SKIP TO CONTENT
Yleiskatsaus

Movano-e

ALKAEN € 71 908

Uusi Movano-e täydentää Opelin sähköistymistä täysin uudella täyssähköisellä Movanolla. Uusi Movano-e on täydellinen saksalainen työkalu jokaiseen kuljetustehtävään, joka pitää sisällään Opelin viimeisimmät innovaatiot. Movanossa on luokkansa parhaimmistoon kuuluvat kuormatilat ja uusimmat kuljettajan kehittyneet avustintoiminnot, jotta sinä voit maksimoida tehokkuuden ja samalla minimoida kustannukset.

Tutustu ominaisuuksiin 
JÄLLEENMYYJÄHAKU
Hinnat ja tiedot 
PYYDÄ TARJOUS
Koe ajo-ominaisuudet 
PYYDÄ KOEAJO

TUTUSTU UUTEEN MOVANO-E.

KOHOKOHDAT.

Joustavuus, mukavuus, ominaisuudet ja voimansiirto.

AMMATTILAISILLE MONIPUOLISUUTTA.

Uuden Movano-e:n kantavuus.
Uusi Movano-e on suunniteltu työskentelemään yhtä kovasti kuin sinä ja se on suunniteltu täyttämään kaikki kaupalliset tarpeesi. Movano-e omaa kaikki samat joustavat ja monipuoliset ominaisuudet, kuten kaikki dieselmallit. Movano-e on valmis mukautumaan vaatimuksiisi ja ajoneuvo on saatavilla neljällä eri koripituudella ja kolmella eri korkeudella. Movano-e mukautuu kaikkiin tarpeisiisi ja se on saatavilla pakettiautona tai alustamallina. Lisäksi Movanolla on valmiudet muuntautua kippiautoksi, lava-autoksi tai retkeilyautoksi. Movano on ihanteellinen kumppani kaikkiin tarvitsemiisi tilanteisiin.

TILAA TYÖSKENNELLÄ.

Uuden Movano-e:n matkustamo.
Älykkäästi uudistetusta Movano-e:n matkustamosta löydät tilan, jossa on todellista käytännöllisyyttä ammattilaisten päivittäiseen työntekoon. Matkustamo on monipuolinen liikkuva toimisto, jossa on runsaasti tilaa kuljettajalle ja kahdelle matkustajalle. Miehistöautomallissa on tilaa jopa neljälle lisämatkustajalle, joten koko tiimisi voi matkustaa mukavasti yhdellä ajoneuvolla. Jokainen matkustaja nauttii varmasti matkanteosta kattavien kuljettajan avustimilla, kuten automaattisella hätäjarrulla, katvehälyttimellä ja kaistallapidolla.

KAIKENKOKOISIIN TÖIHIN.

Uuden Movano-e:n ominaisuuksia.
Uusi Movano-e tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja modernin liiketoiminnan haasteisiin. Tehokas 90 kW:n moottori, josta irtoaa jopa 260Nm vääntömomentin ja 110km/h huippunopeuden. Näiden asioiden ansiosta 2.1 tonnin, 4 tonnin kokonaismassan ja 17 kuution tilavuudella Movano-e säilyttää edelleen erinomaisen vakauden ja erinomaiset ajo-ominaisuudet. Turvaa yrityksesi tulevaisuus erinomaisella kuormatilalla ja turvallisella kuormatilan lastauksella.

AMMATTILAISTEN TARVITSEMAA VOIMAA.

Uuden Movano-e:n voimansiirto.
Uuden Movano-e:n tehokkuus on viety seuraavalla tasolle 100% sähköisten mallien avulla, jotta voit hyödyntää sähköistymisyyden yhdellä helpolla siirrolla. Kestävällä 122 hevosvoiman (90kW) voimansiirrolla ja jopa 224 kilometrin toimintasäteellä saat kaikki vaukuttavat pakettiauton ominaisuudet halvemmalla käyttökululla, ilman polttoainekuluja sekä valtion taloudelliset kannustimet ajoneuvolle.

LUOKKANSA JOHTAVAT OMINAISUUDET.

TÄYDELLISESTI INTEGROITU AKUSTO
Akusto sijaitsee kätevästi kuormatilan alla ilman minkäänlaista kuormatilan menetystä, joka takaa jopa 17 kuution kuormatilan ja jopa 1285 kilogramman hyötykuorman, lisäksi alustamalleille hyötykuorma on 1890 kilogrammaa. Suunniteltu suorittamaan, uuden Movano-e:n teho on 122 hevosvoimaa (90k) 260 newtoinmetrin vääntömomentilla ja jopa 110 kilometrin tuntinopeudella ajoneuvo selviää kaikista mahdollisista tilanteista. 
MELUTONTA AJAMISTA
Kiinitä huomiota yrityksesi liiketoimintaan oikeista syistä. Uuden Movano-e:n luonnostaan hiljainen täysakkuinen voimansiirto on ihanteellinen tiheissä kaupunki- ja asuinynpäristöissä, mikä takaa päästöttömyyden koskevan yhtä paljon melusaastetta kuin höyryjä. Uusi Movano-e toimii hiljaa sekä sisältä, että ulkoa, mikä vähentää huomattavasti kuljettajan stressiä pitkien työpäivien aikana. 
UUSIUTUVAN ENERGIAN KERÄÄMINEN
Uutta Movano-e:tä on yksinkertaista ja helppoa käyttää kolmen suoraviivaisen ajotilan ansiosta: Eteenpäin, neutraali ja peruutus. Nämä on kytketty kolmella helpolla painikkeella, joiden avulla pystyt valitsemaan ajotilasi. Mikään osa työmatkasta ei ole hukkaan heitetty uuiden Movano-e:n kanssa. Ajon aikana, kun nostat jalan kaasupolkimelta alkaa uusiutuvaa energiaa syntyä jarrujen kineettisestä energiasta ajoneuvon kantaman lisäämiseksi. 
NOPEA JA HELPPO LATAUS
Uusi Movano-e sisältää valitsemasi kaksi akkupakettia -37kWh tai 70kWh riippuen päivittäisestä tarpeistasi. Lataus tyhjästä akusta 80 prosentin kapasiteettiin kestää vain tunnin molemmille akustoille 50kW:n julkisella laturilla,  mikä tarkoittaa vähäistä ajoneuvon seisomista latausta suorittaessa. Uudessa Movano-e:ssä on myös kaksi laturivaihtoehtoa (7kW yksivaiheinen ja 22kW kolmivaiheinen), jonka avulla erilaisten latausasemien käyttö on vaivatonta ja ajoenuvosi on aina latautunut täyteen yön yli. 
AJONEUVON SÄHKÖISET TIEDOT
Uuden Movano-e:n hienostuneet anturit ja ajoneuvotietojen seurantajärjestelmät antavat yksityiskohtaisen yleiskuvan ja ennusteen ajo-olosuhteista. Ajotila, jäljellä oleva kantama ja akun varaustaso näkybät kätevästi taustapeilista. 
TÄYSI PÄÄSY
Kaupunkien huoli ilmanlaadusta kasvaa jatkuvasti ja kun samalla kaupunkialueiden päästöttömät alueet yleistyvät, tulevat sähkökäyttöiset ajoneuvot olemaan entistä tärkeämpiä kustannustehokkaalle liiketoiminnalle. Uusi Movano-e antaa vapautta vaihteleviin polttoaineiden hintoihin, ajoneuvon verotukseen, todella kustannustehokkaisiin kuluihin ja valtion ajoneuvoverotukseen. 

OPELIN PALVELUT SÄHKÖAUTOILLE.

Sähköautojen Opel-palvelut tarjoavat sujuvan ja huolettoman alun sähköiseen liikkumiseen.

FLEXCARE-e.

OPEL FLEXCARE-e.

Nauti matkastasi Opel FlexCaren kanssa! FlexCare on erinomainen all-in-one-ohjelma mielenrauhaasi varten. Tarjoamme räätälöityjä kokonaisuuksia, jotka sisältävät Opel Assistance-palvelun, jatkoturvan ja huoltopalvelut.

 

Tutustu FlexCare-paketteihimme ja valitse itsellesi sopiva sisältö!

SEURAAVAT VAIHEET.

Tutustu ominaisuuksiin.

Tutustu ominaisuuksiin 
JÄLLEENMYYJÄHAKU
Hinnat ja tiedot 
PYYDÄ TARJOUS
Koe ajo-ominaisuudet 
PYYDÄ KOEAJO