Kohokohdat

Sisätilat
Yhdistelmä tilaa ja tekniikkaa. Combo-e Cargo on rakennettu alkaen kaupallisesti suorituskykyiseksi. Oletpa sitten ohjauspyörän takana tehostamassa jokaista matkaa Driver Information Cluster -mittaristolla ja digitaalisella e-Infotainment -näytöllä tai työskentelemässä älykkäämmin alan johtavaa kuormaustilaa hyödyntäen, Combo-e Cargo sopii aina tarpeisiisi. Combo-e Cargo ei ole vain kompakti, monikäyttöinen kuljetusväline, se on myös huippumoderni mobiili toimisto matkatyöhön. Sen yhteydet ja yritystason ominaisuudet tukevat yritystäsi kaikkialla. 
Sähköinen kokemus
Yhdistä kaikki. Tuet yritystäsi, kun pääset kaupallisin perustein suurkaupunki- ja esikaupunkialueille ilman päästöjen aiheuttamia rajoituksia. Kuormaa ja toimita tavaraa mihin aikaan tahansa täyssähköisen moottorin lähes äänettömän käynnin ansiosta. Minimoi yrityksesi aiheuttamat CO2-päästöt ja autosi ympäristöverot – kaikki tämä samalla kun nautit pienemmistä huolto- ja käyttökustannuksista. 
Suorituskyky
Business ja mukavuus. Kasvata yritystäsi 275 km:n sähköisellä toimintamatkalla ja seuraavan sukupolven akulla, joka pikalatautuu 80 %:iin hieman yli 30 minuutissa. Hiljaisen voimansiirron tuottama rentouttava kaupunkiliikkuvuus yhdistettynä välittömään vääntöön ja 130 km/h:n huippunopeuteen tekee Combo-e Cargosta yhtä mukavan, tehokkaan ja miellyttävän ajettavan niin kaupungissa kuin maantiellä.