Sähköliikkuvuutta
Kehittynyt akku
Combo-e Cargon seuraavan sukupolven tekniikalla liiketoimintasi on aina valmis kasvuun. Energian  talteenottotekniikat, esimerkiksi regeneratiivinen jarrutus, tarkoittavat maksimaalista tehokkuutta ja minimaalisia käyttökustannuksia. Jokaisessa Opel-sähköautossa akulla on 8 vuoden tai 160 000 km:n takuu 70 %.lle latauskapasiteetista.  
Meluton
Combo-e Cargo on suunniteltu yritystoimintasi sujuvoittamisen lisäksi myös tekemään jokaisesta matkastasi miellyttävä. Lähes äänetön sähkömoottori tekee Combo-e Cargosta paitsi päästöttömän myös melusaasteettoman. Samalla matkustamon äänieristys takaa rentouttavan ja miellyttävän ajokokemuksen.  
Ajotilat
Opel tietää, että yrityksen menestyksen avain on oikea työkalu kuhunkin työhön. Siksi Combo-e Cargon ajotilanvalitsin tehostaa auton käsittelyä sekä toimintamatkan ja kustannusten hallintaa. Valitse tila POWER maksimaaliselle suorituskyvylle ja raskaille kuormille, tila NORMAL suorituskyvyn ja tehokkuuden tasapainottavaan ajoon ja tila ECO maksimaaliselle toimintamatkalle ja energiatehokkuudelle.  
Lataus 80 %:iin vain 30 minuutissa

Combo-e Cargossa on korkean energiatiheyden 50 kWh:n 18-moduulinen akku, joka latautuu tyhjästä 80 %:iin 30 minuutissa julkisella vaihtovirtapikalaturilla. (i) Latausajat riippuvat latauspisteen tyypistä ja kapasiteetista, ympäristön ja akun lämpötilasta ja liitäntäkaapelin tyypistä. Lisätietoja saat Opel-jälleenmyyjältä tai osoitteesta Opel.fi.  

 

 
Lue lisää sähköauton lataamisesta
Auton tietojen seuranta
Combo-e Cargon kehittyneet anturit ja auton tietojen seurantajärjestelmä antaa yleiskatsauksen ja ennusteen ajo-olosuhteista, toimintamatkasta ja energiasta.  
Pienet kustannukset
Huolestuneisuuden kaupunkien ilmanlaadusta kasvaessa ja päästöttömien vyöhykkeiden yleistyessä sähköiset tavara-autot tulevat yhä tärkeämmiksi yrityksen kustannustehokkuuden kannalta. Combo-e Cargoa eivät polttoaineen hinnanvaihtelut ja täysimääräiset autoverot heilauttele. Sen käyttökustannukset valtion tukineen ovat myös kilpailukykyiset.  
275 km toimintamatka
Combo-e Cargon kehittynyt voimasiirto tarkoittaa sitä, että vaikka siinä onkin sama luotettava ja kestävä alusta diesel- ja bensiiniversioissa ja sama 4,4 m3:n maksimikuormauskapasiteetti, se on silti ajossa päästötön, pitkän toimintamatkan omaava ja vähämeluinen. Sähköisellä 275 km:n maksimitoimintamatkallaan Combo-e Cargolla pääset pitkälle.