Muunneltavuus
Matkustajan istuin
Hyödynnä kahdenistuttava matkustajanistuin ja edessä voi matkustaa kolme henkilöa. Taita istuin alas ja saat lisää tavaratilaa tai käännä istuin pöydäksi – ja Combo-e Cargo muuttuu toimistoksi.  
Taittuva matkustajan istuin
Kun ajat yksin kuorman kanssa, voit taittaa etumatkustajan istuimen helposti alas lattialle ja saada näin vieläkin monikäyttöisemmän tavaratilan.  
Matkustamon väliseinä
Tavaratilan väliseinät (i) Valinnainen.   pitävät sinut ja kuormasi turvassa estämällä tavaroiden työntymisen matkustamoon – vaihtoehtoina kiinteä seinä tai seinä lasiruudulla ja verkolla. 
Ovet

Erilliset tai kaksoisliukuovet (i) Valinnainen.   helpottavat Combo-e:n takaosaan pääsyä ja suojaavat naarmuilta pysäköitäessä.

 

 
Luukut

Valitse Combo-e:n takaosaan takaluukku (i) Valinnainen.   tai ikkunalliset epäsymmetriset ovet näkyvyyden parantamiseksi. Suunniteltu sinun tarpeidesi tyydyttämiseksi.

 

 
Versiot
Combo-e Cargo on saatavana kahdella pituudella – 4,4 m:n vakioversiona tai 4,75 m:n pitkäakseliversiona suuremmalla tavaratilalla. Valitse Crew Van, kun kuljetat viittä henkilö kuljettaja mukaan lukien.