SKIP TO CONTENT
Yleiskatsaus

Combo-e Cargo

ALKAEN 40 190 €

Uudessa Combo-e Cargossa yhdistyvät Opelin kokemus ja tarkka suunnittelu, ja tuloksena on täyssähköinen kaupalliseen käyttöön tarkoitettu auto, joka on optimaalisen tehokas ja jossa e-liikkuvuudesta ei ole tingitty. Kompaktista profiilistaan huolimatta Combo-e Cargossa on suuri 4,4 m3:n tavaratila, jonka käyttöä tukevat ylivertaiset kuormanhallintaominaisuudet kuten Flex Cargo -läpikuormausjärjestelmä.

TUTUSTU COMBO-e CARGO -VERSIOIHIN.

Tutustu ominaisuuksiin 
JÄLLEENMYYJÄHAKU
Hinnat ja tiedot 
PYYDÄ TARJOUS
Koe ajo-ominaisuudet 
PYYDÄ KOEAJO

KAIKKI, MITÄ TYÖHÖN TARVITSET.

SISÄTILAT.

YHDISTELMÄ TILAA JA TEKNIIKKAA
Combo-e Cargo on rakennettu alkaen kaupallisesti suorituskykyiseksi. Oletpa sitten ohjauspyörän takana tehostamassa jokaista matkaa Driver Information Cluster -mittaristolla ja digitaalisella e-Infotainment -näytöllä tai työskentelemässä älykkäämmin alan johtavaa kuormaustilaa hyödyntäen, Combo-e Cargo sopii aina tarpeisiisi. Combo-e Cargo ei ole vain kompakti, monikäyttöinen kuljetusväline, se on myös huippumoderni mobiili toimisto matkatyöhön. Sen yhteydet ja yritystason ominaisuudet tukevat yritystäsi kaikkialla.

SÄHKÖINEN KOKEMUS.

YHDISTÄ KAIKKI
Tuet yritystäsi, kun pääset kaupallisin perustein suurkaupunki- ja esikaupunkialueille ilman päästöjen aiheuttamia rajoituksia. Kuormaa ja toimita tavaraa mihin aikaan tahansa täyssähköisen moottorin lähes äänettömän käynnin ansiosta. Minimoi yrityksesi aiheuttamat CO2-päästöt ja autosi ympäristöverot – kaikki tämä samalla kun nautit pienemmistä huolto- ja käyttökustannuksista.

SUORITUSKYKY.

BUSINESS JA MUKAVUUS
Kasvata yritystäsi 275 km:n sähköisellä toimintamatkalla ja seuraavan sukupolven akulla, joka pikalatautuu 80 %:iin hieman yli 30 minuutissa. Hiljaisen voimansiirron tuottama rentouttava kaupunkiliikkuvuus yhdistettynä välittömään vääntöön ja 130 km/h:n huippunopeuteen tekee Combo-e Cargosta yhtä mukavan, tehokkaan ja miellyttävän ajettavan niin kaupungissa kuin maantiellä.

LUOKKANSA JOHTAVAT OMINAISUUDET.

KEHITTYNYT AKKU
Combo-e Cargon seuraavan sukupolven tekniikalla liiketoimintasi on aina valmis kasvuun. Energian  talteenottotekniikat, esimerkiksi regeneratiivinen jarrutus, tarkoittavat maksimaalista tehokkuutta ja minimaalisia käyttökustannuksia. Jokaisessa Opel-sähköautossa akulla on 8 vuoden tai 160 000 km:n takuu 70 %.lle latauskapasiteetista. 
MELUTON
Combo-e Cargo on suunniteltu yritystoimintasi sujuvoittamisen lisäksi myös tekemään jokaisesta matkastasi miellyttävä. Lähes äänetön sähkömoottori tekee Combo-e Cargosta paitsi päästöttömän myös melusaasteettoman. Samalla matkustamon äänieristys takaa rentouttavan ja miellyttävän ajokokemuksen. 
AJOTILAT
Opel tietää, että yrityksen menestyksen avain on oikea työkalu kuhunkin työhön. Siksi Combo-e Cargon ajotilanvalitsin tehostaa auton käsittelyä sekä toimintamatkan ja kustannusten hallintaa. Valitse tila POWER maksimaaliselle suorituskyvylle ja raskaille kuormille, tila NORMAL suorituskyvyn ja tehokkuuden tasapainottavaan ajoon ja tila ECO maksimaaliselle toimintamatkalle ja energiatehokkuudelle. 
LATAUS 80 %:IIN VAIN 30 MINUUTISSA

Combo-e Cargossa on korkean energiatiheyden 50 kWh:n 18-moduulinen akku, joka latautuu tyhjästä 80 %:iin 30 minuutissa julkisella vaihtovirtapikalaturilla.1

 

1 Latausajat riippuvat latauspisteen tyypistä ja kapasiteetista, ympäristön ja akun lämpötilasta ja liitäntäkaapelin tyypistä. Lisätietoja saat Opel-jälleenmyyjältä tai osoitteesta Opel.fi.

 
AUTON TIETOJEN SEURANTA
Combo-e Cargon kehittyneet anturit ja auton tietojen seurantajärjestelmä antaa yleiskatsauksen ja ennusteen ajo-olosuhteista, toimintamatkasta ja energiasta. 
PIENET KUSTANNUKSET
Huolestuneisuuden kaupunkien ilmanlaadusta kasvaessa ja päästöttömien vyöhykkeiden yleistyessä sähköiset tavara-autot tulevat yhä tärkeämmiksi yrityksen kustannustehokkuuden kannalta. Combo-e Cargoa eivät polttoaineen hinnanvaihtelut ja täysimääräiset autoverot heilauttele. Sen käyttökustannukset valtion tukineen ovat myös kilpailukykyiset. 
275 km TOIMINTAMATKA
Combo-e Cargon kehittynyt voimasiirto tarkoittaa sitä, että vaikka siinä onkin sama luotettava ja kestävä alusta diesel- ja bensiiniversioissa ja sama 4,4 m3:n maksimikuormauskapasiteetti, se on silti ajossa päästötön, pitkän toimintamatkan omaava ja vähämeluinen. Sähköisellä 275 km:n maksimitoimintamatkallaan Combo-e Cargolla pääset pitkälle. 

SÄHKÖAUTOJEN OPEL-PALVELUT.

Sähköautojen Opel-palvelut latausvaihtoehdoista liikkuvuuspalveluhin saakka tarjoavat sujuvan ja huolettoman siirtymisen e-liikkuvuuteen.

FLEXCARE.

OPEL FLEXCARE-e.

Opel FlexCare-e saa sinut tuntemaan olis mukavaksi! FlexCare-e on kätevä all-in-one -palvelu, joka takaa mielenrauhan. Tarjoamiamme yksittäisiä paketteja ovat tiepalvelu, laajennettu takuu ja huoltosopimus.

 

Tutustu FlexCare-e -paketteihimme ja valitse joustavasti sopiva suojaustaso!

LISÄTIETOJA TARJOLLA.

Hanki tärkeimmät tiedot ja rakenne autosi.

Tutustu ominaisuuksiin 
JÄLLEENMYYJÄHAKU
Hinnat ja tiedot 
PYYDÄ TARJOUS
Koe ajo-ominaisuudet 
PYYDÄ KOEAJO