja on lähellä tai ylittyy.

 

1 Valinnaisvaruste

 

YHTEYDET.

NAVIGOINTI

Multimedia Navi Pro:n1 kehittynyt ääniohjaus ja täydellinen navigointi vievät sinut perille, vaivattomasti. Valitset vain määränpään ja annat navigoinnin hakea reitin.

 

1 Valinnainen.

 
LANGATON LATAUS

Combo-e Lifen langaton latausjärjestelmä1 mahdollistaa puhelimen latauksen matkalla, milloin tahansa – ilman johtoja.

 

1 Valinnainen.

 
OPELCONNECT-PALVELUT1
Älykäs valikoima palveluja tarjoaa paremman turvallisuuden ja tuen ja auttaa säilyttämään yhteydet matkalla. 
  • Mielenrauha: Hätäpuhelu, tiepalvelu ja ajoneuvon tila ja tiedot
  • Mukavuus: Kauko-ohjatut ovin lukot, äänimerkki ja valot2
  • Älykäs ajaminen: Nauti rentouttavasta matkasta Live Navigation - ja Matka ja ajohallinta -palveluiden ansiosta
 

1 OpelConnect -palvelujen saatavuus voi vaihdella maittain ja ajoneuvoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta/maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.

2 Suunniteltu käyttöönoton ajankohta vuoden 2020 loppu.

AJODYNAMIIKKA.

INTELLIGRIP

Älykäs IntelliGrip-järjestelmä1 mukautuu huonon pidon olosuhteisiin kuten mudassa, hiekassa tai lumessa ajamiseen, ja on saatavana viidellä erillisellä ajotilalla.

 

1 Valinnainen.

 

HAUSKA TIETÄÄ.

OPEL+ -TARVIKKEET.

Sinun tarpeidesi tyydyttäminen.

Ole oma itsesi Opel+ -tarvikkeilla ja ota täysi hyöty Combo-e Life -autostasi. Suunniteltu ja testattu sinun Opeliasi varten.

Kuva voi erota myytävästä tuotteesta.

Smart Wallbox -latausrasia
NÄYTÄ TIEDOT
Latauskaapeli
NÄYTÄ TIEDOT
Kaapelilaukku
NÄYTÄ TIEDOT
Laatumatot
NÄYTÄ TIEDOT
Kattoteline
NÄYTÄ TIEDOT
Kumiset lattiamatot
NÄYTÄ TIEDOT

MITÄ SEURAAVAKSI?

Tutustu ominaisuuksiin 
JÄLLEENMYYJÄHAKU
Hinnat ja tiedot 
PYYDÄ TARJOUS
Koe ajo-ominaisuudet 
PYYDÄ KOEAJO