Turvallisuus ja innovaatiot
Automaattinen hätäjarrutus
Automaattinen hätäjarrutus1 jalankulkijan tunnistuksella varoittaa mahdollisista törmäyksistä jalankulkijaan  tai toiseen autoon.2 Jos et reagoi, auto jarruttaa automaattisesti.  

1 Valinnainen

 

2 Toimii automaattisesti yli 5 km/h:n ja alle 85 km/h:n nopeuksissa. Välillä 0–30 km/h hidastuvuus törmäyksen lieventämiseksi on 0,9 G. Välillä 30–85 km/h järjestelmä vähentää nopeutta enintään 22 km/h. Tämän kynnyksen jälkeen kuljettajan on itse jarrutettava nopeuden vähentämiseksi entisestään. Järjestelmän toiminnallinen nopeusalue riippuu tunnistetusta esineestä (liikkuva kohde: 5–85 km/h; kiinteä kohde: 5–80 km/h; jalankulkija: 5–60 km/h). Kuljettajan Opel-ajoavustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän omissa rajoissa. Kuljettaja vastaa ajostaan.

Kaistanpitoavustin

Kaistanpitoavustin1 antaa kuljettajalle kaistavaroituksen ja korjaa varovasti suunnan, jos Combo-e Life ajautuu odottamatta pois kaistalta ja pitää auton kaistallaan.

 

1 Valinnainen.

 
Nopeusrajoitustunnistin

Nopeusrajoitustunnistin1 lukee liikennemerkit ja tunnistaa muuttuneet nopeusrajoitukset ja pyytää muuttamaan nopeutta.

 

1 Valinnainen.

 
Turvallisuus ja turvatyynyt

Kuljettajan turvatyyny on vakiona kaikissa malleissa. Valinnaisesti kaikkiin malleihin on saatavana kuusi turvatyynyä, joihin sisältyvät verhoturvatyynyt maksimaalista suojausta varten.1

 

Valinnainen.

 
Katvealuehälytys

Katvealuehälytys1 seuraa samansuuntaisilla kaistoilla ja katvealueilla olevia lähestyviä ajoneuvoja ja varoittaa niistä ja helpottaa näin hieman kaistanvaihtoa ja elämää.

 

1 Valinnainen.

 
Mäkihidastin

Mäkihidastin1 on IntelliGrip-järjestelmän toiminto, jolla pystyt laskeutumaan jyrkimmätkin mäet hallitusti ja varovaisesti automaattisesti hallitulla nopeudella ja jarrutusprofiililla.

 

1 Valinnainen.

 
Flank Guard

Flank Guard1 -järjestelmä käyttää pienellä nopeudella käännyttäessä 12 anturia varoittamaan infotainment-näytön kuva- ja ääni varoituksilla esteistä, jotka eivät ehkä ole näkyvissä.

 

1 Valinnainen

 
Surround Rear Vision -peruutuskamera

Surround Rear Vision1 -takanäkymä näyttää kahdella kameralla pakettiauton ympäristön 5" digitaalinäytöllä ja näyttää auton ympäristön näin kuljettajalle – mikä helpottaa pysäköintiä ahtaissa paikoissa.

 

Valinnainen

 
Peruutuskamera

Takakameraheijastaa auton ympäristön 8" kosketusnäytölle. Näytön virtuaalinen ohjeistus helpottaa peruutusta.

 

Valinnainen.

 
HUD-näyttö

HUD-näyttö1 näyttää ohjauspyörän takaisella lasinäytöllä tärkeimmät tiedot, kuten nopeuden, navigoinnin ja kuljettajan vireystilahälytyksen, joten voit pitää katseesi tiessä.

 

Valinnainen.

 
Perävaunun vakauden hallinta
Perävaunun vakauden hallinta on älykäs järjestelmä, joka valvoo perävaunun vakautta ja säätää automaattisesti auton nopeutta moottorin väännöllä ja nelipyöräjarrutuksella liiallisten ja vaarallisten heilahtelujen vaimentamiseksi.  
Ylikuormitusilmaisin

Tavaratilan kätevä ylikuormitusilmaisin1 antaa raskaita kuormia kuljetettaessa lisäturvallisuuden saamiseksi varoituksen aina kun auton ylikuormitusraja on lähellä tai ylittyy.

 

1 Valinnaisvaruste