SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

UUSI MOVANO.

Täydellinen Saksalainen työkalu.

MUOTOILU.

AJONEUVON ULKOPUOLI
Näytä maailmalle, että olet tosissasi. Uusi Movano on tyylikkään modernisti suunniteltu, joka puhuu puolestaan. Legandaarinen toiminnallisuus on viety entistä ammattimaiseksi ilmeillä ja tuntumalla. 
MATKUSTAMON MUKAVUUS
Uuden Movanon tilava sisustus tarjoaa erittäin toimivan ja viihtyisän työympäristön. Movano on monipuolinen liikkuva toimisto, joissa on kehittyneet toiminnallisuudet. Etupenkeillä on tilaa kolmelle ja takana lisäksi vielä jopa neljälle hengelle. 

MONIPUOLISUUS.

KORIN MALLIT JA PITUUDET

Uusi Movano on saatavilla neljässä eri pituudessa ja kolmessa eri korkeudessa kahdella eri alueella:

 

  • Pakettiauto, miehistöauto, alusta-auto, Chassis Crew cab, Chassis cab & Platform Cab
  • Mahdollisuus muuttaa ajoneuvot kippi- tai lava-ajoneuvoksi malliksi
  • Neljä ajoneuvon kokonaispainoa: 3.0t, 3.3t, 3.5t ja 4.0t
 
TAVARATILAN MONIPUOLISUUS
Uuden Movanon tavaratila on luokkansa parhaita, jonka käyttäminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Takaovien leveä aukeaminen ja jopa 17 kuution kapasiteetti tarjoavat kuormaamiselle loistavat lähtökohdat ilman, että ajoneuvon akusto veisi tavaratilaa. Tilaa tavaratilassa on jopa neljälle Euro-lavalle, joten tavaratilan maksimikäyttöön on useita vaihtoehtoja. Voit huoletta lastata ajoneuvon lattiasta kattoon, joka taataan erittäin turvallisilla ajoneuvon katon ja kylkien suojauksella. 

KUORMAUS.

HYÖTYKUORMA
Movanolla on erittäin kilpailukykyinen kuormaustilavuus, joka ulottuu 2100 kilogrammaan asti. Movano on saatavilla neljässä ajoneuvon kokonaispainoluokassa: 3000kg, 3300kg, 3500kg ja 4000kg. Vetomassaa on jopa 3000kg. 
KUORMATURVALLISUUTTA
Tilaa ja mukavuutta teille, matkustajille ja kuormalle. Runsaasti käytännöllistä säilytystilaa tarjolla matkustamossa kädenulottuvilla, joka tarjoaa mm. turvallisen säilytystillan kuljettajan penkin alla. Määritä tilasi juuri halumallasi tavalla, joka soveltuu teille parhaiten. Tavaratilassa on laajat kuorman kiinnityspisteet, joiden avulla kuormasi saapuu perille turvallisesti.   

LIITETTÄVYYS.

INFOTAINMENT
Kuljettajan ja matkustajien matkanteko on tehty mukavaksi digitaalisella radiolla, Bluetoot-yhteydellä ja USB-liitännällä. Korkeammat varustetasot sisältävät myös mm. 5 tuuman kosketusnäytön ja mahdollisuuden lisätä integroitu navigointi ajoneuvoon. 
PERUUTUSKAMERA
Peruutuskamera tekee uuden Movanon hallinnasta entistä turvallisempaa ja tarkempaa. Sen avulla kuljettaja voi tarkastella ajoneuvon takana olevaa aluetta kosketusnäyttöön tulevalla kuvalla, joka samalla tarjoaa ohjeita auton suunnasta erivärisillä ohjauslinjoilla. Peruutuskamera aktivoituu automaattisesti, kun peruutusvaihde on kytkettynä tai takaovet avataan. Peruutuskameran kanssa voidaan myös yhdistää peruutussensorit, jotta peruuttaminen olisi entistä turvallisempaa. 

MOVANO MATKUSTAMO.

ETUISTUIMET
Yksittäisissä etuistuimissa on säädettävät pääntuet, jotka on mahdollista myös irroittaa. Lisäksi etuistuimissa on säädettävät selkänojat, sekä pitkittäissäätö mukavuuden takaamiseksi. 
ALAS TAITTUVA KESKI-ISTUIN
Luo hyödyllisen työtason, jolle voi esimerkiksi asettaa kannettavan tietokoneen työpisteen tavoin. Myös ruokailu on mahdollista kahden mukinpidikkeen ansiosta.  
WEBASTO LISÄLÄMMITIN
Ohjelmoitava Webasto esilämmittää moottorin ja matkustamon ennen käynnistystä. Järjestelmässä on integroitu ajastin, jonka avulla voit ohjelmoida lämmitysajat jopa 24 tuntia ennen ajon aloittamista. Webasto lämmittää tehokkaasti ja nopeasti matkustamon, ikkunat ja moottorin. 
ILMAJOUSITETTU KULJETTAJAN ISTUIN
Ihanteellinen niin pitkään ajoon, kuin myös epätasaiseen maastoon. Nelisuuntainen säädettävä istuin tarjoaa mukavan käsituen lisäksi säädettävän jousituksen 130 kiloon asti.  
RUNSAASTI SÄILYTYSTILAA
Runsaasti säilytystilaa Movanon matkustamossa, jotta kaikki tarvittavat dokumentit ja työkalut kulkevat mukana. Hytissä on mm. hansikaslokero, säilytyslokerot hytin alaosissa, matkustamossa erilliset lokerot katonrajassa, mukinpidikkeet ja kätevät lokerot ovissa. 
LIIKKUVA TOIMISTO
Hyödyllinen kirjoituslevy, joka voidaan piilottaa kojelautaan käytön jälkeen. Tätä voidaan käyttää myös puhelimen tai muun älylaitteen pidikkeenä, mikäli tarvittavat kaapelit löytyvät.  

AJOTEHOKKUUS.

MOOTTORI JA VAIHTEISTO
Movano tarjoaa voiman, jotta työt tulevat tehtyä. Saatavana on uusia kattavia Euro 6d yhteensopivia 2.2 dieselmoottoreita, joiden tehot ovat 88kW/120hv, 103kW/140hv ja 123kW/165hv ja näiden maksimi vääntömomentti on 370 newtonmetriä kestävällä 6 vaihteisella manuaalivaihteistolla. 
KÄYTTÖKUSTANNUKSET
Movano tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille erittäin kilpailukykyiset kokonaiskutannukset, erinomaiset ja ennustettavat huoltokustannukset, erinomaisen polttoaineen kulutuksen, sekä alhaiset päästöt. 

TURVALLISUUS JA KULJETTAJAN AVUSTIMET.

AJOVAKAUDEN HALLINTAJÄRJESTELMÄ
Luistoneston lisäksi ajovakauden hallintajärjestelmä käyttää moottorijarrutusta rajoittaakseen pyörien pyörimistä pidon menettämisen yhteydessä. Integroitu adaptiivinen kuormanhallinta -järjestelmä auttaa ylläpitämään Movanon alkuperäisen suunnan vaikeissa olosuhteissa mukauttamalla ajoneuvon ajovakauden hallintajärjeslmää kuorman painon ja jakauman mukaan. 
LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS
Liikennemerkkien tunnistus toimii yhdessä vakionopeudensäätimen kanssa, jonka avulla kuljettajalle tulee ilmoituksia esimerkiksi muuttuneesta nopeusrajoituksesta.  
VAKIONOPEUDENSÄÄDIN JA NOPEUSRAJOITIN
Antaa kuljettajalle mahdollisuuden ylläpitää tiettyä nopeutta tai rajoittaa ajoneuvon suurinta nopeutta. 
KAISTALLAPITO 
Monitoroi jatkuvasti tietä taustapeiliin sijoitetulla älykameralla. Ajoneuvon ajautuessa pois omalta kaistalta, järjestelmä ilmoittaa kuljettajalle tästä äänimerkillä. 
INTELLIGRIP
Integroidulla älykkäällä luistonestolla ajaminen vaikeissa olosuhteissa paranee, kun järjestelmä siirtää tehoa pitävimpään pyörään. Mäkiavustin on myös osa tätä innovatiivista vaihtoehtoa, joka antaa kuljettajalle mahdollisuuden hallita pakettiautoa täysin mutaisella tai kivisellä kukkulalla tarvitsematta koskettaa kaasupoljinta.  
TAKANA LIIKKUVAN LIIKENTEEN VAROITIN
Auton takana oleva sensori havaitsee lähetyvät ajoneuvot ja ilmoittaa tästä kuljettajalle äänimerkillä peruuttaessa. Järjestelmä auttaa estämään peruuttamisessa tapahtuvia tapaturmia. 
KEHITTYNYT JARRUAVUSTIN

Järjestelmä varoittaa kuljettajaa akustisesti edessä olevien vaarojen osalta. Mikäli toinen ajoneuvo edessä on tarpeeksi lähellä, ajoneuvo jarruttaa automaattisesti vauhtia, mikäli kuljettaja ei näin tee itse.

 

Kuljettajaa avustavat järjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän luontaisten rajoitusten sisällä. Kuljettaja on avustimista huolimatta edelleen vastuussa ajoneuvon ajamisesta.

 
KATVEALUEEN HÄLYTIN
Järjestelmä varoittaa kuljettajaa, kun on vaarallista vaihtaa ajokaistaa, joko toisen ajoneuvon tai pimeässä kulmassa olevien asioiden vuoksi. 
PERÄVAUNUN AVUSTIN

Movano tarjoaa kolme erikoisperävaunun turvatoimintoa:

 

  • Automaattinen perävaunun tunnistus
  • Perävaunun pituuden tunnistus
  • Laajennettu kuolleen kulman varoitin kaistaa vaihdettaessa
 

OPEL+ LISÄVARUSTEET.

Sopii kaikkiin tarpeisiin.

Runsas määrä lisätarvikkeita kaikkiin tarpeisiin ja kaikki tarvitsemasi hyödylliset ominaisuudet.
Alumiininen kattokori ja tavaratilan tikkaat
NÄYTÄ YKSITYISKOHDAT
Kumilattiomatot
NÄYTÄ YKSITYISKOHDAT
Korkealaatuinen vanerointi koko tavaratilan korkeuden seinäsuojat
NÄYTÄ YKSITYISKOHDAT

SEURAAVAT ASKELEET.

Tutustu ominaisuuksiin 
JÄLLEENMYYJÄHAKU
Hinnat ja tiedot 
PYYDÄ TARJOUS
Koe ajo-ominaisuudet 
PYYDÄ KOEAJO