SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

UUSI MOVANO-E.

MUOTOILU.

AJONEUVON ULKOPUOLI
Näytä maailmalle, että olet tosissasi. Uusi Movano-e on tyylikkään modernisti suunniteltu, joka puhuu puolestaan. Legandaarinen toiminnallisuus on viety entistä ammattimaiseksi ilmeillä ja tuntumalla. 
MATKUSTAMON MUKAVUUS
Uuden Movano-e:n tilava sisustus tarjoaa erittäin toimivan ja viihtyisän työympäristön. Movano-e on monipuolinen liikkuva toimisto, joissa on kehittyneet OpelConnect toiminnallisuudet. Etupenkeillä on tilaa kolmelle ja takana lisäksi vielä jopa neljälle hengelle. 

MONIPUOLISUUS.

KORIN MALLIT JA PITUUDET
Uusi Movano-e on saatavilla neljässä eri pituudessa ja kolmessa eri korkeudessa.
 
  • Pakettiauto, miehistöauto, alusta-malli
  • Mahdollisuus muuttaa ajoneuvot kippi- tai lava-autoksi
  • Neljä ajoneuvon kokonaispainoa
 
TAVARATILAN MONIPUOLISUUS
Uuden Movano-e:n tavaratila on luokkansa parhaita, jonka käyttäminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Takaovien leveä aukeaminen ja jopa 17 kuution kapasiteetti tarjoavat kuormaamiselle loistavat lähtökohdat ilman, että ajoneuvon akusto veisi tavaratilaa. Tilaa tavaratilassa on jopa neljälle Euro-lavalle, joten tavaratilan maksimikäyttöön on useita vaihtoehtoja. Voit huoletta lastata ajoneuvon lattiasta kattoon, joka taataan erittäin turvallisilla ajoneuvon katon ja kylkien suojauksella. 

KUORMAUS.

HYÖTYKUORMA
Movano-e:llä on erittäin kilpailukykyinen hyltykuormakapasiteetti, joka ulottuu 1890 kilogrammaan asti. Movano-e on saatavilla kahdessa ajoneuvon kokonaispainoluokassa: 3500kg ja 4000kg. 
KUORMATURVALLISUUTTA
Tilaa ja mukavuutta teille, matkustajille ja kuormalle. Runsaasti käytännöllistä säilytystilaa tarjolla matkustamossa kädenulottuvilla, joka tarjoaa mm. turvallisen säilytystillan kuljettajan penkin alla. Määritä tilasi juuri halumallasi tavalla, joka soveltuu teille parhaiten. Tavaratilassa on laajat kuorman kiinnityspisteet, joiden avulla kuormasi saapuu perille turvallisesti. 

LIITETTÄVYYS.

INFOTAINMENT
Kuljettajan ja matkustajien matkanteko on tehty mukavaksi digitaalisella radiolla, Bluetoot-yhteydellä ja USB-liitännällä. Korkeammat varustetasot sisältävät myös mm. 5 tuuman kosketusnäytön ja mahdollisuuden lisätä integroitu navigointi ajoneuvoon. 
PERUUTUSKAMERA
Peruutuskamera tekee uuden Movano-e:n hallinnasta entistä turvallisempaa ja tarkempaa. Sen avulla kuljettaja voi tarkastella ajoneuvon takana olevaa aluetta kosketusnäyttöön tulevalla kuvalla, joka samalla tarjoaa ohjeita auton suunnasta erivärisillä ohjauslinjoilla. Peruutuskamera aktivoituu automaattisesti, kun peruutusvaihde on kytkettynä tai takaovet avataan. Peruutuskameran kanssa voidaan myös yhdistää peruutussensorit, jotta peruuttaminen olisi entistä turvallisempaa. 

MOVANO MATKUSTAMO.

ETUISTUIMET
Yksittäisissä etuistuimissa on säädettävät pääntuet, jotka on mahdollista myös irroittaa. Lisäksi etuistuimissa on säädettävät selkänojat, sekä pitkittäissäätö mukavuuden takaamiseksi. 
ALAS TAITTUVA KESKI-ISTUIN
Luo hyödyllisen työtason, jolle voi esimerkiksi asettaa kannettavan tietokoneen työpisteen tavoin. Myös ruokailu on mahdollista kahden mukinpidikkeen ansiosta. 
LIIKKUVA TOIMISTO
Hyödyllinen kirjoituslevy, joka voidaan piilottaa kojelautaan käytön jälkeen. Tätä voidaan käyttää myös puhelimen tai muun älylaitteen pidikkeenä, mikäli tarvittavat kaapelit löytyvät. 
ILMAJOUSITETTU KULJETTAJAN ISTUIN
Ihanteellinen niin pitkään ajoon, kuin myös epätasaiseen maastoon. Nelisuuntainen säädettävä istuin tarjoaa mukavan käsituen lisäksi säädettävän jousituksen 130 kiloon asti. 
RUNSAASTI SÄILYTYSTILAA
Runsaasti säilytystilaa Movano-e:n matkustamossa, jotta kaikki tarvittavat dokumentit ja työkalut kulkevat mukana. Hytissä on mm. hansikaslokero, säilytyslokerot hytin alaosissa, matkustamossa erilliset lokerot katonrajassa, mukinpidikkeet ja kätevät lokerot ovissa. 

KULJETTAJAN AVUSTINTOIMINNOT.

AJOVAKAUDEN HALLINTAJÄRJESTELMÄ
Luistoneston lisäksi ajovakauden hallintajärjestelmä käyttää moottorijarrutusta rajoittaakseen pyörien pyörimistä pidon menettämisen yhteydessä. Integroitu adaptiivinen kuormanhallinta -järjestelmä auttaa ylläpitämään Movano-e:n alkuperäisen suunnan vaikeissa olosuhteissa mukauttamalla ajoneuvon ajovakauden hallintajärjeslmää kuorman painon ja jakauman mukaan. 
LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS
Liikennemerkkien tunnistus toimii yhdessä vakionopeudensäätimen kanssa, jonka avulla kuljettajalle tulee ilmoituksia esimerkiksi muuttuneesta nopeusrajoituksesta.
 
VAKIONOPEUDENSÄÄDIN JA NOPEUSRAJOITIN
Antaa kuljettajalle mahdollisuuden ylläpitää tiettyä nopeutta tai rajoittaa ajoneuvon suurinta nopeutta. 
KAISTALLAPITO
Monitoroi jatkuvasti tietä taustapeiliin sijoitetulla älykameralla. Ajoneuvon ajautuessa pois omalta kaistalta, järjestelmä ilmoittaa kuljettajalle tästä äänimerkillä. 
TAKANA LIIKKUVAN LIIKENTEEN VAROITIN
Auton takana oleva sensori havaitsee lähetyvät ajoneuvot ja ilmoittaa tästä kuljettajalle äänimerkillä peruuttaessa. Järjestelmä auttaa estämään peruuttamisessa tapahtuvia tapaturmia. 
KEHITTYNYT JARRUAVUSTIN

Järjestelmä varoittaa kuljettajaa akustisesti edessä olevien vaarojen osalta. Mikäli toinen ajoneuvo edessä on tarpeeksi lähellä, ajoneuvo jarruttaa automaattisesti vauhtia, mikäli kuljettaja ei näin tee itse.

Kuljettajaa avustavat järjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän luontaisten rajoitusten sisällä. Kuljettaja on avustimista huolimatta edelleen vastuussa ajoneuvon ajamisesta.

 
KATVEALUEEN HÄLYTIN
Järjestelmä varoittaa kuljettajaa, kun on vaarallista vaihtaa ajokaistaa, joko toisen ajoneuvon tai pimeässä kulmassa olevien asioiden vuoksi. 

OPEL+ LISÄVARUSTEET.

Sopii kaikkiin tarpeisiin.

Runsas määrä lisätarvikkeita kaikkiin tarpeisiin ja kaikki tarvitsemasi hyödylliset ominaisuudet.
Smart Wall Box 11 kW
NÄYTÄ YKSITYISKOHDAT
Latauskaapelien säilytys
NÄYTÄ YKSITYISKOHDAT
Alumiininen kattokori ja tavaratilan tikkaat
NÄYTÄ YKSITYISKOHDAT
Kumilattiomatot
NÄYTÄ YKSITYISKOHDAT
Korkealaatuinen vanerilattia koko tavaratilan korkeuden seinäsuojat
NÄYTÄ YKSITYISKOHDAT

SEURAAVAT ASKELEET.

Tutustu ominaisuuksiin 
JÄLLEENMYYJÄHAKU
Hinnat ja tiedot 
PYYDÄ TARJOUS
Koe ajo-ominaisuudet 
PYYDÄ KOEAJO